Ben ameliyat oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri ile ilgili ameliyat oldum. Daha çok yeni olduğu için sana sağlık ve görsellik hakkında bilgi veremem. Çünkü 1 ay bile olmadı. 12. Günümdeyim. Ameliyat sonrası iyileşme süreci vs. konular hakkında bilgi verebilirim.kocaelide tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı? burnumda tıkanıklık ve deviasyon var.özel veya devlet hastanesi çok fark eder mi? birde yaz mevsiminde olursam çok sıkıntı çekermiyim güneşe çıkarsam iz kalırmı burnumda
şimdiden teşekkür ederim :)
Bu doktoru daha öncede duymuştum ama üniversite hastanesinde görev yaptığını sanıyordum ücreti hakkında bilgi verirmisin o zaman ? Bide tampon olayını merak ediyorum çok ağrılı mı geçti?Ben ameliyat oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri ile ilgili ameliyat oldum. Daha çok yeni olduğu için sana sağlık ve görsellik hakkında bilgi veremem. Çünkü 1 ay bile olmadı. 12. Günümdeyim. Ameliyat sonrası iyileşme süreci vs. konular hakkında bilgi verebilirim.
Benim doktorum Doç. Dr. Mustafa Tonguç İşken istersen görüş. Şuan WM. Medical Park hastanesinde hizmet veriyor.
Bilgine...
Kocaeli araştırma hastanesindeydi. Artık WM. Medical Park Hastanesinde hizmet veriyor.Bu doktoru daha öncede duymuştum ama üniversite hastanesinde görev yaptığını sanıyordum ücreti hakkında bilgi verirmisin o zaman ? Bide tampon olayını merak ediyorum çok ağrılı mı geçti?
Çok sağol gecmis olsun doktorla görüsücem o zaman çok ileri bi tarihe vermez umarım teşekkürler yorumun için :)Kocaeli araştırma hastanesindeydi. Artık WM. Medical Park Hastanesinde hizmet veriyor.
Doktorun ücreti 5000-7000 arası değişiyor. Benim sadece burun değildi. Çeneye yağ enjeksiyonuda yapıldı 8000 Tl ödedim. Ücret konusunu tam kesin doktor ile görüşmek çok önemli. Benim söylediğim fiyatlar ortalama bir fiyat.
Tampon çıkarılırken hiç ağrı sızı olmadı.Sadece içinden birşey çekilir gibi oluyor panikliyorsun. Morluklarımda ameliyatın 3. günü azaldı 4. günü hiç halmadı. Ağrı sızı olmuyor. Hafif sızlanmalar oluyor.
Benim şimdiki heyecan ve merak konum doğal olarak burnumun şekli.
Ameliyat sonrası dinlenmek önemli. Ben hep dinlendim. Tuzlu birşey yemedim. Yediklerine içtiklerine dikkat edeceksin. Başka sorun olursa cevaplarım. Şuan çok yeni olduğu için süreçle ilgili belli şeyleri yanıtlayabiliyorum.
Ameliyat tarihini yakın tarihe veriyor. Siz görüşün içinize yatarsa yaptırırsınız.Çok sağol gecmis olsun doktorla görüsücem o zaman çok ileri bi tarihe vermez umarım teşekkürler yorumun için :)
Merhaba burun tasarımı yaparken tavrı ne çok merak ediyorum. Önceki ameliyatlarindan resimler gösteriyor mu? Nasıl geçiyor biraz anlatabilir misiniz?Ameliyat tarihini yakın tarihe veriyor. Siz görüşün içinize yatarsa yaptırırsınız.
İyi haberlerinizi bekleyeceğim.
tıkanıklık varsa vaya sağlığı etkiliyosa sigorta karşılıyo diye biliyorum ben eskiden doktorum öyle demiş benim burnumda doğuştan bi sorun öyle bir şey var mı ki acaba
Önceki ameliyatlarından resimler görmedim. Muayene olmaya gelmiş hastaları ile karşılaştım. Yaptığı burunlar yüzlerine yakışırdı.Merhaba burun tasarımı yaparken tavrı ne çok merak ediyorum. Önceki ameliyatlarindan resimler gösteriyor mu? Nasıl geçiyor biraz anlatabilir misiniz?
ameliyatın ağır bir ameliyat mıydı 1 haftada çıkıyor genelde ama sorun neydi sizinÖnceki ameliyatlarından resimler görmedim. Muayene olmaya gelmiş hastaları ile karşılaştım. Yaptığı burunlar yüzlerine yakışırdı.
