kocaları hep yorgun olan bayanlarrr....

medinosanazhil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
29
0
86
İstanbul
:cinsellikte erkekler yorgunlugu bahane edermi sizceşakkıdı .hani kadınların basım agrıyo bu gece olmaz :sm_cool: demeleri kulagı tırmalamıo. ama erkek dogasına göre bir erkek karısına yorgunum olmaz die neden derki. düşün düşün çıkamadım işin içinden :uhm:aranızda bu olayla karsılasan varmı.... tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliorum

yok benim eşim heç demedi yorgunum diye 3 senmizdeyiz sadece 1 kere dedi oda cok yorgundu biliyorum :))))))))
istekli bi erkekte yorgunluk morgunluk kalmaz yeterki onu istediğinizi belli edin
ama sürekli yorgunum diyosa bi erkek bence bahanedir cinsel isteği yoktur
ne bilim erkekler havada karada isterler istemeyende vardır bi sorun

valla cnm benim eşimde hamile olduğumu öğrendiğinden beri hep yorgun :)))
bende de durumlar tam tersi eskiden ben istemezdim bahane uydururdum şimdi o benden kaçıyor

hamilellikte hadi diyelim normal aklınca cocuguna saygı gösterio....ona ok. ama normal zamanlarda da yapıolar. anam bacımmm bu erkekler hamilell,ik falan filan bahane ediolar istesinler bak kapı arkası bile diolarmııı... ruhsuz herifler.....

erkeginde bahanesimi olurmus benim kocamin simdiye kadar valllahic bahanesi olmadi simdiye kadar beni geri cevirvedi sasilalak is

ya neden öyle diyorsunuz ki erkekler de yorgun olamaz mı yahu hazır asker mi olacaklar hep elbette onlarında canlarının istemedikleri zaman olabilir yorgun olabilirler ya da kafaları dolu olabilir yani erkeğinde arada sırada ilikide bulunmak istememesi gayet normal diye düşünüyorum bunda şaşılacak birşey yok bence bu süreklilik arzaderse o zaman bir sorun var demektir...

erkek farklı bir orgnizma degilki oda insan sadece cinsel istekleri törpülenmediği için kadınlara yapıldıgı gibi
daha istekli olabilir
erkekte kadında insan ve yorgunn olmak bazen istememek dogal iki cins içinde bence

Var anam var olmazmı.Bizimkide ben yanaşınca hep yorgundur yada tv izliyordur yada saat geç olmuştur.Bizimkininde hep bahanesi vardır yani.Bi tek ctsi akşamları bahanesi yoktur.Yani haftada bir kez.Bende üzülüyorum artık ama ne yapayım konuşuyorum konuşuyorum hep aynı...

yorgunsa eger
konsantre olamayacagından dolayı geri çeviriyor olabilir...

tamam canım onada hak veriorum insan sonucta yorgun olacak tabiki..ama nereye kadar süreklide yorgun olunmazki be canım...allah aşkına evliliğime 3: yılıma giricem 15 günde bir 20 günde bir olurmu ya. ne dir bu yorgunluk .her sorusumda yorgunummklava: elinizi vijdanınıza koyun ya ne erkekler var sanki bütün dünyanın yükü benim herifte. yaw arkadaşlar halde amelelik yapanda var inşaatta çalısanda :1no2:ne dir yani yorgunluk bahane olamaz bence. istemiosan açık açık söle bahane üretme demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…