• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaların sıkıcı yanları

deryaceylin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
143
2
118
Kayseri
merhaba arkadaşlar kocalarımızın başta sempatik gelen ama sonradan bunaltmaya başlayan huyları özelliklerini konuşalım mı?

ben başlayım gelen olur mu bilmiyorum ama evliliğimizin ilk yıllarında benden çekinerek istediği sırt kaşıma olayı şimdilerde kabus gibi 5 yıldır bilfiil kaşıyorum(günlük olarak ama ihtiyaç değil alışkanlık):27: adam bıkmadı cinnet geçirticek bana

canım buradada karşılaştık topiğn hayırlı olsun önce
benim eşimde ayaklarına masaj yapmamı istiyo :37:

teşekkür ederim canım hoşgeldin kimsenin yok sanıyodum bende:2:
evet canım bi luzumsuz istek daha suyunu çıkarmasalar tamam da zorluyo

koca demek herşey demktir ayagını kendini bile yıkamak sevaptır ben kocama ne isterse yaprım sıklmam beni sewdigini bilyim yeter ama kocalar keşke karısına günde 15 dakika ayırsa işten gelip hanım ne yaptın sıkıntın varmı paylaşmak konusmak istedigin birşey varmı ama nerde yemek yerler arkasına kadın konussa of çekerler döönüp yatrlar bu hoşmu sizce siznde kocalrınız böyle davranyormu ben onu beklerken akşam olsada gelse derken o benim yüzüme bakmıyor interntte ne yaptım kımle konustum bakyor allah var çok büyük bir marifetmiş gibi tek kelime kimse ektigini biçmio erkeklre ver yapmacık cilveli kadın tamam işte budur ewlilik

koca demek herşey demktir ayagını kendini bile yıkamak sevaptır ben kocama ne isterse yaprım sıklmam beni sewdigini bilyim yeter ama kocalar keşke karısına günde 15 dakika ayırsa işten gelip hanım ne yaptın sıkıntın varmı paylaşmak konusmak istedigin birşey varmı ama nerde yemek yerler arkasına kadın konussa of çekerler döönüp yatrlar bu hoşmu sizce siznde kocalrınız böyle davranyormu ben onu beklerken akşam olsada gelse derken o benim yüzüme bakmıyor interntte ne yaptım kımle konustum bakyor allah var çok büyük bir marifetmiş gibi tek kelime kimse ektigini biçmio erkeklre ver yapmacık cilveli kadın tamam işte budur ewlilik

tamam canım onlar bizim herşeyimiz bu cepte zaten dinimize göre yatağa çağırdığında bile geçerli bi sebebin yoksa reddetmiceksin ama dedğin gbi insan aynı ilgiyi ondan da bekliyo cilve konusu evet yaparsan çokk seviyolar tabi, ya onlar benimki konuşur hakkını yiyemem sorar ?ama nette ne yaptığım konusunda hiç fikri yok ne merak ne kıskanmak saatlerce kalıyorum ııhg bana mısın demiyoo varr bi eksiğimiz ama bulamıyorum :63:işte ki bütün gününü anlatır bazen o kadar uzatr ki dinliyomuş gb yaparım bazı erkekler hiç konuşmuyomuş bu konularda

ben de doktureyim guzel konuymus gercekten de..

dusa girdiginde kiyafetlerini ic camasirini banyonun "disinda" ters duz sekilde cikarip atmasi... yani ben gecerken tesadufen yerde boxer buluyorum koridorda... camasir sepeti olayini ogretemedim gitti.

cok daginik malesef yatak odamizi bir keresinde o kadar feci dagitmisti ki fotografini cekip kayinvalideme gostermistim :19: topla deyince topluyor neyse ki.. ama demezsem aylarca oyle yasayabilir o potansiyeli kendisinde goruyorum.

surekli playstation basinda FIFA oynamasi, oyundan zevk almadigi halde.. surekli birilerine kiziyor falan sanki oyun degil de memuriyet gibi, hoslanmadigi halde buyuk bir yenme hirsiyla oynuyor..

pazar gunleri hali saha maci yapar sonra cok yorgun gelir bacaklarina masaj ister :19: kucagima yatar saciyla oynamami sirtini kasimami falan ister.. biraz yaparim durunca hemen mizmizlanir bebek sanki :9: ama dogruya dogru o da bana cok yapar o yuzden cok sikayet edemiyorum.. :9::16:

uyku duzeni yoktur.. ya cok erken yatar 6da mesela, ya da sabaha kadar neredeyse oturmaya kalkar.. calisirken ben 10:30 - 11 gibi yatip 6:45te kalkiyordum, 3 ay boyunca 1 gun bile ayni anda yataga gidemedik. ben cok erken yatiyormusum o yorgun olmuyormus. ben yatiyordum o FIFA basina geciyordu (gorev yeri zaten orasi) 1-2 saat oynayip anca yataga geliyordu.. oynarken de surekli soylenip durur rakip oyunculara veya kendi takiminda dogru pas atmayan falan varsa yandi ki ne yandi.. esimin cenesinden kurtulamaz. ben de uyumaya calisiyor bir yandan da esimin milleti azarlamasini dinliyordum.. duyan teknik direktor zanneder. babasi ile calistigi icin 9:30 -10 a kadar uyuyabiliyor - hayat ona guzel.. simdi ben calismiyorum o yuzden yine dengeyi tutturduk en azindan ayni anda uykumuz geliyor artik.. film falan izliyoruz geceleri gec saate kadar oturuyoruz - beni de bozdu yani :1: ben gec yatmaya baslayali beri FIFA da azaldi cunku 1 televizyonumuz var onu da ben kapiyorum artik geceleri eger izleyecek filmimiz yoksa :27:

ben de amma doluymusum yalniz dert adami soyletiyor iste :1: tum bunlara ragmen yine de seker gibi bi adam ya seviyorum :17:

meraba, benim kocam da çok mükemmel bir insandır ama onun da dağınıklığı gırlaaa, yapma deyince tamam diyooo ama bir kere yapmıyo ikinciye devam vallla, o çorapların dili olsa da konuşsalar, eminim her gece onlarda komidinin üzerinde atılmaktan sıkılmışlardır, millet çamaşır sepetini banyosuna koyar ben bir tane de yatak odasına aldım, çamaşırcıklar yerlerde sürünmekleten kurtuldu, o giysi dolabının kapağını ben kapamasam öyle günlerce açık kalabilir yane)))) ah kocacım ahh ben temizlik yaparken o uzun uzadıya koridorumuzu temizlerden yer bezini ıslatmak için arkamı döndüğümde o yerlerdeki 42 numara koca ayak izlerini ben görmeden iki saniye de yapabilir o kadar yeteneklidir yani :32:

Back
X