ben de doktureyim guzel konuymus gercekten de..
dusa girdiginde kiyafetlerini ic camasirini banyonun "disinda" ters duz sekilde cikarip atmasi... yani ben gecerken tesadufen yerde boxer buluyorum koridorda... camasir sepeti olayini ogretemedim gitti.
cok daginik malesef yatak odamizi bir keresinde o kadar feci dagitmisti ki fotografini cekip kayinvalideme gostermistim

topla deyince topluyor neyse ki.. ama demezsem aylarca oyle yasayabilir o potansiyeli kendisinde goruyorum.
surekli playstation basinda FIFA oynamasi, oyundan zevk almadigi halde.. surekli birilerine kiziyor falan sanki oyun degil de memuriyet gibi, hoslanmadigi halde buyuk bir yenme hirsiyla oynuyor..
pazar gunleri hali saha maci yapar sonra cok yorgun gelir bacaklarina masaj ister

kucagima yatar saciyla oynamami sirtini kasimami falan ister.. biraz yaparim durunca hemen mizmizlanir bebek sanki

ama dogruya dogru o da bana cok yapar o yuzden cok sikayet edemiyorum..

uyku duzeni yoktur.. ya cok erken yatar 6da mesela, ya da sabaha kadar neredeyse oturmaya kalkar.. calisirken ben 10:30 - 11 gibi yatip 6:45te kalkiyordum, 3 ay boyunca 1 gun bile ayni anda yataga gidemedik. ben cok erken yatiyormusum o yorgun olmuyormus. ben yatiyordum o FIFA basina geciyordu (gorev yeri zaten orasi) 1-2 saat oynayip anca yataga geliyordu.. oynarken de surekli soylenip durur rakip oyunculara veya kendi takiminda dogru pas atmayan falan varsa yandi ki ne yandi.. esimin cenesinden kurtulamaz. ben de uyumaya calisiyor bir yandan da esimin milleti azarlamasini dinliyordum.. duyan teknik direktor zanneder. babasi ile calistigi icin 9:30 -10 a kadar uyuyabiliyor - hayat ona guzel.. simdi ben calismiyorum o yuzden yine dengeyi tutturduk en azindan ayni anda uykumuz geliyor artik.. film falan izliyoruz geceleri gec saate kadar oturuyoruz - beni de bozdu yani

ben gec yatmaya baslayali beri FIFA da azaldi cunku 1 televizyonumuz var onu da ben kapiyorum artik geceleri eger izleyecek filmimiz yoksa
ben de amma doluymusum yalniz dert adami soyletiyor iste

tum bunlara ragmen yine de seker gibi bi adam ya seviyorum