ben akadem,de doğum yaptım doktorumuzda hülya hanımdı çok memnun kaldık ilk günden beri ona götürüyorum çok ilgili çok titiz ilaçsız tedaviden yana ama bir sorunda varsa sık sık kontrol eder bi sorun vars çekinmeden arayabiliyosun mikrobik bir hasta baktıysa önlüğünü çıkarmadan oğlumu kucagına almaz ve odayı mutlaka havalandırır çok çok çok memnunum kendisinden suat beyide çok duydum oda hülya hanımın arkadaşıymış ama ben hastane doktoru tercih ettim film tahlil rontgen gerekirse hastaneden cıkmadan yaptırabiliyoruz yalçın beyi kim tavsiye etmişse kesinlikle gitmeyinn
ters ukala patavatsız adamın biri benim tam 5 tanıdığım ona gitti ve kavga ederek ayrıldı üstelik ağzıda bozuk bir doktor
ama hakkınıda yememek lazım teşhisleri çok kuvvetliymiş gata emeklisi adam ama huyuna gitmek lazım
bi bebeği ağlıyo susumuyo diyem altı açık vaziyette odadan kovmuş çık dışarı sustur öyle gel demiş kadın şimdi hülya hnıma geliyo kendisi anlattı şaşırdım şok oldum dedi
bi kerede gözlerimle gördüm beklemesalondan bir bebek ağlıyodu yalçın bey kulaklarını tıkayarak geçmişti çocukları sevmiyosan niye o işi yapıyo anlamıyoprum