- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
- 303
Ay
Igne olmaktan bile korkuyorum ne cesaretle bu ameliyatı olacağım bilmiyorum. Ilk gecenin sabahında herkes ağrı olduğunu yazmış hastanede kalmak çok rahatsız etmedi beni. En azından ağrı vs olduğunda anında müdahale olur. Insanin içi de rahat eder. Bende şu ana kadar her turu ilgilerinden memnun kaldım. Umarım sonuçlar da yüzümüzü güldürür. 
Ay çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sadece ilk ameliyatim olacağı için biraz tedirginim. Damar yolu açmak diyince içim bi hoş oldu.Ben size sırasıyla anlatayım. Ameliyat günü sabah ise gece 12 den sonra hiç birşey yiyip içmiyorsunuz.
Ameliyat saatinden 2 saat önce hastanede oluyorsunuz. Hasta yatış işlemlerinizi yapıyorsunuz. Bu işlemleriniz bittikten sonra sizi odanıza alıyorlar. Odanızı tanıtıyorlar. Daha sonra hemşireler gelip sizi ameliyat için hazırlıyor. Ameliyat zamanınızın gelmesini odanızda bekliyorsunuz. Ameliyat saatine yakın hemşire gelip damar yolunuzu açıyor. Daha sonra yatağınızda ameliyathane odasına gidiyorsunuz. Orada sizi Anestezi doktorunuz karşılıyor ve size narkoz veriliyor. Anestezi doktorundan sonrasını hatırlamıyorum.Bana ne yaptılar acaba
Benim ameliyatım 5 saat sürdü burnumun içi çok problemli imiş. Zaten ameliyat öncesi nefes almakta güçlük çekiyordum.
Narkozdan uyanmanız. ameliyathane odasında oluyor sanırım. Uyandığınızda odaya geliyorsunuz. Doktorunuz yanınıza geliyor geçmiş olsun demek için vs. 1 Gece hastanede kalıyorsunuz. 1 gün boyunca morarma şişlik az olması için hasta bakıcılar yüzünüze yarım saatte bir buz koyuyorlar. Hastane odanız hemşirelerin ilgi ve alakası Odanızın temizliği Size nazik davranışları 4-4'lük Bebek gibi bakılıyorsunuz. Bunlardan Çok memnun kaldım. 1 gün dolunca doktorunuz sağlık kontrollerinizi yapıyor durumunuza bakıyor. Eğer gerçekten iyi iseniz taburcu oluyorsunuz. Doktorunuz reçete yazıyor bu ilaçları düzenli olarak kullanıyorsunuz. Geri kalan süreçleri ameliyat olduğunda devam ederiz.![]()