- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Ruh hali o gün kötüyse 3
Keyfi yerindeyse 6
keyfi çok yerindeyse yanında meleğim der =))
aynısını dedim. bizim kocalar kardeş mi yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruh hali o gün kötüyse 3
Keyfi yerindeyse 6
keyfi çok yerindeyse yanında meleğim der =))
işkolik evet bu kelimenin anlamını eşimde öğrendim:)
gerçi o hanım olsaymış dört çarpı dört olurmuş:26:kendi iddasına göre![]()
aynısını dedim. bizim kocalar kardeş mi yoksa![]()
Erkek bunlar çok fazla türü yok sanırım ondan =)))
benim eşimin odun olduğu iyice ortaya çıktı![]()
Beraber yemek yapacak vakti bulmanız da çok güzel. Geçen Pazar günü feci hastaydım. Ctsi gecesinden başlayarak. Resmen yerimden kalkamadım.
Pazar sabah 9 gibi uyandım benim kocam kahvaltı hazırlamış. Hem çok makbule geçti hem de çok sevindim. Diğer taraftan da kızdım. Bundan önceki son kahvaltıyı ne zaman hazırladığını sordum.
Bana kalırsa kızım doğmadan önceydi. 4 yıl rahat var sanki.. ama ona kalırsa sanki kız doğduktan sonra hazırladı ama ben hiç hatırlamıyorum
Gerçekten de güzel oluyormuş bazen böyle
Benim esim 7 ve 8'e giriyor. Fakat daha 6 aylik evli oldugumuzdan olabilir. Bu konu acik kalsin ben 5 yil sonra esas cevabi verecegim.
aaaa olurmu kadın dediğin yemeyini yapar çeşit çeşit aynı gün temizlik yapar çocuğunu gezdirir kocası ilede ilgilenir![]()
Çok hoşş![]()
Eve gecenin bir yarısı gelsekte inan hiç üşenmeden kalkar makarna yapar hazır değil hamurunu vs. aşkım makarna yapalım mı sen seversin der.
Sabahları kahvaltıdan nefret ederim bugün şunu deneyelim mi falan der..
Ve çoğu zaman o yapar uykucu olduğum için yatağa kadar getirir burnuma dayar güzel olmuşmu diye
İsteseler tüm erkeklerde var o potansiyel yaparlar yani![]()
6 numara der yüzde yüz ne zaman birşey istesem tamam başka birşey lazım mı diye sorar.
5,6,7 ruh haline göre
genelde bunları söyler :)
bu konu beş yılda sürebilir.:))
şaka bir yana bizde 6 aylıkken hep dışardan yerdik..1 kaç sene sonra belli olur seninki![]()
Ayy seninki numunelikmiş resmen.
Benim kızım doğmadan önce genelde o hazırlardı kahvaltıyı işte ben duşta falan olurdum. Ben ondan 1 saat önce gidip 1 saat sonra geldiğim için ufak işleri o yapardı ben eve gelene kadar. Çocuk olduktan sonra kendisi emekli oldu. Tek söylemeden yaptığı şey bulaşık makinasını boşaltmak. Nedense benim en nefret ettiğim şey..şimdi Pazar sabahları falan ben son yumurtayı kıracağım zaman artık WC den çıkıyor. 50 kere hadi derim yani.
Beraber yemek yapacak vakti bulmanız da çok güzel. Geçen Pazar günü feci hastaydım. Ctsi gecesinden başlayarak. Resmen yerimden kalkamadım.
Pazar sabah 9 gibi uyandım benim kocam kahvaltı hazırlamış. Hem çok makbule geçti hem de çok sevindim. Diğer taraftan da kızdım. Bundan önceki son kahvaltıyı ne zaman hazırladığını sordum.
Bana kalırsa kızım doğmadan önceydi. 4 yıl rahat var sanki.. ama ona kalırsa sanki kız doğduktan sonra hazırladı ama ben hiç hatırlamıyorum
Gerçekten de güzel oluyormuş bazen böyle
şanslısınız kızlar :)
hamileyken çok yardım etti eşim,oğlan olduktan sonra makine dahi boşaltmıyor:44:
bulaşıkların yağını vs.temizliyor peçeteyle ben lavaboyu tıkarım diye![]()