Kocaeli - zmit'te ocuk Doktoru

benim henüz 1 aylık bebeğim var konak hast. doğum yaptım ve doktorum çocuk doktoru olarak halil beyle çalışıyomuş doğum sırasında yanıma geldi bebeğin iyi görünüyo ben yine gelicem dedi 2 gün kaldık çıkarken zor bela geldi uzaktan bir bakışla yine iyi görünüyo dedi nasıl anladıysa bakışla hemen bana randevu alın dedi.neyse 1hafta sonra muayeneye gittik içeride inanılmaz şekilde klima açık uyarmama rağmen ;napalım senin kızını hasta etçem ben, dedi zaten alaycı tavırları benim canımı çok sıktı ve neticede eve geldik bebeğim sancılandı bi daha dünyanın en iyi doktoru olsa da mecbur kalmadıkça asla gitmem

o dr hep oyle bende konakta dogum yaptim.dr da onu onerdi ama biz begenmedik cok alayi konusuyor ukalada bir dr.biz ilgi hastanesinde yusuf beye gidiyoruz cokta memnunuz tavsiye ederim

ben akadem,de doğum yaptım doktorumuzda hülya hanımdı çok memnun kaldık ilk günden beri ona götürüyorum çok ilgili çok titiz ilaçsız tedaviden yana ama bir sorunda varsa sık sık kontrol eder bi sorun vars çekinmeden arayabiliyosun mikrobik bir hasta baktıysa önlüğünü çıkarmadan oğlumu kucagına almaz ve odayı mutlaka havalandırır çok çok çok memnunum kendisinden suat beyide çok duydum oda hülya hanımın arkadaşıymış ama ben hastane doktoru tercih ettim film tahlil rontgen gerekirse hastaneden cıkmadan yaptırabiliyoruz yalçın beyi kim tavsiye etmişse kesinlikle gitmeyinn

ters ukala patavatsız adamın biri benim tam 5 tanıdığım ona gitti ve kavga ederek ayrıldı üstelik ağzıda bozuk bir doktor

ama hakkınıda yememek lazım teşhisleri çok kuvvetliymiş gata emeklisi adam ama huyuna gitmek lazım

bi bebeği ağlıyo susumuyo diyem altı açık vaziyette odadan kovmuş çık dışarı sustur öyle gel demiş kadın şimdi hülya hnıma geliyo kendisi anlattı şaşırdım şok oldum dedi

bi kerede gözlerimle gördüm beklemesalondan bir bebek ağlıyodu yalçın bey kulaklarını tıkayarak geçmişti çocukları sevmiyosan niye o işi yapıyo anlamıyoprum

Oğlum 3,5 yaşında ve doğduğundan bu yana Akademide Yalçın Beye gideriz. Teşhisine ve tedavisine çok güveniriz. Zamanla birbirimizi tanıyınca o nedemek istiyor daha iyi anlıyoruz ve çok iyi geçiniyoruz. Akşamları rahatlıkla arayabilirsiniz, her zaman uzun uzun anlatır ve yardımcı olur.
Hülya Hanımla odalarının yan yana olması sebebiyle onuda gözlemleyebildim. O da samimi ve iyi ilgilenen bir hekim gibi görünüyor.

Back
X