Kocalarımız iyi insanlar :)

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Günaydın hanımlar.
Hep erkek milletinden yakınırız, kimininki pasaklı, kimininki tembel, kiminin gamsız vsvsvs.

Birde iyi yönlerini düşünüp paylaşmaya ne dersiniz?
Haydi buyrun topiğeeeee
Gelsinn melek kocalarrrr

Hepimizin eşleri çok iyi :) (Allah bozmasın)
Ama iyi demekle yetinmeyelim bizlere karşı evine karşı olan davranışları önemli olan :)
Valla canm işinde gücünde bi insan içki sigara Vs yok bana çok bağlı her istediğimi yapar aileme çok saygılı hiç bir şeyi sorun etmez bana hep yardım etmek ister yani ailesine karşı bni hep savunur geçmiş hayatında hiç ilişkileri olmamış sadece çalışmış kendimi çok şanslı hissediyorum o yüzden Allah bozmasın çok güzel bi evliliğim var

Arada sıkı kavgalar etsekte pekçok iyi özellikleri var eşimin. Ev temizliğinde hep yardimci, yemek olmazsa sorun yapmaz. Bana değer verdiğini hissettirir. Saatlerce kitap okur damarına basmazsan sakindir... Alışverişte gözüm biseyde kalsa ille de alalım diye ısrar eder. Paramızı çarçur etmez sigara içki kullanmaz, sosyaldir seveni çoktur, ama vaktinin çoğunu evinde geçirir. Bana hep guzel hitaplarda bulunur. Aileme hediyeler alir,onlara değer verir. İşte iken mesaj atar, arar. Özel günleri hatirlar,mutlaka hediye alir. Arada yemeğe çıkarır, canım sıkıldı diye değişik bi yerlere götürmek ister... Sevgisini dile getirmekten çekinmez... Daha pekçok.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Benımde eşım birtane bna ve çocuklarımıza çok düskün benı çok sevdgnı bılıyorum bna gözlerı ve kalbıyle bunu her dakıka hissettırıyo ben onu üzüyorum ama o beni üzmez hiç kın beslemez herzaman bna yeşıl gözlüm der her zaman bna yardmcı kızlarımla gece yarılarına kadar usanmadan oyun oynadgnı bılırım 7 gün 24 saat çalısır (kendı internet kafemız var)hic tatlı yok ona ragmen bızımle ilgılenır bana çok dùskün eşım makyaj yapmamı ıstemez ruj bile sürmem ama dogal ürünler alr bna örnegin bu aralar sacım çok dökülüyo eşım hemen dogal bır şampuan almş sen üzülme der beraber bakım maske bile yaparız ailem de eşımı cok sever oda ailemi sever .En çok seudgm ise kavga bile etsek bırbırımize askm demeye devam ederız bu 8 yıl böyle kocamı çok seuiyorum:)

Bazen kız arkadaşım gibi dedikodu dinler yorum yapar bazen babam gibi nasihat verir. Suratım asık olduğunda türlü şebeklikler yapar her konuda destek ve gaz verir. Günde 30 kez arar sorar çocuklara bakar hamileyken hastayken yemek bile yapar(her ne kadar beceremese de) benden 10 yaş büyüktür ama çocuk gibidir. Vardiyali calismasina ragmen uykusuzum yorgunum demez bizimle vakit gecirir. Canım o benim iyiki tanımışım onu. Alla herkese böyle bir eş nasip etsin. Allah O'ndan razi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…