• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar hangi dilden anlar ?

bende surat yaparım tabi neye küstüğümü anlar veya anlamaz
hiç tepki vermez taki ben konuşana kadar alttan almaz yani
3 gün sürer 1 hafta sürer ama yapım gereği içime kapanıklığımdan dolayı
pat pat laf veremem ona

benimki de kessinlikle cadılıktan anlıyor
birde onu umursamamamdan
acaipp te surat yaparımmm
tırsarr
ama sonra unutur bildiğini okurr
düşünüyorumdaa
artık bende bazı yaptıklarını kabullenmeye başlamışımm
sallamıyorummm
ufff çok kötü dimi

benim ki hiç bir dilden anlamıyordu anladığı tek dil anasının diliydi anasıyla başbaşa bıraktım geldim. 1 ay oldu hala ses seda yok demek ki o da beni anlamamış. bence bu uyumdan ileri geliyor bazen bakıyorum hiç anlaşamaz denilen insanlar öyle bir uyumlu oluyor ki bir bakıştan bir sözden hemen toparlanıveriyor ilişki. bence insanlar kaybetmekten korkmadıklarında problem çıkıyor.

ben genelde kocama çok ilgiliyimdir çok üstüne düşerim canım cicim muck cinsinden yani.bende toplarım toplarım yaptıklarını sonra patlarım genelde bu patlamalar regli dönemlerimde olur.ve hiç bişey yapamaz öyle olduğum için.o günlerde çok hassas olduğumu bilir.eğer gönlümü almazsa ilgimi keserim.

bende regli günlerimi kullanıyorum bağırmak çağırmak için..

benim ki regli günlerimde küsersem küseyim zaten umrunda olmaz
dün hastayım dedim
hangi hastalık diyo
gribim dedim hım bişe olmaz ya iyileşirsin
bende öteki hastalık sandım dedi
oy oy
ölür müsün öldürür müsün der mişim
akılları bu kadar çalışıyo

benim ki regli günlerimde küsersem küseyim zaten umrunda olmaz
dün hastayım dedim
hangi hastalık diyo
gribim dedim hım bişe olmaz ya iyileşirsin
bende öteki hastalık sandım dedi
oy oy
ölür müsün öldürür müsün der mişim
akılları bu kadar çalışıyo

:roflol:

bence o başka bir boyutu
ben konuşma olarak yada davranış olarak merak ediyorum
çogu erkek için yatak olayı pek de önemli değil
en azından benim eşim için

ben aynı dili nasıl konuşuruz
onu merak ediyorum
yani o beni nasıl anlar

özellikle kocası asabi herşeye sinirlenen
kaba saba laf söyleyen karşısında ki incinirmi alınırı mı diye düşünmeyen arkadaşlar
ama gelin görün ki bazen bir melek

neler yapıyosnuz böyle olunca

aynı eşimden bahsetmişsin tatlım ama artık öyle biri değil bunun tek çözümü var dinsizin hakkından imansız gelir kötükedihüso şimdi ben yukarda bahsetiğin özellikleri taşıyan eşimden şu anda eser yok ne yaptım biliyomusun .....çok ciddi bir şekilde tartıştım bu davranışları hakkında artık bıktığımı çekemeyeceğimi söyleyip annemlere gittim ordan aradım ve artık bitti sana katlanamıyorum dedimmm ....oğlumuda aldım yanıma tabiii ....sonra barıştık felan bir süre düzeldi sonra yine aynı oldu dedim bu böyle olmayacak tekrar gittim annemlere bu sefer oğlanı da eve bırakarak allhtan yoldaydık tartışıyoduk yolda bile yaaakötükedihüso:utangac: o önden eve doğru gidiyodu oğlan kucağında bende arkadan yolumu değiştirdim bindim gittim anneme aradı yolda yine aynı artık yeter yine aynısın değişeceğin de yok al oğlanda sende kalsın ne halin varsa gör dedim senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::oklava::oklava: kapattım telefonu ....
tabii 1.5 taşında çocukla ne yapabilir ki hiç bişey iim kan ağladı bebişim için ama ne yapayım bu durum düzelmezse daha kötü olacak onun içinde akşam çok aradı yaptıklarını bir bir yine anlattım ....sabah evde de değil bir arkadaşın bürosunda buluştuk ....yine barıştık ama sıkı sıkı tembih ettim ....bu son hakkındı bidaha asla dönmem dedim ....

