• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Üniversitesi hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayacak olan varmı?

Nisanur81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
20
0
86
Diğer
selam arkadaşlar bu ay kocaeli üniversitesi hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamış veya başlayacak olan varsa geçirdiği aşamaları, memnuniyet, şikayet ve önerilerini bizimle paylaşabilirmi? bende raporumu çıkardım ilaçlarımı aldım bugünlerde tadavim başlayacak inş...

selam arkadaşlar bu ay kocaeli üniversitesi hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamış veya başlayacak olan varsa geçirdiği aşamaları, memnuniyet, şikayet ve önerilerini bizimle paylaşabilirmi? bende raporumu çıkardım ilaçlarımı aldım bugünlerde tadavim başlayacak inş...

selam canım...bende kocaelide tedaviye başlayacağım....1-2 aya kadar....senin nasıl gidiyor tedavin memnunmuydun

canım rapor nasıl çıkardın şartları ne bilgilendirebilirmisin?bende kocaeli üniv.gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kadar

Kızlar bende dün gittim görüşme yaptımm önümüzdeki ay başlıycam nasipse durumları yazarım size burdan

Back
X