Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bi cvp ariyordum sizi gordum. 1kez asilama oldum umuttepede negatif cikti. Simdi tahlilleri umuttepede yaptiriyorum insallah direk tup bebek denicez medicalpark ta eray hocaya gidiyorum.
Ben şu an tedavideyim canım iğneler kullanıyorum ilk tefavim bakalım nasıl bi sonuç alcam hayırlısı tabiKocaeli tup bebek merkezinde ilk tüp bebek denemem başarısız oldu şimdi ne yapacağımı bilmiyorum özel merkezlere göre daha uygun ikinciye burdan mi deneyeyim ya da önereceğiniz istanbulda tüp bebek merkezi varsa bilgi vermenizi rica ediyorum.
AYy var galiba maşallah diyim hayırlısıyla artar değerin ben bile heycanlandımKizlaarrrr dun 9. Gunumdu ve kan testi yaptırdım 35.27 ciktiii sizce sonucun nasıl yarin tekrar hastaneye gidicm cokkkk heycanliyim
rta toplandı canımKizlaarrrr dun 9. Gunumdu ve kan testi yaptırdım 35.27 ciktiii sizce sonucun nasıl yarin tekrar hastaneye gidicm cokkkk heycanliyim
6 toplandı 2 si dollendi birinci kaliteydi uygulandı dun aksam tahlil yaptrdim 35 çıktı yarin gidicm tekrar kan vericem bakalım insss dua edermisinz