bir yıldır bırak bağırmayı surat bile asamıyo :jeyyar::jeyyar::dance::dance::dance::dance::dance: hatta önceden kızdığı hatta köpürdüğü şeyleri gülerek söylüyo veya anlatıyo hele bir yapsın kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso bu arada gülerken felan da şaka mayetinde laf da sokmuyor değilim mesala filmde felan adam kadına bağırsın hemen lafı yapıştırıyurm ..sen bana böyle bir davransan bitti işin salak bu kadın nasıl çekiyo bu adamı gibi ..vs....

adına sevindim canım yolae gelmesi güzel
evet sanırım kötü dilden anlıyolar
kendilerini hakim bizleri salak sanıyolar ama zor

benmi ki epey yola geldi
bir kaç gün surat asınca birde bükçeyi okuttum bükçe yani kadın dili

birde akşam yatarken ona hep teşekkür ettim bana bugün çok güzel davrandın beni anladın bu davranışın beni çok mutlu etti
vs vsg ibi sözler sölüyorum o da mutlu oluyor

ama benim baş ağrılarım hiç gitmiyor sanırım kötü bir dönemdeyim
hep veriyoruz tükeniyoruz
bunu göremiyoruz zaman sonra ortaya çıkıyor her şey

vere vere bişey kalmıyor:1no2: sonunda tırlatan yine biz oluyoruz:1shok: erkeklerde Allah allah şimdi ne oldu ki diye düşünüyorlar CADIARZUyılların birikiminden sonra!

walla bence erkekler tatlı dilden anlıyolar.
karşısında sürekli dır dır yapan,herşeyden şikayet eden bir kadın görmek istemiyorlar.
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya çok doğru.
sevgilimi aradım telini açmadı mesela,ben ona neden telini açmıyosun ya bıktım artık dayanamıyorum dediğim an kavga etmeye başlıyoruz.(bazen sinirlenip böle şeyler söleyebiliyorum :P)
ama aşkım çok merak ettim seni ulaşamadım ... gibi konuşursam tam tersi oluyor.

ya sevgiliyken durum çok çok farklı
ben 4 sene çıktım beraber okuduk sürekli yapışık ikiz gibiydik ama
evliliğin ilk yılı çok çaba istiyo
bir de küçük misafir gelirse düzen değişiyor
biz her yeniliğe çok çabuk alışıyoruz
ama erkekler öyle değiller malesef

aramız iyi olduğu zamanlar -----> tatlı dil
ona kızdığım zamanlar -------> sert olmayan ama kendimi ifade edici dil
ona ilgim çok olduğu zaman da ------> cilveli dil

Bunlar hareketlerle pekiştirilerek ortaya çıkıyor yerimseniben

:içelim::içelim::içelim: ahh kızlar aahh..hakikaten bide ben anlasam şunların hangi dilden anladıklarını...bence hem evin işlerinde hemde yatakta anlayışlı olursak o zaman iyi olur heralde...fazla dırdır yapmadan ,bağırmadan,sürekli aynı şeyi başına kakmadan,kısıtlamalar yapmadan,kıskançlık krizleri yaratmadan devam edebilirsek sanırım onlar bu dilden anlarlar...öyle değilmi ayoooll...?...:delphin::delphin::delphin::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

bir erkeğe nasıl davranmak iistiyorsanız annesne bakın o nasıl davranıyor ne yapınca terst tepiyor nasıl davranınca ikna oluyor ona en iyi davranan annesidir çünki onlar bizden daha iyi tanıyorlar oğlum sinirli bir kişiliğe sahip sinirleniyor...bağırıp çağırıyor ama 5 dakika sonra geçiyor onu kızdırmayacaksın sinirlenince kalbin kırılmış gibi davranırsan defalarca özür diliyor
3 ay önce kadınlar kulübüne yazı yazmıştım sorun eşimdi...ama şimdi sorun değil malesef benim eşimle azcık ilgilensem şımarıyor tepeme çıkıyor o
o malesef suratsız hatun seviyor 10 yıl sonra anladım ama geç
ben çok sevgidoluyumdur neşeliyim ama 3 aydır yaşımdan 5 yaş büyük davranıyorum daha iyi oluyor
galiba benim koca kadın peşinden koşmayı seviyor

aramız iyi olduğu zamanlar -----> tatlı dil
ona kızdığım zamanlar -------> sert olmayan ama kendimi ifade edici dil
ona ilgim çok olduğu zaman da ------> cilveli dil

Bunlar hareketlerle pekiştirilerek ortaya çıkıyor yerimseniben
evet çok doğru bir şekildde özetlemişsin
canım