Buradan ameliyat olmuş kişilere ulaştım. O kişilerin öncesi sonrası fotoğraflarını gördüm. Kararımı bu şekilde verdim.
Tasarım yapmadı. Sadece burun hakkında konuşmalarımız oldu o kadar.
İnşallah pişman olmam.
Bugün 13. günüm görsellik ve sağlık açısından konuşmak için erken sanırım. Gelişmeleri fırsat buldukça paylaşacağım. Daha bandajlarım açılmadı.
Önceki ameliyatlarından resimler görmedim. Muayene olmaya gelmiş hastaları ile karşılaştım. Yaptığı burunlar yüzlerine yakışırdı.
Buradan ameliyat olmuş kişilere ulaştım. O kişilerin öncesi sonrası fotoğraflarını gördüm. Kararımı bu şekilde verdim.
Tasarım yapmadı. Sadece burun hakkında konuşmalarımız oldu o kadar.
İnşallah pişman olmam.
Şuan için konuşmak erken sanırım. Bugün 13. günüm görsel ve sağlık açısından gelişmeleri fırsat buldukça paylaşacağım. Daha bandajlarım açılmadı.
keşke :):)))) geçmiş olsun şimdiden :)Sigorta sadece sağlık problemlerini karşılıyor. Estetik durumuna karışmıyor. Az karişsa ne güzel olurdu. Ama hastane ve ilgisinden çok memnun kaldım şu ana kadar. Ilerisi ne olur bilemiyorum. :) Yorumlardan takip ettiğim kadarıyla Umuttepe de de 4 binle 7 bin arasındaymis estetik fiyatları. Hastaneye göre kabul edilebilir gibi duruyo. Eşim provizyon alındıktan sonra indirim isteyecek. :)
Tabi Özelden mesaj ile paylaşırım Burun çok önemli bir durum.Umarim istediğiniz gibi olur. Ben doğal burunlar yaptığını okuduğum için özellikle Tonguç beye gitmek istedim. :) Biz fiyat bilgisini beklerken odasına bir bayan girdi. Sanırım burun için kontrole gitmişti. Gayet yüzüne uygun dikkat edilince estetik olduğu anlasabilecek bir burundu. :) Resimleri buraya atmasınızda Bandaj açıldığında özelden paylaşabilirseniz çok sevinirim.
keşke :):)))) geçmiş olsun şimdiden :)
Bir de sizde bir gece kaldiniz mi hastanede? Forumdaki arkadaşlar genelde kalmadiklarini söylüyorlardı. Bize 1 gece kalacaksınız dendi. Bir de çok olmuyorum inş ameliyatiniz kaç saat sürdü? Biz sorunca size bi dk uyuycaksiniz dedi. Daha da soramadik. Bu arada biz biz diyorum Esimde olacak ameliyat onun sağlık problemleri benden fazla da ben bayrağı çekiyorum ilk ameliyat için.
çok kötü bi şey işte bende de var 7\24 grip gibiyim sanki yemek yerken bile çok zorlanıyorum insanlarıda rahatsız ediyorum bide burun kemiğim şekilsiz yamuk yani sizde de öyle miÇok teşekkürler. Sürekli ağzım açık uyuyorum ve sabah uyandığımda çok ta uyusam dinlenmiş olarak uyandığımi hatirlamiyorum. Ne zamandır aklimdaydi. Iki kbb ci tomografi cekmeden gerek yok dedi. Birinde de cektirdik olursan nefesin rahatlar dedi. Ama bazı özeller var direk ameliyat masasina almak istiyor sizi bizimde kafamız karışmışti. Geçenlerde ben ömrümün sonuna kadar sabahları ağzım kuru mu uyanicam. Bi sağlık problemim olmasa neden gece ağzım açık uyuyayim dedim eşime. Harekete geçtik.Inşallah Salı günü de ameliyat günümü belirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?