Kocaelili hamileler sezeryan fiyatlarn paylaalm...

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
50
Kocaeli
Ben konak hastanesine gidiyorum. SSK'lıyım. Sezeryaz düşünüyorum. Bilginizi paylaşırsanız sevinirimfisfisfis

konak hastanesi 1500 akademi hastanesi de 1015 ytl dedi :) telefonla arayıp öğrendiğim fiyatlar bunlar

konak hastanesi 1500 akademi hastanesi de 1015 ytl dedi :) telefonla arayıp öğrendiğim fiyatlar bunlar

Merhaba canım.. Öğrendiğin fiyat sadece sezeryan ücreti mi yoksa yatak (1 yada 2 gece yatılıyor çünkü) ücreti de dahil mi bu fiyata?

canım bu paket fiyatmış bunlara yatak ve bebeğin ilk tahlilleri dahilmiş söledikleri bu :)

Bugün kötü haber akdım
Birazdan kontrol randevum için Konak hastanesine gideceğim. SGK ile anlaşlması bitmiş. Hakkımızda hayırlısı..Senin doktorun kim?

canım ben mehmet alipaşa polikliniğine gidiyorum orda ergün tufan var çok iyi bir dr akademi ile anlaşmalı ve en güzel yanı okadar ilgili olmasına rağmen ödediğim ücret sadece10 tl :) oda devlete katkı payı

bir arkadaşımda konakta gülçin hanıma gidiyor ssk ile anlaşması biticek demişti bu sadece konak için geçerli sanırım

akademiden böyle bişey duymadım umarım oda anlaşmasını iptal etmez

brcsrkn doğumunu akademide yaparsan eğer doktor dışarıdan geldiği için yine sezeryana 1015 tl normal 710 mu ödiceksin
yani ssklı olarakmı ücretlendirilecek doğum fiyatları
normalde yani bazı hastaneler dışarıdan doktor getirildiğinde normal ücretten olarak hesaplanıyor o yüzden sordum

sezencim dr orasıyla anlaşmalı o dr a gittiğimi söylediğimde bu fiyatları verdiler zaten internet sitesinde de dışarıdan anlaşmalı hekimlerimiz die geçior ergün bey
funda doğan
hayat tıp taki funda hanım hep onlar dışarıdan anlaşmalı bidahaki kontrole gittiğimde ergün beyede sorucam fiyat alıcam ondan da canım ozaman sana gene yazarım sen kime gidiyorsun

ist de özel hastanelere dışarıdan anlaşmalı doktrlara doğum yaptırdıgında özel fiyattan hesaplanıyor zaten hastane vermiyor fiyatı doktorunla görüşüyosun parayıda doktoruna ödüyosun o alacagını alıyo vericeğini veriyo o yüzden sordum inş burdada öyle deildir

ben akademi hastanesine nuri beye gidiyorum 27+ 5 haftalık hamileyim kısmetse doğumumuda akdemide düşünüyorum

eylüle kadar zam gelme ihtimali varmış ama gelmeyebilirmişte orda çalışan bi ark sormuştum o söyledi

zaten bu gittiğimde doktorumdan tam bir fiyat alıcam

tamam canım peki senden bişey rica etsem gittiğinde sora bilirmisin ergün tufanla anlaşmaları varmış mehmet ali paşa poliklinide die onla süreçleri nasıl işliyormuş ben daha 16 haftalık hamileyim daha yer seçemedim ama normal doğum olursa derince devlette yapıcam

tam olarak neyi sormamış istedin anlamadım canım açarmısın hangi süreçten bahsediyorsun

dr ergün beyle anlaşmanız varmış fiyatlar nasıl oluyor falan die bi öğrenebilirsen gerçi bende kontrola gittiğimde sorucam ama 15 günüm var :) sabırsızlanıyorum annesinin aşını görmek için :)

bir arkadaşımda konakta gülçin hanıma gidiyor ssk ile anlaşması biticek demişti bu sadece konak için geçerli sanırım

akademiden böyle bişey duymadım umarım oda anlaşmasını iptal etmez

brcsrkn doğumunu akademide yaparsan eğer doktor dışarıdan geldiği için yine sezeryana 1015 tl normal 710 mu ödiceksin
yani ssklı olarakmı ücretlendirilecek doğum fiyatları
normalde yani bazı hastaneler dışarıdan doktor getirildiğinde normal ücretten olarak hesaplanıyor o yüzden sordum

sezen merhaba..
Bugün randevum vardı konakta erkan türköz doktorum. Ona sordum. Hasta yoğunluğu nedeniyle sgk lı hastalar için izmit merkezdeki konak tıp merkezinde haftanın 3 günü muayene olacakmış. diğer 3 gündede konak hastanesinde (yahya kaptan)...Yahyakaptandaki konak hastanesinin SGK ile anlaşması bitmiş ve normal ücretle muayene olunacak yani 100 lira. SGK'lı isen izmitteki konak tıp merkezine 34 liraya muayene olacaksın. Sezeryan vb. durumlarda konak hastanesine gelmek durumunda olursan sgk falan işlemeyecek 1500 lira ödeyeceksin. Yani özetle konak hastanesinden içeri adım attığında herşey paralı....

