yeni resim çekip atarım da sitede çok yeniyim nasıl yapacağımı bilmiyorum.eğer yardımcı olursan seve seve atarım.
canım sayfanda solda albüm ekle diye bi yer var ona tıkla ordan ekleyebilirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni resim çekip atarım da sitede çok yeniyim nasıl yapacağımı bilmiyorum.eğer yardımcı olursan seve seve atarım.
canım sayfanda solda albüm ekle diye bi yer var ona tıkla ordan ekleyebilirsin :)
Buraya eklenen resimler silinmiyormuş sanırım.Başka türlü resimlerimi yollasam sana.msn adresi yazabiliyor muyuz buraya
fotoğraflarını silebiliyorsun, konularını silemiyorsun canım..
25 yazımın olması gerekiyomuş.ben en iyisi profilimi değiştiriyim ordan bakın :)
Kocaeli umuttepe hastahanesinde 2011 ocak ayında 1250 tl ye doç dr hakan ağır a hem deviasyon sebepli hemde şekil bozukluğundan rinoplasti oldum kızlar.. fotoğraflarım albümlerimde var..
tamam canım sen yinede yazın dolunca eklersin bakınca kaldırırsın bizim için fikir olur.. bu arada profilde gayet hoş gözüküyor güle güle kullan:)
Teşekkür ederim canım.Ben doğal bi burun istemiştim ucu çok kalkık olmasın demiştim öyle de oldu.Hatta geçen bi tanıdıkla karşılaştık bilmiyodu ameliyat olduumu.anlamadı da zaten.ben dedikten snra şaşırdı.Görenlerin hepsi beendi.çünkü beni değiştiren bi burun olmadı.Ben de çok araştırma yapmıştım burun sonuçta yüzü gösteriyo yani.sizin için de inş herşey yolunda gider.öpüyorum
Teşekkür ederim canım.Ben doğal bi burun istemiştim ucu çok kalkık olmasın demiştim öyle de oldu.Hatta geçen bi tanıdıkla karşılaştık bilmiyodu ameliyat olduumu.anlamadı da zaten.ben dedikten snra şaşırdı.Görenlerin hepsi beendi.çünkü beni değiştiren bi burun olmadı.Ben de çok araştırma yapmıştım burun sonuçta yüzü gösteriyo yani.sizin için de inş herşey yolunda gider.öpüyorum
muayene ücreti alıyorlarmı görüşmeye gittiğinde alıyorlarsa ne kadar vermiştin
Umuttepede muayene ücretleri 150 - 200 liradan bahsediyorlardı. Sen muayene ücreti verdinmi?
@balpeteim
Duzcede hangi hastane doktorun kim canim bizde duzcedeyiz.
Resimlerini mailime atabilirmisin gormem icin. Ben risusun burnunu cok begendim
Fakat hastaneden fazla bilgi alamadim sskm yok diye
Atatürk devl.hast.Muncurluda ameliyat oldum.Doktorum Salih Emre Üregen.mail adresini verirseniz msnden atarım.K.bakmayın siteyi çok iyi bilmiyorum yeniyim.adresinizin yazdığı bi yer varsa ordan bakıp alıyım