• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalar hakkında

işkolik evet bu kelimenin anlamını eşimde öğrendim:)
gerçi o hanım olsaymış dört çarpı dört olurmuş:26:kendi iddasına göre:27:

Erkekler basite alıyor. Ben Pazar günü ufak ufak işleri yapmaktan geberiyorum. Çamaşır mak çevir, bulaşık mak çevir, elek süpürgesi gezdir, yemek yap, mutfağı topla, çocukla ilgilen derken.. eşime sorsan hepsi 5 er dakika. 5 dk çamaşır asmak, 5 dk bulaşık mak boşaltmak. Ben de diyorum ki 5 dk dan 5 iş yap o zaman ben 25 dk oturayım. O zaman “ben de çocukla ilgileniyorum” oluyor.

Benim esim 7 ve 8'e giriyor. Fakat daha 6 aylik evli oldugumuzdan olabilir. Bu konu acik kalsin ben 5 yil sonra esas cevabi verecegim.

6 numara der yüzde yüz ne zaman birşey istesem tamam başka birşey lazım mı diye sorar.

Beraber yemek yapacak vakti bulmanız da çok güzel. Geçen Pazar günü feci hastaydım. Ctsi gecesinden başlayarak. Resmen yerimden kalkamadım.
Pazar sabah 9 gibi uyandım benim kocam kahvaltı hazırlamış. Hem çok makbule geçti hem de çok sevindim. Diğer taraftan da kızdım. Bundan önceki son kahvaltıyı ne zaman hazırladığını sordum.
Bana kalırsa kızım doğmadan önceydi. 4 yıl rahat var sanki.. ama ona kalırsa sanki kız doğduktan sonra hazırladı ama ben hiç hatırlamıyorum…
Gerçekten de güzel oluyormuş bazen böyle…

Çok hoşş :16:
Eve gecenin bir yarısı gelsekte inan hiç üşenmeden kalkar makarna yapar hazır değil hamurunu vs. aşkım makarna yapalım mı sen seversin der.
Sabahları kahvaltıdan nefret ederim bugün şunu deneyelim mi falan der..
Ve çoğu zaman o yapar uykucu olduğum için yatağa kadar getirir burnuma dayar güzel olmuşmu diye :9:
İsteseler tüm erkeklerde var o potansiyel yaparlar yani :nazar:

Benim esim 7 ve 8'e giriyor. Fakat daha 6 aylik evli oldugumuzdan olabilir. Bu konu acik kalsin ben 5 yil sonra esas cevabi verecegim.

bu konu beş yılda sürebilir.:))
şaka bir yana bizde 6 aylıkken hep dışardan yerdik..1 kaç sene sonra belli olur seninki:27:

aaaa olurmu kadın dediğin yemeyini yapar çeşit çeşit aynı gün temizlik yapar çocuğunu gezdirir kocası ilede ilgilenir:52:

zaman lazım ya ona.. yemek yapmaya kaltım mı topla et makineye diz derken 9 oluyor... hepsini nasıl yapcas...

eskiden çizgifilm vardı. hizmetçileri vardı robottan ne güzel iş yapıyordu o.. ya ben öle hayat istiyorum... yemek için düğmeye bascam hazırlancak... evi temizleyen robotum olcak... istediğim kıyafet için de bilgisayardan istediğim şeyi seçip giyeceğim:1: .. dolabımdan getirsede olur:1:

$69b3b84d90img-jetgiller-8bolum-izle (2).webp işte buu:9:

Son düzenleme:
Çok hoşş :16:
Eve gecenin bir yarısı gelsekte inan hiç üşenmeden kalkar makarna yapar hazır değil hamurunu vs. aşkım makarna yapalım mı sen seversin der.
Sabahları kahvaltıdan nefret ederim bugün şunu deneyelim mi falan der..
Ve çoğu zaman o yapar uykucu olduğum için yatağa kadar getirir burnuma dayar güzel olmuşmu diye :9:
İsteseler tüm erkeklerde var o potansiyel yaparlar yani :nazar:

Ayy seninki numunelikmiş resmen.
Benim kızım doğmadan önce genelde o hazırlardı kahvaltıyı işte ben duşta falan olurdum. Ben ondan 1 saat önce gidip 1 saat sonra geldiğim için ufak işleri o yapardı ben eve gelene kadar. Çocuk olduktan sonra kendisi emekli oldu. Tek söylemeden yaptığı şey bulaşık makinasını boşaltmak. Nedense benim en nefret ettiğim şey..şimdi Pazar sabahları falan ben son yumurtayı kıracağım zaman artık WC den çıkıyor. 50 kere hadi derim yani.

Ayy seninki numunelikmiş resmen.
Benim kızım doğmadan önce genelde o hazırlardı kahvaltıyı işte ben duşta falan olurdum. Ben ondan 1 saat önce gidip 1 saat sonra geldiğim için ufak işleri o yapardı ben eve gelene kadar. Çocuk olduktan sonra kendisi emekli oldu. Tek söylemeden yaptığı şey bulaşık makinasını boşaltmak. Nedense benim en nefret ettiğim şey..şimdi Pazar sabahları falan ben son yumurtayı kıracağım zaman artık WC den çıkıyor. 50 kere hadi derim yani.

hamileyken çok yardım etti eşim,oğlan olduktan sonra makine dahi boşaltmıyor:44:
bulaşıkların yağını vs.temizliyor peçeteyle ben lavaboyu tıkarım diye:27:

Beraber yemek yapacak vakti bulmanız da çok güzel. Geçen Pazar günü feci hastaydım. Ctsi gecesinden başlayarak. Resmen yerimden kalkamadım.
Pazar sabah 9 gibi uyandım benim kocam kahvaltı hazırlamış. Hem çok makbule geçti hem de çok sevindim. Diğer taraftan da kızdım. Bundan önceki son kahvaltıyı ne zaman hazırladığını sordum.
Bana kalırsa kızım doğmadan önceydi. 4 yıl rahat var sanki.. ama ona kalırsa sanki kız doğduktan sonra hazırladı ama ben hiç hatırlamıyorum…
Gerçekten de güzel oluyormuş bazen böyle…

o kadar çok zaman olmuş demekki...

normal koca canım ama istisna olarakta odunluğu tutup sen gidip al dediğie oluyor :22:

hamileyken çok yardım etti eşim,oğlan olduktan sonra makine dahi boşaltmıyor:44:
bulaşıkların yağını vs.temizliyor peçeteyle ben lavaboyu tıkarım diye:27:

Ayy çok güldüm buna. Bizde de o var. Yağını temizlemek değil de haftada bir gün lavabo açıcıyla bir tazeler boruları. Böyle hani sıcak su dökülen var ya.. tıkanınca derdini çektiğinden sanırım yoksa akıllarına bile gelmez.:23:

Back
X