:içelim::içelim::içelim: ahh kızlar aahh..hakikaten bide ben anlasam şunların hangi dilden anladıklarını...bence hem evin işlerinde hemde yatakta anlayışlı olursak o zaman iyi olur heralde...fazla dırdır yapmadan ,bağırmadan,sürekli aynı şeyi başına kakmadan,kısıtlamalar yapmadan,kıskançlık krizleri yaratmadan devam edebilirsek sanırım onlar bu dilden anlarlar...öyle değilmi ayoooll...?...:delphin::delphin::delphin::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

kahvaltısını yemeğini çayını hiç ses etmeden vereceksin şikayet yok
ama onlardan bir bardak su bile istemiceksin

bana şunu al bana bunu al
şuna para lazım demiceksin
kenarda paran olacak ona göre alacaksın kendin

beni sevdiğini söle yoksa beni sevmiyo musun
sen nereye bakıyosun vs gibi kıskançlık sözleri etmiceksin
ilgi beklemiceksin
canın güzel iki çift laf mı duymak istedi geç aynanın karşısına ben harikayım güzelim başarılıyım ii bir anneyim diye bağır durkaydirigubbakcemile5

ve gelelim yatak odasına
o ilgisiz bile olsa sana günlerce elbet bir gün sana kur yapmaya başlıcaktır
hayır dersen küser ee ben sanmam ki hiç bir bayan hayır desin

ertesi sabah ne mi olcak

kocan gün be gün düzelecek
ya hu bu kadın bana dır dır etmiyo benden bişe istemiyo yemek hazır yatak hazır

ayyy ne muhteşem karım varmış diucek
tabi bunu dşünüp akıl etmesi epey zama alır bir kaç sene

işte biz o zamana kadar sabredebilirsek
artık kocişimizde bizde en güzel günlerimiz yaşarız

çok mu hayalprestim neeee:emir_bebek:

yo ben zamanla eşimin bu kıvama geldiğini görüyorum

ama zaman zaman zaman

evet çok doğru bir şekildde özetlemişsin
canım

kahvaltısını yemeğini çayını hiç ses etmeden vereceksin şikayet yok
ama onlardan bir bardak su bile istemiceksin

bana şunu al bana bunu al
şuna para lazım demiceksin
kenarda paran olacak ona göre alacaksın kendin

beni sevdiğini söle yoksa beni sevmiyo musun
sen nereye bakıyosun vs gibi kıskançlık sözleri etmiceksin
ilgi beklemiceksin
canın güzel iki çift laf mı duymak istedi geç aynanın karşısına ben harikayım güzelim başarılıyım ii bir anneyim diye bağır durkaydirigubbakcemile5

ve gelelim yatak odasına
o ilgisiz bile olsa sana günlerce elbet bir gün sana kur yapmaya başlıcaktır
hayır dersen küser ee ben sanmam ki hiç bir bayan hayır desin

ertesi sabah ne mi olcak

kocan gün be gün düzelecek
ya hu bu kadın bana dır dır etmiyo benden bişe istemiyo yemek hazır yatak hazır

ayyy ne muhteşem karım varmış diucek
tabi bunu dşünüp akıl etmesi epey zama alır bir kaç sene

işte biz o zamana kadar sabredebilirsek
artık kocişimizde bizde en güzel günlerimiz yaşarız

çok mu hayalprestim neeee:emir_bebek:

yo ben zamanla eşimin bu kıvama geldiğini görüyorum

ama zaman zaman zaman

:lepi:hay diline saglik hep beklentileri bu yönde
ee biz neyiz ozaman...............seven sevdigi icin kölelik yapan hatun...........
Allah yardimcimiz olsun ne bir yyuuva kolay kuruluyo nede devami kolay oluyo...........
evlenirken ya kadin biraz salak(kötüanlamdadedegil) olacak yada adam ikisi Akilli oldumu cok zor.....delikafadulden

Hangi dilden konuşacağın değil de bir milyon kere tekrar edilmesi gerektiğini biliyorum anca kafa alıyor.Kadınlar aslında dırdrcı değiller ,erkekler birşeyi anlayana kadar milyon kere tekrar etmek zorunda oldukları için öyle görünüyor.kaydirigubbakcemile

ayy ben çok sıkıldım ya bu kocaları düşünmekten:a015:!işlerine nasıl geliyorsa ondan anlıyorlar başka bişey değil :kızgın:hayaatta da öyleler nasıl işlerine gelirse!benneyaptımkibencil hepsi!....

rahmetli bir komşumuz eğer erkeğe istediğiniz herşeyi yaptırmak istiyorsanız,
yatakta hoşnut etmeye bakın derdi.:delphin:.ne derece doğru bilemem:jeyyar:
doğruluk payı olduğuna inanıyorum arkadaşım ama benim adamda anca o anı kurtarıyor dediğin...

