• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarımız Neden Böyle İlgisiz ?

35pisipisi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
98
280
8
Bir kaç kişinin daha konu haline getirdiği bu dert ...
Bende artık konu haline getiricem çünkü ne yapmam gerektiğini şaşırdım ne yapsam olmuyor alttan alıyorum olmuyor bagırıyorum olmuyorr şaşırdım artık .
Yanlız kalmak istiyor
Elinden telefonu bilgisayarı bırakmıyorrr zorla konusturuyorum sabah telefon aksam uyuyana kadar telefonn . Ben gidip konu açıyorum bazen kısa cevaplarla yada kestirip atarak geçiştiriyor . Beni aldatmadıgını biliyorum amaa bu ilgisizlik neden ? Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum belki ozaman ilgi gösterebilir :( Çok üzülüyorum ve o bunu görmüyor ... :(

Canım benim erkekler öyle ya kusura bakma ama öküz gibiler yani. biz aman akşam olsun sohbet edelim birşeyler yapalım diyoruz onlar sadece telefon telefon telefon.... Ay bende bazen sinir oluyorum ama umursamaz davranıyorum ben susuyorum onun yaptığını telefonla oynuyorum bakıyorum bu sefer o konuşmaya çalışıyo sende öyle yap :D

Aaa seninki de anormal :) niye böyleler yaa keşke bu erkekleri insan yapabilecek bi çözüm olsaydı.

Yani anladın değilmi anormal . Şaştım kaldım artık pes dedimm . anlamıyorum bakımsız bir insanda değilim yani benden uzaklaşmasının sebebi ne böyle doğrusu hep bu böyleydi :(

Bu uzaklaşmak değil canım sakın böyle düşünüp kendini üzme. erkekler düz mantıktr yanımdasin ya yeter derler. Yani şimdi hayatın çoğu telefonda geçiyo baksana bizler de öyleyiz dün gece sabahladık yani üzülme senle alakalı birşey değil kesinlikle buna eminim

Canım benim ya keşke elimden birşey gelse. Üzülme ya Allah başka dert vermesin. bak benim öküz de şu an bilgisayarla oynuyo ben senle konuşuyorum ve gerçekten üzülmüyorm. Hiç mi sohbet etmiyosunuz?

Etmiyoruz ve ben bunu dile getirince ediyoruz ya oluyor . yemek yermisine aldığım cevap sohbetse ediyoruz :( ve ben bu siteyr bile dün üye oldum yani düne kadar sadece oyun oynuyordum faceye falan bakıyordum yani günler böyle geciyordu

Canım benim yaa üzülme valla bende senin gibiyim takmıyorum hiç. Bak ne güzel sohbet ediyoruz yaa boşver kocayi falan =)

Yanlış anlaşılmasın sana gülmedim kuzum bu gülücükler nasıl yapılır diye uğraşırken oldu

Back
X