- Konu Sahibi PurpleRose
Siz net bı şekilde başınızdan gecenleri anlatır mısınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 1 yıl sonra arayacağız dediler anlamadım, başımdan geçenleri ayrıntılı olarak konularımdan okuyabilirsinizAnkara şehir Hastanesinde ücretsiz yapılıyor diye biliyordum oraya gittik bir sene sonra arayacağız dediler arayan yok Umuttepe de ücretsiz yapılıyorsa buna dair net bı bilgi alırsam oraya da gideceğim
Kocaeli üniversite sitesinden ilk muayeneyse infertilite ilk başvuru olanı seçeceksiniz bu ücretsizNasıl randevu alacağım muayene ücretli mi
Bunun tanısı genetik testler yapılıp sonuç eğer o hastalığı taşıyorsanız konulur varsayımlarla ne yazıkki devlet karşılamıyor rapor istiyor rapor yoksa sizin genetik hastalik taşıyıcı olduğunuza dair tek embriyoyu 375 dolara inceliyorlar, evet ilk başvurular infertilite bölümünden yapılıyor birde oğlunuz ne hastası acaba özel değilseBı tane oğlum var rahatsız doktor ikinci çocuğun %50 hasta olabilir ona rağmen yine inferlite den mi randevu alayim
Sanırım bunun için yazı almak lazım genetik doktordan ama tam emin değilim pgt ile ilgiliGenetik testimi yaptırdım taşıyıcılık var
Taşıyıcılık var ise tüp bebek pgt ile tedavi görmelisinz. Önce rapor çıkarıyosunuz 1 ay sürüyor rapor çıkardıktan sonra tüp bebek merkzi bölğmünde genetik doktoru serdar bey var sekretere serdar beyle görüşmek istiyorum dediğinizde sıra almadan görüşebilirsimz o sizinle bu konu hakkında konuluyor bilgilendiriyor. Ben çok memnun kaldım pgt li transfer için size yol çiziyor. Ona göre yumurtalar toplanıyor döllenmeden sonra uygun olanlar genetiğe gönderiliyor.pgt ücretli embriyo başı 375 dolar. TL bazında ödüyorsun. 2 hft sonra kadar sonuç çıkıyor ve sağlıklı gelem durumuna göre trnafer oluyorsun. Ama sizin taşıyıcılığınıza göre farklı bir tedavi de veya test önerebilir serdar hoca ngs de önerebilir. Önceliğiniz ilk tüp bebek başvurusundan randevu alıp gitmeniz adetinizde istenilen kanlar var. Sperm testi hsg filmi ve bi kaç evrak evlilik cüzdanı fotokopisi vukaatlı nüfus kayıt örneği bayn fotoğraf vs. Var bunları tamamladığınızda rağorunuz çıkmış oluyor.Genetik testimi yaptırdım taşıyıcılık var
Yalnız rapor için hiç çocuk olmama şartı var die biliyorum. Sizin durumunuz nasıl olur bi fikrim yok. Eğer bir çocuğunuz var die rapor verilmezse istersenşz ücretlide devam edebiliyorsunuzGenetik testimi yaptırdım taşıyıcılık var
Merhabalar sgk pgt karşılıyor diye bir madde çıkarmış ama genetik doktoruyla görüştüm kesinlikle denilen olmadı ödenek yapılıyormuş SGK tarafından bilginiz olsun.Genetik testimi yaptırdım taşıyıcılık var