erkek en çok cilveli kadından hoşlanıyo ne olursa olsun fingir fingir olacaksın hihoyyyttabi başkalarının yanındayken de ciddiyeti çok elden bırakmamak lazımyerimseniben!özleme katılıyorum komşusu doğru demiş:içelim:!yatak söz konusu olunca her şekilde kandırabilirsin bence erkeği ama onu da yapacak kadın lazım be arkadaşım!...:1rolleyes:
aynen öyle söymeesi ayıp yatakta cilveli vs dışarda ev hanımı mazbut bi kadın isterler

Allah iyiliğini versin :roflol:
Ya nasıl fingir fingir olunuyo biri bana söylesin CADIARZU
bi kere pijamayla falanla filanla dolaşmayacaksın anam evde.. accuk seksü olman gerek.. güzel ipek bi gecelik içindeki birine kimse bişi demez

Hıııım o zaman bu fingir fingirlik doğuştan gelen bi yetenek, sonradan olmuyo
Yandık valla, umarım bi gün bi fingirdek bulmazlar

kaydirigubbakcemile3
fingirdek bulmadan accuk numara bari yapmak lazım değil mi

katiliyorum ya cokkkkkkkkkkk yumusak olucaksin yada sert ..yerine gore
oncelik yumusaklik ve birazda gosyasi gamyoncuiremsu
ah ahh öyle göz yaşı filem dökemem kızlar ya benim derdim hepinizinkinden büyük sanırım

ben önce bakışlarımla ikaz ediyorum :kızgın:daha sonra bak bende sana böyle davransam nasıl olur diye konuşuyorum!...:sm_confused:
bakış deyince bi gün öyle bakıverdim deee kıyamet koptu ne demek istiyormuşum diye...
birde eltim anlattı geçenlerde.. seçim günü karı koca oy kullanacaklar. kadın zarfı yere düşürmüş. kocasına bi bağırmış... adı neyse artıkk ....... al şu zarfı yerden diye.. herkesşokkk ne karılar var .. tebrik etmek gerek :jeyyar:

erkek milleti iyi dilden anlamaz boşuna kendinizi
yeni dil öğrenmeye yöneltmeyindelikafadulden
aynen öyle valla katıldım dediğine bacım :delphin:

Kızlar yatak muhabbeti aşkım canım minnoşum bilimum vıcık vıcık laflar işe yaramıyor deneyimlerimle sabittir. :) Konuşuyorsun kendince mantıklı bir yön bulup beni bastırıyo. Sert çıkıyorsun altta kalmayıp o sertleşiyo Sonuç; maalesef sonuçsuz kalıp sinirden kapanıp ağlamak.Bende ne yapmak gerektiğini bilmiyorum.Ama ilgilenmemeye karar verdim.Kendi içime kapanayımda görsün birde böyle deneyeceğim
aynen al benden de okadar.. senhaklı da olsan direk haksız konuma düşüyorsun. geçenlerde ciddi manada tartışmıştık.sebep afır tafır yapıyormuşum.artistik yapıyormuşum. böyle evlilik olurmuymuş.isterse o daha farklı biri olabilirimiş önceden öyleymişde benle evlendikten sonra düzelmişmiş..miş de miş.. bende olduğum gibiyim ben buyum ama sen bilmediğim bi yönünden bahsediyorsun ben hep böyleydim dedim vs vs yinede ben suçlu oldum :delphin::delphin::delphin: bu adamları anlama zor

benim kociş çooooookkkkkk sinirlidir sinirlendimi yanında durulmaz:oklava:.
valla ne cilveden ne nazdan nede fingir fingirlikten :roflol:anlamaz. bi kaç öyle yapayım dedimde
hanım hanım olsana ne bu laubalilik dedi bozdu attı beni:1shok::1shok::1shok:
bigünde giyindim minileri yaptım makyajımı gittim yanına ayyy benim dişim ağrıyor
senin uğraştığın şeye bak dedi dişine kopardığımın herifi:oklava:
ogündür bugündür hiççççç sesimi çıkarmıyorum ne canım ne cicim ondanda görmüyorum zaten. amannnnnnn yine çok uzattım biz karı koca dilsiziznaniknanik anlıyacağınız ne istiyorsa yapıyo bende ne istemiyosam onu yapıyorum:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
kurda yapılmıyor yani.. en azından benimki kuru yiyo :jeyyar:

bence bu çok yanlış bir şey, Evet belki doğruluk payı olabilir ama bir şeyi yaptırmak için yatağı kullanan hanımları esefle kınıyorum.
Zira karı - koca dediğin birbirini arzuladığı için birlikte olmalı, karşılık beklediği için değil.
Ayrıca bu bayan için çok aşağılayıcı bir durum değil mi? sizce ne kadar düzgün bir evlilik olur ?
Hem bir erkek sırf onunla yatıyor diye bir kadının istediklerini yapıyrosa buda erkeğin karaktersizliğindendir.