dr ergün beyle anlaşmanız varmış fiyatlar nasıl oluyor falan die bi öğrenebilirsen gerçi bende kontrola gittiğimde sorucam ama 15 günüm var :) sabırsızlanıyorum annesinin aşını görmek için :)
tabiiki sorarım canım benimde kontorlüm 15 haziranda

bende sabırsızlanıyorum son halini görmek için çok merak ediyorum artık kocaman oldu birde bizim renkli usg aynı fotoğraf gibi yani bide bu gittiğimde cd ye kayıt isticem evde izler izler dururum artık :))

sezen merhaba..
Bugün randevum vardı konakta erkan türköz doktorum. Ona sordum. Hasta yoğunluğu nedeniyle sgk lı hastalar için izmit merkezdeki konak tıp merkezinde haftanın 3 günü muayene olacakmış. diğer 3 gündede konak hastanesinde (yahya kaptan)...Yahyakaptandaki konak hastanesinin SGK ile anlaşması bitmiş ve normal ücretle muayene olunacak yani 100 lira. SGK'lı isen izmitteki konak tıp merkezine 34 liraya muayene olacaksın. Sezeryan vb. durumlarda konak hastanesine gelmek durumunda olursan sgk falan işlemeyecek 1500 lira ödeyeceksin. Yani özetle konak hastanesinden içeri adım attığında herşey paralı....

doğrudur canım kim gitse aynı şeyi söylüyor çok kalabalıkmış konak giren çıkan bitmiyodiyolar özel ama devletten farkı kalmadı diyolar

ben akademiye gidiyorum öyle ya benim gittiğim saatler pek tercih edilmiyo yada bilemiyorum memnunum ben

ama kötü olmuş şimdi bir sürü hasta doktor değişimine giricek sonuçta her ne kadar özele gidiyor olsakta bi kısmını ssk karşılıyor

ama şimdi işler değişti çoğu kişi bu kadar parayı gözden çıkartmıcaktır

sen ne yapmayı düşünüyosun şimdi
sanırım sende yeni bir arayış içindesin

canım valla bende çok sabırsızlanıyorum veletimi görmek için sezencim cinsiyetiniz ne merak ettim şimdi :)

wetw sen nerede düşünüyorsun şimdi doğumu bebişin cinsiyeti ne :)

merhaba Sezen..
Ben 28 haftalık hamileyim. Hamileliğimde hep sorunlar yaşadım. 24 haftada yapılan OGTT testinde şekerim yüksek çıktı ve gestasyonel diyabet tanısı konuldu. Bu da eğer kontrol altına alınamazsa bebek için zararlı. 15 günde bir kontrole gitmem gerekiyor. Bu saatten sonra doktor değiştirmek bana çok zor gelicek. Sezeryan SGK'lılara daha evvel 1200 imiş (dün öğrendim) bundan böyle 1500.. 300 lira fark için doktor değiştirmemeye karar verdim. Muayene ise bazen konak tıp merkezine bazen konak hastanesine gideceğim. Artık dengeleyeceğim bi şekilde.

çok geçmiş olsun canım dikkat ediyosun dimi
yani 300 tl için bencede değiştirme doktorunu ben bayagı fark olur sanmıştım
hem gerekirse test- tahlillerini devletle bağlı olan bi yerde yaptırırsın bi şekilde dengelersin dediğin gibi

bende 28 haftalık hamileyim kısmetse oğlum olucak :)))

ilk başlarda çok güzel giden ir hamileliğim vardı bulantısız rahat iştahllıydım sonrasında kanama ve düşük tehlikesi onu atlattık derken rahim ağzı kısalıgı üstüne birde böbrek büyümesi falan filan bu yüzden bende doktorumdan vazgeçmek istemiyorum zaten kendisiden çok memnunum inş akademide ssk ile anlaşmasını bitirmez

geçmiş olsun arkadaşlar ikinizede bende ilk üç ay bişey yiyemedim hatta 2 kilo verdim çıkarmaktan düşüktehlikem vardı benimde çok şükür geçti
sezencim rahaim ağzı kısalığı için mi serklaj oluodu sen oldun mu öle bişey kaçıncı haftada fark ettiniz va nasıl fark ettiniz canım

Kaç kilosunuz kızlar...? Kaç kilo ile hamile kalıp kaçar kilo aldınız?
ben 60 kilo ile hamile kaldım. hızlı bi şekilde 71 kiloya çıktım 6. ay sonuna kadar. Sonra şeker çıkınca 1800 kalorilik bi diyetle 70 kiloya düştüm ve 3 haftadır gr. kilo almadım 70 kilo ile devam ediyorum. 15 günsonra 7 . ay bitecek. Bu şekilde devam edersem sanırım 13-14 kilo almış olurum en fazla....

Back
X