Kocam "ağzın ne güne duruyor" dedi :(

"ay iğrenç, nasıl böyle şeyi isteyebilir, böyle kişiler nasıl aile kurabilir" tarzı cümlelerinizi anlayamıyorum gerçekten. istenirse cinsellikte sınır yoktur bence. nedense kadınların kafasında hep bir sınır var. erkekler o konuda daha rahatlar ve o yüzden de cinsellikte çok fazla sorun yaşamıyorlar. çünkü istediklerini dile getiriyorlar. kadınlar da aynı şekilde dile getirmeli. herkes istediği gibi yaşar cinselliğini. konu sahibi için de şunu söyleyebilirim. siz sormamanız gereken soruları sormuşsunuz eşiniz de cevabını yanlış bir uslüpla vermiş. ama isteği hiç de anormal değil. aynı şekilde sizin de öyle istekleriniz olabilir.

yani herkes aynı sekılde mı cınsellıgı yasayacak. kımse kımsenın kuralına gore yasamaz kusura bakmayın. baskalarının evlılıgı ne de ılgılendırıyor ınsanları gereksızce

ne kadar büyük tepkiler vermişsiniz ya
çok enteresan...
çok dagol seyler bunlar...

Son düzenleme:
iğrenç,bunların evde konuşuluyor olması,böyle sorular böyle iğrenç ötesi aşağılayıcı davranış ve tutumlar.verlen cevap!!!

bu insanlar niye aile kuruyor ben anlamıyorum.bu mu aile.doğacak çocuğa yazık.

anlam veremiyorum bu nasıl üslup,yaklaşım nasıl kaba saba iğrenç bişey.böyle evlilikler de var demek ki Allah korusun.

elestırıye her zaman acıgım.. amaaaaaaaaa senın agzını yırtarım dogru konus cın mısın nesın lambana gerı gır..
ne demek bu mu aıle ??? sen kım oluyosunda bızım aılemızı asagılıyosun. esımın uslubunu yadırgayablrsn benım tutumlarımı yadırgayabılırsın ama kurdugum yuvaya dılını uzatamazsın.. bana gore garıp gelen bıseyı ıstedı kocam evet ne war bunda! ıckısı yok kumarı yok kotu alıskanlıgı yok sureklı namaz kılan bı ınsan degıl ama tası sıkar suyunu cıkarır evıne ekmegnı her zaman getırır oglum ve benım ıcın yapmıycagı sey yokturr borc altına gırdık evlendgmz yıl sırketı battı paramız kalmadı ama yınede ewıne ekmegını getırdıı kocalık gorewlerını yerıne getırdı bır gun olsun saygısızlık etmedı.. Dogacak cocugumada yazık fln degıl sana yazık asıl cahıl zıhnıyet utanmadan yuvama laf edıyo..

bence erkeğin o şeyi eşinden istemesi çok büyük saygısızlık !! bi bayan olarak bunu nasıl normal gördüğünüz anlamıyorum.

neden saygısızlık cınsellıgın bı parçası bu tur seyler. cok normal bana göre. bende sızın bunu saygısızlık olarak anlamanıza anlam veremıyorum

mesele sınırlar değil bence de sınırsız yaşanabilir.

mesele sorulan soru tarzı ve alınan cevap..

hepsi çok ters bence.

bi kadın bunu soruyorsa bi problem vardır,bir adam da bu kadar kaba bi cevabı kadının yüzüne yapıştırıyorsa zaten bişey diyemiyorum.

bunun burda paylaşıma açılması da extra bi kötü durum bence.. mahremiyet felan kalmıyor malesef.

kullanılan üslup,verilen cevaplar,sorulan sorular bence bunlar kaliteyi apaçık ortaya koyuyor.ben böyle düşünüyorum.

kimisine göre doğru kimisine göre yanlıştır.umarım ne demek istediğimi anlayanlar olmuştur.yoksa zaten karı koca arasındaki şeylerde sınır tanınmaz,ama saygı ve sevgi;şefkat çerçevesinde ve tabiki de mahremiyet.

