Kocaeli ve civarı Detaylı Ultrason

pacifistt

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
165
85
298
Herkese merhaba. Detaylı ultrason için Kocaeli ya da yakınlarında önerileri olanları alabilir miyim? Bir de kafamı karıştıran bir konu var mesela bazı Prof. Lar dar detaylı yapıyormuş ama illa perinatolog mu olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba. Detaylı ultrason için Kocaeli ya da yakınlarında önerileri olanları alabilir miyim? Bir de kafamı karıştıran bir konu var mesela bazı Prof. Lar dar detaylı yapıyormuş ama illa perinatolog mu olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler
Merhaba Konak hstanesi Kazım bey var ya da Eray çalışkan. Ben Eray çalışkana gittim 15 dk da herşeye takır takır bakıp söylemişti ☺️ çok güleryüzlü biri değil ama içten ve samimi ve hızlı ben çok memnun kalmıştım

Merhaba Konak hstanesi Kazım bey var ya da Eray çalışkan. Ben Eray çalışkana gittim 15 dk da herşeye takır takır bakıp söylemişti ☺️ çok güleryüzlü biri değil ama içten ve samimi ve hızlı ben çok memnun kalmıştım
Öncelikle teşekkürler cevabınız için, bu bahsettiğiniz doktorlar perinatolog mu? Yani detaylı ultrason için öyle mi olması gerekiyor

Öncelikle teşekkürler cevabınız için, bu bahsettiğiniz doktorlar perinatolog mu? Yani detaylı ultrason için öyle mi olması gerekiyor
Kazım hocayı bilmiyorum yani profesör mü perinatolog mu ama Eray hoca perinatolog Instagram hesabı var. Detaylı ulrtsan ekstra cihaz farkı da oluyor doktorunuz belki yönlendirir.

Merhabalar bende detaylı usg için gebze yüzyıla gidicem daha önce giden yakınlarım var çok memnun kaldıklarını söylediler ilgi ve alakası gayet iyimiş belki sizlerede yardımcı olur

Merhabalar bende detaylı usg için gebze yüzyıla gidicem daha önce giden yakınlarım var çok memnun kaldıklarını söylediler ilgi ve alakası gayet iyimiş belki sizlerede yardımcı olur
Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için doktorun ismini hatırlıyor musunuz acaba😊

Ben de Eray Çalışkan'a gitmiştim 4 sene önce. Tüp bebek doktorumdu kendisi zaten. Inanılmaz bir beyin.

Ben de Eray Çalışkan'a gitmiştim 4 sene önce. Tüp bebek doktorumdu kendisi zaten. Inanılmaz bir beyin.
Fiyat neydi acaba

Benim doktorum Medar da profoser dr İzzet Şahin detaylı ultrasonu da kendini yapıyor. Fiyat da 4000 sanırım ama kendi hastaları ile dışarıdan sadece ultrasona gelince fiyat değişir mi bilmiyorum!. Ayrıca şehir hastanesi de detaylı ultrason yapıyor. Ben orada yaptırmayı da düşünüyorum açıkcası

Şaka mi bu fiyatlar yaaa
Malesef 🫠 ben de şaşırmıştım ama detaylı ultrason da çok önemli. Benim doktorum şehir hastanesine git boşa paran gitmesin demişti ama orada önce kadın doğuma numara bulacaksın sonra kadın doğum doktoru sana perinatologtan randevu açacak istediğin tarihe denk gelir mi bilmiyorum 🤤 ben Mart başında gitmiştim şehir hastanesine danışayım diye nisana kadar doluyuz nisanın başında gelirseniz kayıt açarız demişlerdi sürekli bi git gel olayıydı 🫠🫠

Back
X