bacım demekki mecbur bırakıyorlar. ben hiç öyle bişi yapmadım ama. demekki adam karıyı çileden çıkarıyor herifte bitek odili onlıyor.. napcan bunlarla anladıkları dilden konuşacakısn Çok üzgünüm çoook

bencede cadılıktan anlıyolar
etrafımda çok despot kişi var
ve kocalarının gıkı çıkmıyo karşılarında
biz ne kadar yumuşak olmaya çalışırsak çalışalım
başımıza çıkıyolar bu bir gerçek

evet ne kadar yumuşak davranırsan öyle tepemizdeler.. benim adamda öyle yaaa:çok üzgünüm:
bende surat yaparım tabi neye küstüğümü anlar veya anlamaz
hiç tepki vermez taki ben konuşana kadar alttan almaz yani
3 gün sürer 1 hafta sürer ama yapım gereği içime kapanıklığımdan dolayı
pat pat laf veremem ona
surat murat yapamama tartışma daha çok alevleniyoro zaman. :uhm:

ben genelde kocama çok ilgiliyimdir çok üstüne düşerim canım cicim muck cinsinden yani.bende toplarım toplarım yaptıklarını sonra patlarım genelde bu patlamalar regli dönemlerimde olur.ve hiç bişey yapamaz öyle olduğum için.o günlerde çok hassas olduğumu bilir.eğer gönlümü almazsa ilgimi keserim.

bende regli günlerimi kullanıyorum bağırmak çağırmak için..
bende regliye vurduruyorum. gözünü sevdiğim bi hafta.. öyle abartamam ama yinede accuk yapıyorum cadılık -tatlicadiarzu-

evet evet katılıyorum hem yatakta hem normal hayatta gık demicen dediklerini yapcan. put gibibişi olcan yani :1shok:

bir erkeğe nasıl davranmak iistiyorsanız annesne bakın o nasıl davranıyor ne yapınca terst tepiyor nasıl davranınca ikna oluyor ona en iyi davranan annesidir çünki onlar bizden daha iyi tanıyorlar oğlum sinirli bir kişiliğe sahip sinirleniyor...bağırıp çağırıyor ama 5 dakika sonra geçiyor onu kızdırmayacaksın sinirlenince kalbin kırılmış gibi davranırsan defalarca özür diliyor
3 ay önce kadınlar kulübüne yazı yazmıştım sorun eşimdi...ama şimdi sorun değil malesef benim eşimle azcık ilgilensem şımarıyor tepeme çıkıyor o
o malesef suratsız hatun seviyor 10 yıl sonra anladım ama geç
ben çok sevgidoluyumdur neşeliyim ama 3 aydır yaşımdan 5 yaş büyük davranıyorum daha iyi oluyor
galiba benim koca kadın peşinden koşmayı seviyor

anası babasını yiyo. demediğini bırakmıyor adamcık kalkıpda bişi demez ama ben laf söylemeye ne minnet surat yaptıkmı olay ioluyor.. gecen arkadaşların yanında dayanamadım ağlaya ağlaya kaç saat. sinirlerim bozulmuştu hani..senağlamasenağlamasenağlama

Ben bu konuda kayınvelideme hastayım resmen... Çok usta bir yönetici...
Verdiği hiç bir şey de yok, hep alıyo maşallah... :roflol:

Genelde kumanda kayınpederimde olur.
Diyelim ki kayınvalidemin canı, o akşam başka bi şey seyretmek istedi.
Tek laf etmeden halleder işini... Gizliden bi uyku hapı verir; al sana kumanda.. sengözlerimebaksanab

Canı mı sıkıldı hiiç dert değil; gider bi güzel öbür odaya keyfine bakar..

Ama eşine saygılıdır da. Sevdiği yemekleri yapar, gidilmesi gereken yerlere gider, kayınpederim sinirli olduğunda susmasını bilir; nasıl olsa sakinleşince bi şekilde çıkarır acısını. :oklava:

Haa bi de sabah akşam gezmesini çok sever... Her gün, ayrı bir günü vardır.
Sinirini, enerjisini dışarıya atınca zaten evde kavga çıkarmaya, kafa yormaya fırsat kalmıyo...
:lepi:

Back
X