Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Kocaeli'de Çocuk Doktoru Arıyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
50
Kocaeli
Kocaeli merkezde iyi bir çocuk doktoru tavsiye decek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle hayırlı olsun canım aynı topikte ne çok şey paylaşmıştık
ne kadarlık oldu bebişin

kesinlikle hülya göçek derim akademi hastanesinde orada doğum yapmıştım zaten ve doktorumuz çok iyi çok düzenli randevülü çalışsada mikrobik hastalarını gurup halinde alıyo sonrasında odayı havalandırıyo öyle alıyo diğer hastaalrını
ateşli hastalarını genelde cumartesi günlerine çağırıyomuş bana gerekmedikçe acil olmadıkça cumartesi gelme canım dedi ateşli hastalarımı alıyorum o zaman dedi aynı havayı solumasınlar dedi ve bebeğiniz hastaysa keinlikle ilaç verim göndermiyo mutlaka sonrasında kontrol istiyo

benim oğlum 1 kasımda 2 ayını bitirdi canım ve biz hğlya hanıma 10 defa gitmişiz
enfeksiyon kaptık vücudumuzda hafif yaralarımız oldu onlar için gün aşırı gittik kendisine sürekli kontrol etti sonra göbeğimiz kanadı sonra göbeğimizi koterize etti ve maalesef grip olduk akciğper filmi kna tahili vs vs derken su yolu etmişiz hastaneyi ve her gidişimizin arkasından 2 kere kontrole gitmişiz hastalarını başından savmıyo mutlaka takip ediyo

kesinlikle öneririm canımm bir bebeğin düzenli gittiği sabit bir doktoru olmaıdır

eğer gidersen bizi ömer yiğitin annesi yönlendirdi diyebilirsin emin ol pişman olmıcaksın yalnız ilk gittiğinde doktoru pek anlayamaya bilirsin biraz tıp dilince ve hızlı konuşuyo ama birdahaki gittiğinde alışmış oluyosunuz birbirinize

Merhaba Sezen...
Evet ne ok şey paylaştık, eşyaları, doktorlrımız, doğum şeklimiz vs vs vs.. Ben 21 ağustosta planladığımız gibi sezeryan oldum. Kızım 3.360 doğdu.Bugün itibarıyle 2 ay 20 günlük. Benim doktora gidilecek bi sağlık problemim olmadı ama aniden olduğunda iyi bi doktora gitmek isterim. Cankatta Gülten Yaylacıya başladık. Her ay düzenli rutin kontrol iin ona gidiyorum. Hastalık durumu henüz oluşmadığı iin(umarım bu kışı böyle atlatırız) iyi midir kötü müdür bilmiyorum. Rutin gidişlerimizde klasik boy, kilo genel durum dğerlendirmesi yapıyor ki bundan iyi mi kötü mü anlaşılmıyor. Sevecen bi bayan. Tavsiyen için teşekkürler. Aklımda olucak emin olabilirsin.

Sen normal yaptın sanırım doğumu. Nasıl geçti? Ben sezeryanımdan memnunum ama ameliyat yerim hala hissiz. Oğlun nasıl? Büyümesi nasıl? Benim kızım 3.360gr doğdu, 2. ayı bittiğinde 5300 gr.olmuştu. Şimdi de 5600 sanırım. Evde kendimz ölçüyoruz da. :ecrin_bebek:

Sütün nasıl? Gaz problemiminiz varmı? Uykularınız nasıl? Bizim uyku problemimiz var. Yazışalım yine...

bende necati günaltaya gidiyorum eski tren yolu üzerinde polikliniği var ve de coook memnunum cok da eski bir doktordur siddetle tavsiye ederim

konakta halil beye gidiyorum memnunum ama çok kalablık oluyor zor yer bulunuyor ama ilgi alakayı düşününce beklemeye değer diyorum

Ben doğumku konakta yaptım. Halil beyi de tanıyorum ama çok yoğun olduğunu bildiğim için ona gitmeyi düşünmedim.

