A adesem Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2008 405 3 318 Kocaeli 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adesem #1 kocaelideki palgazdan şikayetçi olan varmı mayıs ayından beri binaya doğalgaz kutusu bekliyoruz listedesiniz bekleyin diyorlar bizim gibi olan varmı
kocaelideki palgazdan şikayetçi olan varmı mayıs ayından beri binaya doğalgaz kutusu bekliyoruz listedesiniz bekleyin diyorlar bizim gibi olan varmı
A adesem Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2008 405 3 318 Kocaeli 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adesem #2 3 aydır başvuru yaptık dışarıya kutu konulacak hala gelecekler arkadaşlar eşyalarımı eve dizdim gaz gelmedi diye çıkamıyorum göçebe hayatı yaşıyorum bu konuda ne yapmam lazım fikri olan var mı
3 aydır başvuru yaptık dışarıya kutu konulacak hala gelecekler arkadaşlar eşyalarımı eve dizdim gaz gelmedi diye çıkamıyorum göçebe hayatı yaşıyorum bu konuda ne yapmam lazım fikri olan var mı
A adesem Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2008 405 3 318 Kocaeli 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adesem #3 bizim gibi şikayeti olan yok mu hala doğalgaz kutusunu apartman kapısına getirip yerleştiremediler ...ne yapmam lazım onuda bilmiyorum
bizim gibi şikayeti olan yok mu hala doğalgaz kutusunu apartman kapısına getirip yerleştiremediler ...ne yapmam lazım onuda bilmiyorum
seaside Guru Kayıtlı Üye 26 Mart 2009 1.721 572 363 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adesem #4 Canım palgaz nedir?İzgaz ilgilenmiyor mu o konuyla..Bence İzgaza dilekçe ver yada aramalısın...