Kocaelili hamileler sezeryan fiyatlarn paylaalm...

slm kızlar bende bayramdan sonra sezaryan olcam konak hastanesinde sezaryan fiyatı nekadar

leylimcim eltim cumartesi günü konakta sezeryanla doğum yaptı..bu sabah eve çıktılar..SGK ile 900 TL ödediler...hayırlı doğumlar sağlıkla al bebişini kucağına...

leylimcim eltim cumartesi günü konakta sezeryanla doğum yaptı..bu sabah eve çıktılar..SGK ile 900 TL ödediler...hayırlı doğumlar sağlıkla al bebişini kucağına...

cevabın için çok teşekkürkler sizinde bebişiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bende eylülün beşinde sezaryan olucam allah nasip ederse:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar peki tahsin özbek hakkında ilgisi olan var mı?
ben aslında akademidn nuri beyin hastasıyım ama akademiye gıcığım çok pahalı ya birde muayeneye ayrı ücret veriyorsun test isteniyor ona ayrı ücret.tabi sekreterden laboratuarın sgk ile anlaşması yok tam ücret vereceksiniz sözü ayrı bir şaşkınlık sebebi.gebelik yoksa farklı fiyat varsa farklı fiyat tabi daha fazla. sanki böyle para almak için fırsa kollar gibi... doktorum şahaneydi mükemmel bir insan çok güveniyorum ama hastaneye uyuzum tabi tahsin özbekdeki doktor aklıma yatmazsa mecbur akademiden devam.

kıslar slm ben konak hastanesinde erkan beye sezeryan olmak istiyorum.uzun zamandır fiyatlar hakkında yorum yapılmamış.20 günüm kaldı doğuma fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı

kıslar slm ben konak hastanesinde erkan beye sezeryan olmak istiyorum.uzun zamandır fiyatlar hakkında yorum yapılmamış.20 günüm kaldı doğuma fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı

öncelikle Allah kurtarsın canım hayırlı doğumlar, benim yarın tam 1 ay oluyor bebişime kavuşalı.

tam 1.000 TL . benim dr umda Erkan beydi ve sezaryan doğum yaptım. ayrıca doğum fotoğrafçısı ve albüm, kapı süsü ve minik bir yastıkta hediye ettiler

Back
X