Ay çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sadece ilk ameliyatim olacağı için biraz tedirginim. Damar yolu açmak diyince içim bi hoş oldu.Ben size sırasıyla anlatayım. Ameliyat günü sabah ise gece 12 den sonra hiç birşey yiyip içmiyorsunuz.
Ameliyat saatinden 2 saat önce hastanede oluyorsunuz. Hasta yatış işlemlerinizi yapıyorsunuz. Bu işlemleriniz bittikten sonra sizi odanıza alıyorlar. Odanızı tanıtıyorlar. Daha sonra hemşireler gelip sizi ameliyat için hazırlıyor. Ameliyat zamanınızın gelmesini odanızda bekliyorsunuz. Ameliyat saatine yakın hemşire gelip damar yolunuzu açıyor. Daha sonra yatağınızda ameliyathane odasına gidiyorsunuz. Orada sizi Anestezi doktorunuz karşılıyor ve size narkoz veriliyor. Anestezi doktorundan sonrasını hatırlamıyorum.Bana ne yaptılar acaba
Benim ameliyatım 5 saat sürdü burnumun içi çok problemli imiş. Zaten ameliyat öncesi nefes almakta güçlük çekiyordum.
Narkozdan uyanmanız. ameliyathane odasında oluyor sanırım. Uyandığınızda odaya geliyorsunuz. Doktorunuz yanınıza geliyor geçmiş olsun demek için vs. 1 Gece hastanede kalıyorsunuz. 1 gün boyunca morarma şişlik az olması için hasta bakıcılar yüzünüze yarım saatte bir buz koyuyorlar. Hastane odanız hemşirelerin ilgi ve alakası Odanızın temizliği Size nazik davranışları 4-4'lük Bebek gibi bakılıyorsunuz. Bunlardan Çok memnun kaldım. 1 gün dolunca doktorunuz sağlık kontrollerinizi yapıyor durumunuza bakıyor. Eğer gerçekten iyi iseniz taburcu oluyorsunuz. Doktorunuz reçete yazıyor bu ilaçları düzenli olarak kullanıyorsunuz. Geri kalan süreçleri ameliyat olduğunda devam ederiz.
Bende yamukluktan ziyade uzunluk ve yukseklik var direk yüzümü kesiyo sanki.çok kötü bi şey işte bende de var 7\24 grip gibiyim sanki yemek yerken bile çok zorlanıyorum insanlarıda rahatsız ediyorum bide burun kemiğim şekilsiz yamuk yani sizde de öyle mi
Ay
Ay çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sadece ilk ameliyatim olacağı için biraz tedirginim. Damar yolu açmak diyince içim bi hoş oldu.Igne olmaktan bile korkuyorum ne cesaretle bu ameliyatı olacağım bilmiyorum. Ilk gecenin sabahında herkes ağrı olduğunu yazmış hastanede kalmak çok rahatsız etmedi beni. En azından ağrı vs olduğunda anında müdahale olur. Insanin içi de rahat eder. Bende şu ana kadar her turu ilgilerinden memnun kaldım. Umarım sonuçlar da yüzümüzü güldürür.
Belirttim tabi zaten ilk görüşmemizde kendisi demişti yüzüme göre büyük durduğunu. Ben zaten biliyorum fotoğraflarda yüzümde burnum direk ön planda oluyor. Estetik olarak bu düzelmedi ise çok yanlış olur. O yüzden şuan benim için zamanın geçmesi ve süreç çok önemli. Çünkü herşeyden fedakarlık yapıyoruz. Eğer estetik bir düzelme olmayacaksa direk nefes sorunu ile ilgili ameliyat olurdum.Forumdaki öncesi ve sonrası burun estetikleri konusunun nerdeyse 300 sayfasını okudum. Sanki bazen çok takıntı yapılıyormuş gibi geldi bana. Herkesin beklentileri farklı tabi ama. Niyeyse öyle bir izlenim aldım. Ve ilk açıldığında beğenen çok nadir arkadasa rastladım. Beklentiler ve şişlik birleşince memnun olamıyor sanırım insan. Bende eskisini arar miyim diye bir korkmadım değil.Çok aranacak bi hali yok bence de ne bileyim burun delikleri orantısız olanları falan da okudum. Allah korusun. Siz peki küçük istediğiniz özellikle belirtmismiydiniz? Ilk 12 gün daha bence şişlik geçtiğinde kavisiniz ortaya çıkar ve küçülür. Çünkü herkes yazmış sis indikce kavis ortaya çıktı diye.
voaw çok güzel olmuş daha genç bile göstermiş sanki yani bana öyle geldi :) bu şekildeki burunlarda sonuç daha iyi oluyo sanki risk pek yok zaten bu tarz burunlardaBende yamukluktan ziyade uzunluk ve yukseklik var direk yüzümü kesiyo sanki.Bi resim yüklüyorum doktora göstermek için kaydetmistim. Benimkinde çıkınti yok üstü dümdüz iniyor ama yüksek. Son halini de beğendim bu arkadasin nasıl sizce? [/
Belirttim tabi zaten ilk görüşmemizde kendisi demişti yüzüme göre büyük durduğunu. Ben zaten biliyorum fotoğraflarda yüzümde burnum direk ön planda oluyor. Estetik olarak bu düzelmedi ise çok yanlış olur. O yüzden şuan benim için zamanın geçmesi ve süreç çok önemli. Çünkü herşeyden fedakarlık yapıyoruz. Eğer estetik bir düzelme olmayacaksa direk nefes sorunu ile ilgili ameliyat olurdum.
Ben çok baktım öncesi sonrası resimlerine bence kesinlikle genç gosteriyor burun estetiği. Sanırım insanın ifadesi değiştiği için etkiliyor en çok.voaw çok güzel olmuş daha genç bile göstermiş sanki yani bana öyle geldi :) bu şekildeki burunlarda sonuç daha iyi oluyo sanki risk pek yok zaten bu tarz burunlarda
Tabi ki istekler makul olduktan sonra memnun olmayacaksak neden maddi ve manevi olarak feragat edelim. Benimde öyle sadece karşıdan fotoğraf cekilebiliyordum. Yoksa ilk dikkatimi çeken burnum oluyo. Güzel düşünelim güzel olacak inş inince. Tonguç Bey çok işine hakim konuştu bizimle. Bu işi severek yaptığı belli. Yaptığım iş benim imzamdir. Kendi beğenmediğim birşeyi hastaya sunmak kabul edilebilir birsey degil dedi bugün. Memnun kalacaksınız inş.
Canm sonuc nasil?Tonguç Bey çok tecrübeli biri ve birçok ameliyata girmiş biri. Sonuçta burun görsel birşey ve herkes kime yaptırdığını soracak dolayısıya Doktorda işini en iyi yapmak ister. Daha şimdiden çevremdekiler merak ediyor nasıl geçti görselliği nasıl. Doktorundan memnun musun? Bir sürü soru... Birde gördüklerinde gerçekten iyi olmuşsa Bu doktora talebi arttırır. Hiçbir doktor o yüzden kötü bir burun yapmak istemez.
Dediğim gibi daha çok yeni ameliyat sonrası sürecim. Hep birlikte göreceğiz durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?