canım bizde ona gidiyoruz gölcükte nerde muaynanesi aynen geçen banada bagırdı

evet canım ben özeline gidiyorum ama akademiye gidenlerden de cok memnun kalan kişi duyupta özeline öyle gitmeye karar vermiştim hatta oturdugum apartmanda 5 tane bebk var hepsi onun hastası olunca demekki bu adamda bişi var deyip gitmeye karar verdim :) 4taneside akademiye gidiyor özeldeki fahiş fiyatlardan dolayı biz özel sigortadan dolayı rahatız.ama 2.ay asıları için akademiye gidicem bende yazarım burdan bakalım nasıl davranıcak tabi hasta dr ilişkiside cok önemli bana iyi gelen herkese iyi olamayabiliyor elektrik olayı herhalde:) ama bize o kadar sabırlı olan adamın (hatta benim abuk sorularıma bile sabırla cevap verdi:kedi:) terslemesinede cok sasırdım.özele gidince ii davranıo olan biri paracı olur ama bana saglık ocagında yapılan asıları git orda yaptır bosuna para almayalım sizden dedi siz yapsanız dedim o kadarda zengin olamyın diger asıları zaten ben yapıcam bosuna para vermeyin onlar için dedi ben cözemedim valla sanırım o da pozitif elektrik aldıgına iyi davranıo kafamçokkarıştı

bu arada gölcük ünüvar çocuk polikliniğine giden var mı?kuzenim kızını oraya götürüyor ve memnun kaldığını söyledi.bende bidahaki ay oraya götürmeyi düşünüyorum oğluşumu..

bende akademide yalçın beye götürüyoum kızımı.ama değiştiricem.bende elektrik alamadım..

özel ilgi ye uğradınız mı? abimler yeğenimi oraya götürüyor ve çokta memnunlar

bu arada gölcük ünüvar çocuk polikliniğine giden var mı?kuzenim kızını oraya götürüyor ve memnun kaldığını söyledi.bende bidahaki ay oraya götürmeyi düşünüyorum oğluşumu..

bi iki kişiden memnun olduklarını duymuştum bizde bilgi almak için gitmiştik tonton bi amca cokta yaslı sayılmaz gerci oda deniz hastanesinden emekliymiş

ayşegülcüm sen gölcüktemi oturuyorsun?bildiğim kadarıyla ünüvar özel bir poliklinik.doktor beyin çok iyi çok tatlı bir bey olduğunu duymuştum yakınlarımdan.

kızlar benimde eşimin kuzeni yalnıç beye götürüyodu kızını birincisi ağzı bozukmuş sürekli küçücük cocuga zilli neyin var kız şırfıntı genemi hasta olsun gibi şeyler söylüyomuş çok dua ettim o denk gelmesin doğumda diye şükür gelmedi
ikinciside hastanede bi bayanla tanıştık oda yalçın beyin hastasıymış bebeği ağlıyo diye adam kulaklarını kapatmış ve cık dışarı sustur öyle gel demiş kız cagız bebeğin altı açık ne yapuıcagımı şaşırdım dedi şimdi hülyaya gidiyorum dedi ve bebeğin göbeğini koterize etmek için keter istemiş 4 tane 2 tanesini yapmış diğerlerini yapmamış ve geride vermemiş tanesini 15 almıştım dedi hülya hanıma geçtik o para almadan yaptı dedi ki benimde oğlumun göbeğini koterize etti hülya hanım hemde 2 kere hiç para ödemedik bende var dedi

bu arada eşimin kuzenide kavga etmiş kendisiyle gitmiyomuş artık
bu siteden yine bi kaç kişi yazmıştı sürekli sorguluyo geç kalırsan azarlıyo filan diye daha görmeden uyuz olmuştum

ilgiye gelince ismail beyi çok metediyolar ama maalesef ilgide istediğin zaman doktor hastanede olmuyo mecburen diğer bir dra götürüyosun sürekli bir doktor edinme şansın yok

benim kızımada şırfıntı dedi ve eşimle şok olduk.koca doktorun lafına bak dedik.konuşma tarzı hiç hoş değil.genel olarak şikayetler aynı sanırım yalçın inanç a karşı.sanırım biz halil beye gideceğiz konakta.

adamın ağzı bozuk bi kere küçücük bebeğe söylencek lafmı valla benim kzım olsa ve o doktora gitsek o şekilde hitap etse eşim oracıkta dayak manyagına çevirirdi heralde zaten o yüzden hiç istemiyodum o doktoru

bu arada canım halil beyde ağzı bozuk olmasada ukalanın tekiymiş yakın çevremdende duydum bu sitedende duydum paşa da varmış bi doktor öneriyolar onuda deneyebilirsin m. ali paşa polikiliniğinde yada hülya hanımı tavsiyederim çok ilgili

biz 3defa gittik hatta 15inde yine gidicez ama cok kibar davranıodu 3seferinde de öle bırakın zilli sırfıntı falan demeyi hosgeldiniz efendim diye karsıladı hatta kızımı da prenses diye sewio terslemedi 10kere anlattı cokta güleryüzlüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…