Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

Size karisilmasindan hoslanmiyorsaniz net sekilde dile getirin
Gorumce anne es arkadas fark etmez , rahatsizsaniz acikca soyleyin

Hak yemek istemem tabi ki ama onlar kardeslerine aşırı düşkünler ona göstermelik demek istediğim.benim evime bile gelmezler gelin kalın derim yok.kardesleri çağırınca gelirler.daha çok sey var neyse
Belki de sizden o samimiyeti bulamıyorlardır. Ben gelinimizi çok severim, belirttiğim gibi öz kardeşim gibi oldu. Ama bunu sağlayan sebep ne?" Kardeşimin karısı, yeğenlerimin annesi". Eğer başka sebepler yoksa düşüncelerim bu şekilde. Hassassınız sanırım. Ama biraz dolu bakın, belki başka şeyler görürsünüz. Nacizane tavsiyem bu.

Kocan hamile anladim bende ilkte, konuya gelirsek sinirlencek birsey bulmuyorum benimde kardesim hamile
bende kendisini sürekli uyaririm haplarini aldinmi yemegini yedinmi vitaminli seyler ye vs diye.
Ne varki bunda sizde bir alemsiniz ya bu koca tarafi ne yapsa dokunuyor size ilgilenseler ayri dert ilgilenmeseler baska dert !

İyi olsa suç olmasa suç değil mı? Konuda ben kötü bişey görmedim inanın... Hani daha önceden yaşanmis bir kaç örnek vermiş olsaydınız su an herkes daha farklı yanaşırdı konuya.. hamilesiniz ve sizinle ilgilenmeleri hosunuza gitmeli yoksa ilacını ictin mı mamanı yedin mı çişini yaptın mı soruları kötü bişey barındırmıyor... Nick de manidar H Hainkoca :)))

O kişiyi yanıyan benim.ki ben aet niyetli biri asla değilim.ben de evimde ğişirir getiririm.onun evimde masayı toplar öaaa kurar bi işi varsa elindem tutarım.sadeve hiç yüzgöz olmadık olmakta istemem.ben bu durum devam ederse birden yükselmek iatemiyorum.ayrıca bana karşı samimi değil bunu benden iyi kimse bilemez

Bi örnek veririm madem.balayı yaptığımoz yere ertesi gün geldi bizimleydi .ama bu benim eşimden çıkıyor. Daha bürsürü hödüklük.

Kocan hamile anladim bende ilkte, konuya gelirsek sinirlencek birsey bulmuyorum benimde kardesim hamile
bende kendisini sürekli uyaririm haplarini aldinmi yemegini yedinmi vitaminli seyler ye vs diye.
Ne varki bunda sizde bir alemsiniz ya bu koca tarafi ne yapsa dokunuyor size ilgilenseler ayri dert ilgilenmeseler baska dert !
+1 kimi hamileyim görümce aramadi der kimi hamileyim görüncem herseyi soruyor der..
İnsanlar ne yapsın bilemedim..
Yani iyi niyetle sorulan sorular bu size sorulan sorularda ne gibi bir kötülük olabilir ki ne niyetle sorabilir?
İçtim Sağol ..... deyiverin ne olacak yani.Ağzınız aşınmaz.

Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmanizi nasip etsin.

Back
X