su ara biraz yogunuz türkiyeden misafirlerimiz var sadece kosusturma icersindeyim...bir oraya bir oraya...sabah da erken kalkmak zorundayim malesef...
o kadar güzel anlatmissinki yasadiklarimi düsündüklerimi...kendimi tutamadim icim dolup dolup geldi....eski günler gecti gözlerimin önünden...
ben bu olayi hala atlatamadim sanirim...huyum kurusun...cok fazla kafama takiyorum herseyi....
su ara biraz yogunuz türkiyeden misafirlerimiz var sadece kosusturma icersindeyim...bir oraya bir oraya...sabah da erken kalkmak zorundayim malesef...
o kadar güzel anlatmissinki yasadiklarimi düsündüklerimi...kendimi tutamadim icim dolup dolup geldi....eski günler gecti gözlerimin önünden...
ben bu olayi hala atlatamadim sanirim...huyum kurusun...cok fazla kafama takiyorum herseyi....
aynı mesajlar tekrar tekrar mı yazılmış yoksa sayfamı hata verdi.. yoksa bende mi bi sorun var
Lal,
2 yıl önce öyle zor şeyler yaşamıştım ki hayat bitmişti benim için. Eşimi gözüm görmüyordu nefret ediyordum. Görmek dahi istemiyordum onu. Ne aile olduğumuzu kabullenebilmişti nede benim eski sevdiğim adamdı. Sorumsuzdu, sevmiyordu beni eskisi gibi. Bende bıkmıştım, çabalamıyordum artık. Bir gün eski fotoğraflarımıza bakarken artık mutlu olamadığımı hissetmiştim. Hamileydim ve eşimi terk etmeye karar vermiştim. Herşeyimi hazırladım ona nefretimi anlatan bir ayzı da yazdım. Ve gelemsini bekledim gitmek için. Çünkü zorlanıyordum ve aslında özlüyuordum da onu. Yanımdayken bile eskisi gibi sarılamadığım için özlüyordum. Eşim yazdıklarımı okuyordu. Bende son kalan eşyalarımı alıoyordum. Kolumdan tuttu öyle bir sarılıp ağlamıştık ki öyle çok seviyorduk ki aslında birbirimizi yalvarıyordu bana bunaldım aşkım nolur üstüme gelme yaşayamıyorum nefes alamıyorum toparlanıcam seni daha çok mutlu edicem ama zaman ver dedi. üstüme gelme, kızma,küsme. Sadece sev ve bekle dedi bana. Sabrım taşmıştı aslında ama gidemiyordum da. Eşime sonra daha farklı yaklaşmaya başladım bunalımda ki bir insana nasıl davranırsın?Öyle davrandım. Anlayışlı,sabırlı ve sevgi dolu. Herşey kabulumdu bir süre. Öyle çok hissettiriyordum ki sevgimi ona onunda öyle çok ihtiyacı varmış ki buna. Şuan rabbime şükürler olsun çok mutluyuz. Her zaman bir zorluk yaşarsın sabretmektir önemli olan. Ve empati kurmaya çalış. Benden tavsiyeler
herkesin bir hikayesi var iste...ne mutlu ki size dogru yolu bulmussunuz...esin birak kendine sana dahi itiraf etmis yanlis yolda oldugunu...benim esim bunu cok nadiren yapiyor...örnegin hakaret bazinda birsey söylüyor sonra özür diliyor bir daha yapmayacagini söylüyor ama kendini engelleyip sözünde durmuyor...
umarim bizde dogru yolu buluruz...
Allahim sizi korusun insallah...
akşam millet kocasıyla agani nigiyi yaptı..tamam iş bitti
bunun içinmiydi herşey...
neoldu bizim planlarımız..silahlarımız taktiklerimiz..hani adamlar ağzımın içine bakacaktı bööleeee
her dediğimizi yaptıracaktık...
avucumuzun içine alacaktık...
o işi görene kadarmıydı lenn
kızlar varmı kocalarına mesaj çeken..bugün ne yaptınız yada yapıyoruz
BAKIN HATUNLAR CIVIMAYIN YAAA..Bİ CIVIMAYIN..YAVAŞ YAVAŞ EMİN ADIMLARLA RUHUNA GİRCEZ ADAMIN LANN..
avucumuzun içine alcaz..akıllı kadınlar böyle yapar..iki yatmayla iki sevişmeyle avuç içine girecek varlıklar olsaydı bunlar bütün kadınlar mutlu olurdu...demekki erkeğe giden yol yatak değil...
yatak , yemeğin arkasında tatlı yemek gibi bişey onlara göre..
adamlar huzur arıyorlar...sevgi arıyorlar..tabi sekste...
ama sırayla dimi yani..
Azcık kaynaşalım mı
Kısa künye okuyalım kızlarDaha faydalı olabilir..
Yaş, Evlilik süresi, Çiftlerin burçları, Ev hanımı / Çalışıyor vs.
Taktikler de ona göre olur belki , ne bileyim
kızlar benim tek derdim.benim şu kocam suratımı asık gördüğünde insan gibiiiiii neyin var hayatım neden surat asıyorsun desin.bi ilgilensin istiyorum her zaman güler yüzlüyüm ona karşı bazen bişeye kızıyorum o kendine göre yorumluyor bana sorma gereği duymuyor yaw bi kerede neyin var canım deseeeee ne olacak sanki
Günaydın kızlar,
Ben geldim. Dün adamı o kadar kışkırtırsam tabii akşamı zor eder. Akşam yemeğini yerken daha hadi çocuklar yemekten sonra duş alıp yatın der demez kızım baba saat daha 7.30 dedi tamam kızım işte yatana kadar 8.830 olur benim uykum geldi dedi. Bak annenizinde uykusu gelmiş gözleri kapanıyor demez miAdam çocukların yatmasını zor bekledi vallahi sonrası malum zaten tahmin edersiniz.
Bu arada öyle uyumlu öyle sakindiki eşim tahmin bile edemezsiniz kedi gibi uysaldı. Seni çok seviyorum seninle çok mutlu ve huzurluyum dedi.
Ben 30 o 31 yaşında 20 günlül evliyiz.Bilişim sektöründe çalışıyorum,4 yıldır birlikteyiz.Hem canyoldaşım hem annem babam...Hem en yakın arkadaşım.Ondan başka kimseye çok ihtiyaç duymam aslında.Her kararı beraber alırız.Evlenesiye kadar onun olmadığıu yerde nefes alamazdım.Balayımızda süperdi.Ama son günlerde herkesden yabancı bana.Dün gece ilk kez hatamıydı bu evlilik dedim.Umarım çabuk geçer.BEn yengeç o akrep buarada.
İnşallah Lal, aslında sende çabala. Yanlış yapsın düzeltmeye bak geçecek emin ol geçecek cnm
27 üye
Bütün kk burdaymış be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?