Kocaeli’de iyi bir kadın doğum doktoru

Yani Şuan tedavi görmeniz gereken bir durum var mı iyi bir doktor bulabildiniz mi

Evet Funda hanımı duydum ama ben direk hastaneyi değiştirdim Oyüzden Şuan konakta Firdevs gidiyorum oda çok iyi ilgili alakalı
Ne kadar tatlı dilli de olsa işinde çok iyi değil bence, ablam da ben de ona gittik fakat yoğunluğundan dolayı geçiştiriyor sadece, Şuan ona mı gidiyorsunuz?

Ben medikal hastanesinde Ünal Türkay a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. Yaklaşımı, bilgisi ile çok tecrübeli bir doktor kendisi

Medikal hastanesinde ünal türkaya gidiyorum yaklaşımı ve bilgisi ile çok tecrübeli bir doktor kendisi tavsiye ederim

Başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzgünüm. Bende çok ilgili bir doktor olmadığı kanaatindeyim. Benimde 26. Haftadan sonra bebeğimin gelişimi durmuş 27. Haftada geriden gelmeye başladı o zamana kadar hep haftasına uyumluydu. Bana 3 hafta sonrasına randevu verdi kontrol muayenesine çağırabilirdi. 3 hafta sonra gittiğimde bebeğimin hiç gelişmediğini öğrendim. Gebelik zehirlenmesi geçirdim. Ve bende bebeğimi kaybettim. Daha sonra medicalde Feyza Beyatlı ile ilgili bir yorum okudum böyle haftası geriden gelen bir hastasını yakın takibe almış. Böyle ilgili bir doktora gitseydim benim içinde her şey farklı olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…