- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Birlikte birikim yapmak için mi evlendiniz?Gizli birikim yapacaksam ne diye evlendim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte birikim yapmak için mi evlendiniz?Gizli birikim yapacaksam ne diye evlendim?
Yazdiklarina baktım da çocuk istemeyen bir kova daha:))) 35 olucam yapmiyorum hiç cekemiyorum. Of konuyu sabote ettik iyice.
aşcılık bir meslektir.hatta üniversitelerde bölümü var.annesi kezbanmıymışValla adam aynen öyle dedi... Demek bazı adamlara göre öyle görünüyor evde açcı gibi ya da annesi gibi kadın istemiyor.
Birlikte birikim yapmak için mi evlendiniz?
yok aslında hemcinsimiz değil.adam aşağılamış .kadında yükseldim sanmışpasta börek kek vs. yapamıyorum ama yapan kadınlara da kezban demek hoş olmamış. Kadınlar kadınları asilayinca ne oluyor bir anlasam. Ayrıca disardaki ne olduğu belirsiz keki yiyeceğime kendim yapar temiz temiz yerim. Keki yaparım da yenir diye uğraşıyorum.
İnsanlar kendilerini överken başkalarını da aşağılamasa keşke.
Benim annem çok bakımlı bir kadın hiç olmadı ama babam 30 yıldır annemi sever her türlü anlaşırlar uyumları parmak ısırtır. Bu işler illa bakımlı olmakla da olmuyor keşke herşeyi genellemesek bu kadar.
Sevgi denilen bir olay vardı eskiden şimdi herşey vitrin olmuş.
Eşi bulunmaz fedakar bir kadınsınız o zaman...Birlikte hayat kurmak icin evlendim.
Gizlim saklim yoktur.
Eşi bulunmaz fedakar bir kadınsınız o zaman...
Ama erkekler sizin gibi fedakar kadınları eninde sonunda harcıyorlar...
Biz adam olamayip ihtiyacımizi karşılamayan paramizla bizi rezil eden adamlara karşı biriktiriyoruz. Yoksa ben de ailem de gizli saklı hiç görmedim. Herkesin parası ortaktır kim muhtaçsa ona verilir. Sizin yaptığınız doğru aslında ama adam var adamcik var adamına göre muamele....Bilmiyorum hayat ne gosterir.
Kimseye kefil olamam esim dahi olsa.
Esim gordugum kadariyla vicdan sahibi biri, 9 yillik evliyim.
Eksik bisey birakmadi simdiye kadar.
Kendine almaz bize alir.
Bende onun kendine almadigini ona alirim.
Bugune kadar oyle boyle geldik.
Ama hayat bu, bisey ogretmek isterse bazen insanin burnunu surte surte ogretir kimi zamansa guzellikle.
Insallah guzel muamele gorenlerden oluruz ne diyim
Diyor ki bırak aşcilar yapsin biz de gidip yiyelim, kendini annesi gibi her seye yeticem diye heba eden kadın istemiyor işte, belki de öyle görüyor. Bilemem.aşcılık bir meslektir.hatta üniversitelerde bölümü var.annesi kezbanmıymış
Valla o kek yapma kısmına takılmissiniz, ordan genele bakın. Evi de toplarim yemek de yaparim , kekimi de yaparim, işe de giderim, çocuk da bakarım her seye yeterim ben, kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim. Kadinlik kısmından pek anlamam çünkü onu millet bilmeyecek zaten mühim olan ne toplu evi ne güzel keki var,kariyeri de var desinler,Mükemmel kadınım ben. Bu kafadan bahsediyordu bugün tam da onunla aynı kafadayim hoşunuza gitmiyorsa siz sabah akşam pasta börek yapın dert etmeyin.yok aslında hemcinsimiz değil.adam aşağılamış .kadında yükseldim sanmış
Yaa aynen ayyyneennn, sevgilim vardı evlenme teklif etmisti hayır deyince adam ayrılmak istedi diyorum ki adama,çok seviyorum ama evlilik benim olayım değil,nasıl agliyorum paraliyorum kendimi ayrılmasın diye,saniyormuşum ki çok seviyorum. Ayrıldı tabi. Allah razi olsunn. Sonra eşimi gördüm adam evlensin diye delirdim resmen 6 ay içinde nişanlandık. Meğer ben ıssız değilmişim kriterim çok yüksekmiş. Senin de öyledir kesin, kovalara hayran olacagi adam lazım. Evlenmiş olmak için asla evlenmez özgüveni yüksek çünkü.Ben çok seviyorum çocukları ama hazır değilim hazır olurmuyum onu da bilmiyorum :) kısmet kova burcunun kafası hep karışık işte sen yine evlenmişsin bu bile benim için büyük başarı olurdu nasıl tırsıyorum anlatamam![]()