Kocalarınızın ilkleri

huhulu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
5
2
1
35
Ben bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.

Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?

kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?

Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?

kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
:) ne dertlisin bugün vala biriktiripmi geldin

Kadınlar ilklerini unutabilir mi diye erkekler kafa yoruyor mudur sizce?

İlk değil, son olmak önemli.

Yoo umrumda olmaz.
Neden olsun ki?
Benden öncesi beni neden ilgilendirsin yani.
Aynı şekilde onu da ilgilendirmez. İstediğimle birlikte olmuşumdur,gezmişimdir. Belki 40 yaşında evleneceğiz,40 yaşına kadar beklemek mi zorundayız? Takılacak birşey yok,kafanıza takmayın.

Hayat kısa takılma ilkine sonuna başına
Takılırsan bunlara kk derdine çare olamaz sonra

Bir Rus ile birlikte olması beni korkuturdu :KK53:

Daha kaç konu açacaksın

Unutulmaz aşklar şehir efsanelerinde kaldı.
Herkes unutulur. 1. 2. 3. Farketmez.
Ilk olacağınıza son olun.

Kitap falanmı yazıyorsun huhuu anket yapar gibi böyle, cevapta Yok kendi kendimize konuşuyoruz:d

Ben kendi adıma evlendigim de aklıma başkası gelmesin eşimle yaşadığım anılar bana başkalarını haturlatmasin diye hayatıma kimseyi almadım .yanlış anlaşılmasın alanlara karşı bi tutumum yok herkes doğru insan inancıyla başlar kimisi hayal kırıklığına uğrar . Şükürler olsun ki ben ugramadim ve kendim buna dikkat ettiğim için hep öyle biri olsun istedim ve nasip oldu. ben eşime geçmişini sormadım sadece bilmem gereken bişey var mı dedim ordan açıldı konu ve hayatına başkası girmiş de olabilirdi bu ona sevgimi engellemezdi benim için ayrıldıktan sonra yakın temasta olmamaları önemli

Back
X