--kocaelide özel sancı odası imkanı olan hastaneler--

palette

"El-Hafız" isminle koru..
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.381
5
316
Kocaeli
kızlar ben kocaeli de oturuyorum... 18 haftalık hamileyim.. özel konak hastanesinde doğum yapmayı planlıyordum. fakat doktorum sancı odasının 3 kişilik olduğunu aralarda perde olduğunu söyledi..benim özel hastane seçmemdeki en büyük nedenlerden birisi de sancıyı özel odada çekmek istememdi. eşim,annem girsin istiyorum yanıma, bana destek olsunlar istiyorum.. bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı?

merhaba arkadaşım
ben doğumumu ağustos ayında acıbadem hastanesinde yaptım. gerçi sezaryen oldu benim ama ben çok normal doğum istediğim için önce suni sancı ile denemek istedim. sancı odası tek kişilik, içerde sana özel tuvaletin var, kanepe fln var, ziyaretçiler için. duvarda bebek resimleri var. gayet sıcak bir ortam yani. doğumhane ise hemen yantarafta zaten.
yalnız hastane politikası olarak odanın çok kalabalık olmasını istemiyorlar ki bence doğrusu da bu. herhangi bir komplikasyonda panik olmamak lazım. bence sen de sadece anneni eşini fln al yanına.
hemşirenin izniyle isteyen arada odaya girer ama fazla durmadan çıkar istersen. doğumhanenin kapısı zaten kilitli, personel kartıyla açılıyor.
umarım istediğin gibi normal doğumla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

sağol canım... ben de sadece eşimi ve annemi almak istiyorum.. aklımda bulunacak inşallah. teşekkürler

akademide sancı odası yok direk odana alıyolar seni sancınıda odanda çekiyosun

konaktaki çok saçmaymış devletten ne farkı kaldı

bencede..en azından odamda çekeyim sancımı dedim.. doktorum doğumhane ile hasta odaları arasında bilmem kaç kat var bu mümkün değil dedi:s sırf bu sebeple hastanemi değiştireceğim galiba... başka bildiğiniz hastaneler var mı?

akademide sancı odası yok direk odana alıyolar seni sancınıda odanda çekiyosun

konaktaki çok saçmaymış devletten ne farkı kaldı

bende konaktaki doktora gidiyodum henüz hamile değikim ama inşallah hamile kalırsam bende akademiyi tercih ederim heralde ücret olarak nasıl acaba bide hangi doktora gittiniz yazabilirmisiniz

canım sen niye konaktan vazgeçiyorsun? bir de ben akademide yenidoğan ünitesi var mı onu merak ediyorum...

canım sen niye konaktan vazgeçiyorsun? bir de ben akademide yenidoğan ünitesi var mı onu merak ediyorum...

yanlış yazmışım akademi değil acıbadem yazacaktım orayıda çok methediyolar ama bilemiyorum kararsızım konaktaki doktorumdan da çok memnunum inşallah bi hamile kalabilirsem o zaman araştırcam

anladım canım... acıbadem hakkında pek de güzel şeyler duymadım... ama çok da araştırmadım açıkçası... şuana kadar en çok methini duyduğum hastane konak hastanesi ama onun da sancı odası 3 kişilikmiş ne yazık ki:50: akademi hakkında da pek bi fikrim yok ama gördüğüm kadarıyla pek donanımlı bir hastane değil. sancı odası tek kişilikmiş. daha doğrusu herkes hasta odalarında sancısını çekiyormuş. ben de bunu istiyorum aslında.ama birtek bunun için diğer fırsatları kaçırır mıyım bilemiyorum:44:

konak çok iyi bi hastane bence doktorları çok ilgili sancı odası 3 kişilikmiş belki yanımıza bir kişiyi almamıza izin verirler zaten şu aralar çok fazla kişi normal doğum yapmayı tercih etmiyo sen hamilemisin canım

konak hastanesinde yanına anneni yada herhangi istediğin birini alıyorlar yanına tabi bayan olmak şartıyla eşlerin girmesi yasak yani.ben orda yapacaktım doğumumu eşimi almadıkları için vazgeçtim iyikide vazgeçmişim medical parkta özel sancı odasında prensesler gibi doğurdum, oraları gördükten sonra konakta özel hastanemiymiş beee diyor insan

konak hastanesinde yanına anneni yada herhangi istediğin birini alıyorlar yanına tabi bayan olmak şartıyla eşlerin girmesi yasak yani.ben orda yapacaktım doğumumu eşimi almadıkları için vazgeçtim iyikide vazgeçmişim medical parkta özel sancı odasında prensesler gibi doğurdum, oraları gördükten sonra konakta özel hastanemiymiş beee diyor insan

medical park nerde arkadaşım bide kaça mal oldu muayene ücreti falan nasıl ssk ile anlaşması varmı ne çok soru sordum :1:

medical park istanbulda birçok yerde var ben göztepedekine gittim E5 in kenarında hemen.benim doktorum özeldi hastanenin doktoru değildi ben hipnozla doğal doğum yaptım ücret tuzlu oldu biraz hastane +doktor 1800 ödedim ama normalde sigorta ve emekli sandığı ile anlaşması var hastanenin.normal doğum ve muayene ücretleri ne kadar bilmiyorum dediğim gibi ben hastanenin doktoruna gitmedim ama hastaneden çok memnun kaldım sancı odası tek kişilik karrdeşim ve eşim yanımdaydı daha sonra doğumhanedede eşim yanımda durdu ebeler çok iyiydiler hele bebek hemşiresi çok ilgilendi emzirebilmem için çok uğraştı kadın.heee bide en önemlisi çatal çok güzeldi çok konforluydu hani normalde çatal çok iticidir ya bu öyle değildi çok geniş çok rahattı hiç kalkasım gelmedi :)

kcaelide oturup istanbulda doğuma nasıl yetiştin tatlım? bnm de aklımda o var ama yetişemem ki:50:

emin misin cnm bayan aldıklarına?? bana burdan biri almıyorlarmış demişti

bende konaktaki doktora gidiyodum henüz hamile değikim ama inşallah hamile kalırsam bende akademiyi tercih ederim heralde ücret olarak nasıl acaba bide hangi doktora gittiniz yazabilirmisiniz

mua. ücreti ssk'lı ya 73 tl ama emeklisandığı vs fiyatlar değişiyo doğuma gelince normal doğum 550 sezeryanı tam bilmiyorum ama sanırım 800 civarı yenidoğan ünitesi var tam donanımlı bir hastane sadece binası eski

mua. ücreti ssk'lı ya 73 tl ama emeklisandığı vs fiyatlar değişiyo doğuma gelince normal doğum 550 sezeryanı tam bilmiyorum ama sanırım 800 civarı yenidoğan ünitesi var tam donanımlı bir hastane sadece binası eski

muayene ücreti neden o kadar pahalı? geçenlerde arkadaşım gitmişti 30 küsürdü.. zam mı geldi yoksa:S??? doğum ücrei de normal doğum 800, sezeryan 1000 dedi doktorum geçen ay

Back
X