Hahaha şimdi bakınca bana da öyle geldi ey allahım:))))Kocam 4 aylık hamile diye okudum ilkin
Keşke seni anlayan bi eşiniz olsaydı. Kendiniz görümceyle savaşmak zorundasınız. Benim de kv diyordu eltim için , çok ceviz yedi çocuk akıllı oldu dedi. Bana da ceviz alerji yapıyor, bişey oluyor kv diyordu eltin bunu almıştı çocuğa vs bende eşime dedim ben kötü anne mi olacağım ben de netten veya çocuklu arkadaşlarımdan öğreniyorum bişeyler, kıyas gibi geliyor dedim. Konuştu o da tık Yok şimdiÖncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.
Görümce sen misin yoksaGebelikten once folic asit kullandiniz mi.
Gebelikten once folic asit kullandiniz mi.
OlabilirimGörümce sen misin yoksa
Bencede olabilirsim bir cümleyle konu sahibinden daha çok yorum alacağa brnziyorsun tebriklerOlabilirim
Melek ilan etmeyin ama hakkını da yemeyin.Bir yemek getirdi diye kiöseyi melek ilan edecek değilim bana kötü diyenlere bu cümlem.
Ben hala en ufak bir laf söylemediiysem bence sabırlı ve iyiyim.
Beni anlayan olmicak zaten.Keşke seni anlayan bi eşiniz olsaydı. Kendiniz görümceyle savaşmak zorundasınız. Benim de kv diyordu eltim için , çok ceviz yedi çocuk akıllı oldu dedi. Bana da ceviz alerji yapıyor, bişey oluyor kv diyordu eltin bunu almıştı çocuğa vs bende eşime dedim ben kötü anne mi olacağım ben de netten veya çocuklu arkadaşlarımdan öğreniyorum bişeyler, kıyas gibi geliyor dedim. Konuştu o da tık Yok şimdiinş senin için de yoluna girer herşey, biraz gebe duygusallığı yap öyle anlat yumuşar belki ama karşı tarafı kötüleme. O da iyisini istiyor ama ben sıkılıyorum de ...
Ayyy buna cevabina gore afilli bir laf soyleyecektim gorumcene soylemen icin ama suan gorumceni hakli buldum.Bencede olabilirsim bir cümleyle konu sahibinden daha çok yorum alacağa brnziyorsun tebrikler
Melek ilan etmeyin ama hakkını da yemeyin.
Yemek getirmesini bile göstermelik ilan etmişsiniz. Doğru mu bu? Bence yanlış. Bunu eşinize söyleseniz, tepkisi iyi olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?