Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli umuttepe tüp merkezi

Peteklim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
174
98
48
Merhaba Arkadaşlar
Kocaeli umuttepe tüp merkezinde tedavi olan var mı

Son düzenleme:
Kocaeli tup bebek merkezinde ilk tüp bebek denemem başarısız oldu şimdi ne yapacağımı bilmiyorum özel merkezlere göre daha uygun ikinciye burdan mi deneyeyim ya da önereceğiniz istanbulda tüp bebek merkezi varsa bilgi vermenizi rica ediyorum.

Merhaba bende bi cvp ariyordum sizi gordum. 1kez asilama oldum umuttepede negatif cikti. Simdi tahlilleri umuttepede yaptiriyorum insallah direk tup bebek denicez medicalpark ta eray hocaya gidiyorum.

Kocaeli tup bebek merkezinde ilk tüp bebek denemem başarısız oldu şimdi ne yapacağımı bilmiyorum özel merkezlere göre daha uygun ikinciye burdan mi deneyeyim ya da önereceğiniz istanbulda tüp bebek merkezi varsa bilgi vermenizi rica ediyorum.
Ben şu an tedavideyim canım iğneler kullanıyorum ilk tefavim bakalım nasıl bi sonuç alcam hayırlısı tabi

Kizlaarrrr dun 9. Gunumdu ve kan testi yaptırdım 35.27 ciktiii sizce sonucun nasıl yarin tekrar hastaneye gidicm cokkkk heycanliyim

6 toplandı 2 si dollendi birinci kaliteydi uygulandı dun aksam tahlil yaptrdim 35 çıktı yarin gidicm tekrar kan vericem bakalım insss dua edermisinz

Ne güzel haber varmış benim umuttepe de 1.deneme yaptırdım o da olumsuz oldu vardır herseyde hayır

Back
X