cnm öncelikle içine sinen bir dr bulmana sevindim.ama yalçın beyide şiddetle tavsiye eden birinide ilkkez duyuyorum bunuda belirtmek isterim.yazdıklarını okuyunca kafamda şunlar oluştu.lütfen yanlış anlama sözlerim sana değil.bu bey sanırım özeline gidildiği zaman ii davranıyor.akademideki 8 tl lik muayene anca böle olur diyor ve soğuk davranıyor herkese .biz birkaç kez akademiye gittik.sana söylemişya bir şey sor 100 kere anlatırım.kendisine bir şey sordum.az önce söyledim ya duymadınızmı yinemi anlatayım dedi..bende duydumda şurasını anlayamadım dedim.5 karış suratla bidaha anlattı sonra sağolsun(!)negatif elektrik saçan bi dr bence kendisi.tabi sen memnun kalmışsın cnm ,bir şey diyemem.memnuniyet meselesi.bağırırsa hak ediliyor demekki demişsin ama adam terslemeye bayılıyor.kendisini hala askeriyede sanıyor sanırım,bi dediğini bidaha tekrar etmekten hoşlanmıyor..ben eksi puan verdim kendisine
canım bizde ona gidiyoruz gölcükte nerde muaynanesi aynen geçen banada bagırdı
bu arada gölcük ünüvar çocuk polikliniğine giden var mı?kuzenim kızını oraya götürüyor ve memnun kaldığını söyledi.bende bidahaki ay oraya götürmeyi düşünüyorum oğluşumu..
bu arada gölcük ünüvar çocuk polikliniğine giden var mı?kuzenim kızını oraya götürüyor ve memnun kaldığını söyledi.bende bidahaki ay oraya götürmeyi düşünüyorum oğluşumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?