Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten had bildir denmez... neyse kısa zamanda çözümlenir inşBeni anlayan olmicak zaten.
Brn gidip had bildir demedim demem de eşime.sadece hani ben söylemim senin ablan güzelce sen söyle dedim.
Sen gelin de olabilirsin bu alınganlıkla:) şaka tabiki de .sadece gerginim onlardan ötürüAyyy buna cevabina gore afilli bir laf soyleyecektim gorumcene soylemen icin ama suan gorumceni hakli buldum.
Belki de sizden o samimiyeti bulamıyorlardır. Ben gelinimizi çok severim, belirttiğim gibi öz kardeşim gibi oldu. Ama bunu sağlayan sebep ne?" Kardeşimin karısı, yeğenlerimin annesi". Eğer başka sebepler yoksa düşüncelerim bu şekilde. Hassassınız sanırım. Ama biraz dolu bakın, belki başka şeyler görürsünüz. Nacizane tavsiyem bu.Hak yemek istemem tabi ki ama onlar kardeslerine aşırı düşkünler ona göstermelik demek istediğim.benim evime bile gelmezler gelin kalın derim yok.kardesleri çağırınca gelirler.daha çok sey var neyse
Pardon bana cahil mi dedin???Bence cahilsin zaten
görümcenin ve benim değerlendirmelerim aynı olabilir.
Belki de değildir. Sonuç aynı ama :)
Sisssst gorumceyim beno neydi gızz![]()
+1 kimi hamileyim görümce aramadi der kimi hamileyim görüncem herseyi soruyor der..Kocan hamile anladim bende ilkte, konuya gelirsek sinirlencek birsey bulmuyorum benimde kardesim hamile
bende kendisini sürekli uyaririm haplarini aldinmi yemegini yedinmi vitaminli seyler ye vs diye.
Ne varki bunda sizde bir alemsiniz ya bu koca tarafi ne yapsa dokunuyor size ilgilenseler ayri dert ilgilenmeseler baska dert !
İkinci defa niye söyletiyorsun?Pardon bana cahil mi dedin???