Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konak hastanesi 1500 akademi hastanesi de 1015 ytl dedi :) telefonla arayıp öğrendiğim fiyatlar bunlar
bir arkadaşımda konakta gülçin hanıma gidiyor ssk ile anlaşması biticek demişti bu sadece konak için geçerli sanırım
akademiden böyle bişey duymadım umarım oda anlaşmasını iptal etmez
brcsrkn doğumunu akademide yaparsan eğer doktor dışarıdan geldiği için yine sezeryana 1015 tl normal 710 mu ödiceksin
yani ssklı olarakmı ücretlendirilecek doğum fiyatları
normalde yani bazı hastaneler dışarıdan doktor getirildiğinde normal ücretten olarak hesaplanıyor o yüzden sordum
tabiiki sorarım canım benimde kontorlüm 15 hazirandadr ergün beyle anlaşmanız varmış fiyatlar nasıl oluyor falan die bi öğrenebilirsen gerçi bende kontrola gittiğimde sorucam ama 15 günüm var :) sabırsızlanıyorum annesinin aşını görmek için :)
sezen merhaba..
Bugün randevum vardı konakta erkan türköz doktorum. Ona sordum. Hasta yoğunluğu nedeniyle sgk lı hastalar için izmit merkezdeki konak tıp merkezinde haftanın 3 günü muayene olacakmış. diğer 3 gündede konak hastanesinde (yahya kaptan)...Yahyakaptandaki konak hastanesinin SGK ile anlaşması bitmiş ve normal ücretle muayene olunacak yani 100 lira. SGK'lı isen izmitteki konak tıp merkezine 34 liraya muayene olacaksın. Sezeryan vb. durumlarda konak hastanesine gelmek durumunda olursan sgk falan işlemeyecek 1500 lira ödeyeceksin. Yani özetle konak hastanesinden içeri adım attığında herşey paralı....