• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCALARINIZA ACIMAYIN.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.

Son düzenleme:
Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
bir yerde okumuştum, karılarının tutumlu olması, temiz olması erkeklerin hiç umru değilmiş, tam tersi ona para harcatan,istekleri olan kadınları daha değerli buluyolarmış...

Gecmise takilip kalmayin,olan oldu artik soylemesi kolay biliyorum, harcadiginiz yillariniza yaniyorsunuz ve haklisinizda..
Ama zamani geri alma sansimiz yok malesef,cocuklariniza sarilin..hayat bu kimin ne olacagi hic belli olmaz canim ilahi adalete guven biraz daha sabir..

Hangi sayfada yazmış boşandığını
Bu konuda belirtmemis evet,ama bi onceki konusuna baksaydiniz anlardiniz..
Niyetim sizi yargilamak degil yanlis anlamayin,sadece bazen istemeden de kirici olabiliyoruz biraz dikkatli olabiliriz yorum yaparken..bazen bir kotu yorum karsidakinin yasam enerjisini yok edebiliyor cok hassas olabiliyorlar o bakimdan demistim kirdiysam ozur dilerim

İyi de evlilik karsilikli guven iliskisi iliskisi icinde yurur, hic evlenmeyin deseniz anlarim ama evlenip de eşe dusman muamelesi yapmak iki tarafi da huzursuz etmekten baska bir ise yaramaz ki

aslında bayan düşman olun demiyor fazla fedakarlık yapmayın istediginiz şeylerde diretin diyor sanırım

Keşke bu kadar fedakar olmasaymışsınız ne bileyim bi kahveyi okul servisini kendinize çok görmeseymişsiniz atalarımız boşuna dememiş erkeğın iki kaşığı varsa birini kırın diye kimseye iyilik yaramiyor bende çok iyi bilirim.
Ama olan olmuş o adama takılı kalmayın siz de hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçin işiniz yoksa işe girmeye çalışın ona değil kendinize bakın artik

Back
X