Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savcı katip çıktı, katip de katip çıkmadı. :confused:
Savcılar katipleri itin götüne sokuyor ondan böyleler diyip katip çıkması hdjdjjd artık hangi itin gtüne ne kadar sokulup sokulup çıkarıldıysa kuyruk acısını buradan çıkarıyor hdjdjjd :)

Iliskinizi bilemem ama ablam asla bana fazla gelmez. Ben de esim de mutlu oluruz hatta. 3 ayda 1 hafta bence cok degil. Ama esiniz ablanizin esiyle iyi anlasmiyorsa belki o yuzden sorun ediyor olabilir.

Sen yatak işlerini iyi bilirsin pasif

Katip ezikliği nerde görsem tanırım. Savcılar bunları itin götüne soktuğu için kuyruk acısı var tabi. Klavye delikanlılığına devam et aslanım
Hadi ordan terbiye yoksunu
Yeterince eğlendiysen artık gidebilirsin bacının yanına hizmet etmeye.

Ablamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Bence kimse kimsenin ailesini bir hafta cekmek zorunda deyil coluk cocuk onun ablasi gelse eminimki sende rahatsiz olurdun bide devamli uc ayda bir diyosun bu durumu ablanin dusunmesi gerekirdi bence kimse kimseye yuk olmamali konu ne olursa olsun ablanin devamli gelmesinden dolayi isler cigirindan ciksa mesela is bosanmaya kadar gitse ablan alip seni evinde bakabilecekmi bence burda bu durumu ablanin akil etmesi gerekirdi uc aydabir esinin annesi gelse kendini yirtacak insanlar var birazda esleri dusunmek gerekir ve once kendi huzurun ben kimse icin esimle huzurumu kacirmam mesela cunku ayni seyi ondanda beklerim

Her dediğime inanıyonuz ya hakimim ben
Yani hakim misin savcı mısın bilemem ama herkes 1 b.ksa sen 5 b.ksun onu anladım. Bu nasıl terbiye bu nasıl ahlak. Önüne gelene hakaret. Yarabbim o küçücük yeğenler sen gibi teyzeyi nasıl özler? O adam size iyi katlanıyor. Ağzım sizin kadar bozuk olsa çevremde insan kalmaz

Katip değilim ki ahaha
Valla bana da sorsan hiçbir bk değilsin eğitimsiz cahil görgüsüz daha misafirlik adabından ailecek bi haber insanlarsınız üstüne de patolojik yalancısın ama işte mecburen sana da söz hakkı veriyoruz konu senin olduğu için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X