- 19 Ekim 2017
- 98
- 280
- 8
- Konu Sahibi 35pisipisi
-
Ee insan sinir oluyor artık :) kocasını öldüren kadınlar çok haklılar artık nasıl cinnet noktasına getiriyorlarsa bizleriCanım erkek. Normal. Dert ettigine değmez
Ayyy inanın onuda denedimm bu sefer kanka oluyoruz :) ben çok aşırı ilgiliyim evet buda sorun aslında çok haklısın da bizimkine yemiyor kaçan kovalanır mantığıÇok ilgili olduğumuz için.
Aman kocacım canım kocacım neden böylesin neden şoylesin tamam beyim peki beyim. Adam ilgi göstereceği varsada göstermiyor. Kaçan kovalanır mantığı evliliğin içinde de var.
Haberlerde koca cinayeti duydum mu insanligimi unutup derin bir ohh cekiyorum hic hatirlatmaEe insan sinir oluyor artık :) kocasını öldüren kadınlar çok haklılar artık nasıl cinnet noktasına getiriyorlarsa bizleri
Aynı onun davrandığı gibi davran sonuna kadar. Sozle anlamıyorsa uygulamalı anlar. Benimkide elinde telefon bazen pc başında bi ara çok uzaklaştı benden bi iki kez konuştum tamam duzelicem dedi sonra aynı olunca bende onun davrandığı gibi davrandım ölü gibi sustum surat beş karış bu sefer o neyin var aşkım neden hiç konuşmuyosun cart curt demeye basladiAyyy inanın onuda denedimm bu sefer kanka oluyoruz :) ben çok aşırı ilgiliyim evet buda sorun aslında çok haklısın da bizimkine yemiyor kaçan kovalanır mantığı
Geçen gün bir haber çıktı kocasını bıcaklamış kadın sonraa kadının sordugu ilk soru mustafam nasılllHaberlerde koca cinayeti duydum mu insanligimi unutup derin bir ohh cekiyorum hic hatirlatma
Bizimkide öyle olsa keşkee ben uyarınca kavga ediyoruz onun gibi oluncada kavgaa anlayacagınn saldım çayıraaa :)Aynı onun davrandığı gibi davran sonuna kadar. Sozle anlamıyorsa uygulamalı anlar. Benimkide elinde telefon bazen pc başında bi ara çok uzaklaştı benden bi iki kez konuştum tamam duzelicem dedi sonra aynı olunca bende onun davrandığı gibi davrandım ölü gibi sustum surat beş karış bu sefer o neyin var aşkım neden hiç konuşmuyosun cart curt demeye basladi
Sevmiyorlar değil seviyorlarr ama değerimizi bilmiyorlarr ablacımEvet yirmiuc yıllık evliyim ama beni sevmiyirmus gibi hissettim hep ilgi alaka sıfır TV telefon birşey paslasamiyoruz bırakmayı çok düşündüm ama
Evet yirmiuc yıllık evliyim ama beni sevmiyirmus gibi hissettim hep ilgi alaka sıfır TV telefon birşey paslasamiyoruz bırakmayı çok düşündüm ama
Evet haklısınız galiba ..ılgılensenızde ılgılenmesenızde yaranamıyorsunuz.banada garıp gelıyor fakat çaresı o yokmuş gıbı yaşamak.ona hıçmış gıbı hıssettırmek.
Gel gel senlede sarılalımAynen öyle valla sen de bizdensin demek
Gel gel senlede sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?