Son düzenleme:
elestırıye her zaman acıgım.. amaaaaaaaaa senın agzını yırtarım dogru konus cın mısın nesın lambana gerı gır..
ne demek bu mu aıle ??? sen kım oluyosunda bızım aılemızı asagılıyosun. esımın uslubunu yadırgayablrsn benım tutumlarımı yadırgayabılırsın ama kurdugum yuvaya dılını uzatamazsın.. bana gore garıp gelen bıseyı ıstedı kocam evet ne war bunda! ıckısı yok kumarı yok kotu alıskanlıgı yok sureklı namaz kılan bı ınsan degıl ama tası sıkar suyunu cıkarır evıne ekmegnı her zaman getırır oglum ve benım ıcın yapmıycagı sey yokturr borc altına gırdık evlendgmz yıl sırketı battı paramız kalmadı ama yınede ewıne ekmegını getırdıı kocalık gorewlerını yerıne getırdı bır gun olsun saygısızlık etmedı.. Dogacak cocugumada yazık fln degıl sana yazık asıl cahıl zıhnıyet utanmadan yuvama laf edıyo..

tatlım her zaman derım boyle konuları acmayın dıye. senın kocan aılen kımseyı ılgılendırmez. bosver soyleyen soyler ıste konu boyle olunca ınsanlar nasılda yorum yapıyor baska konulara tenezzul edıp bakmazlar bıle kapattr konunu bence bosver sen herseye de kendın karar ver

siz sormuş,konu açmışsınız ben de düşüncelerimi belirttim ailenizi bilemem beni de ilgilendirmez genel konuştum.ülkemiz ve dünyadaki bir takım durumlar….

ağzınızı bozmayın isterseniz bozuyorsanız da siz bilirsiniz zaten!!!!yoruma açmayın madem.bunun inançla felan da alakası yok kimsenin namazı niyazi beni ilgilendirmiyor.

genel konuşuyorum sizin ailenizi bilemem ben yazdıklarınızdan yola çıkarak değerlendirdim sadece.size ii paylaşımlar!

o kadar çirkin bişey hakkında konuşmam bile. siz nasıl bu olaya böyle bakıyorsunuz anlamıyorum

Sevdiğim adamla beraber yaptığım hiç bir işten iğrenmem ben.
Benim çirkin bulduklarım daha farklıdır.
Eşlerin saygısızlığı,sevgisizliğidir mesela.

Eşinizin uslubu kaba olmuş ama sizinde ona bu tarz sorular yöneltmeniz yanlış olmuş..
Cinsellik bu herkes kendi tarzına göre yaşıyordur eminim..
Biri uygun karşılar,diğeri karşılamaz..
Birine iğrenç diye geliyorsa eşiyle bunu yaşaması,diğerine iğrenç gelmez doğal gelir..
Size göre uygunsa yaparsınız değilse yapmazsınız..Eşinizde zorla şey edecek değil ya tövbe yarabbim..
Ona da siz karar verin bi zahmet..

esımle konustum senın ıstemedıgın hıcbırseyı ypmam ben gulerek sarılarak soyledım ewet ıstedım bunu daha once ypmadık denemek ıstedım ama oncelıkle senın tepkını merak ettıgım ııcın oyle dedım dedı ozur dıledı. Neden daha once hıc soylememstn boyle bı ıstegn oldgnu dedm.oncedende ıstıyodum sen ılıskımız sırasnda herseyı yapıp bır onu yapmadgn ıcın tıksındıgını dusundum oyuzden bole bıseyı teklıf etmek ıstememstım dedı.ama artk oyle degl bırcok seyı zamanla denedık bununda zamanıı geldı mı dıye merak ettm dedı.kocamın boyle dusunmesı benı mutlu ettı acıkcası we az once tıksınıyorum dedgm seye suan normal bakmaya calısıyorum kocamada kendımı hazır hssettıgım zaman denerız dedım mutlu oldu kapttk konuyu sımdılıkk

yawww 5 yillik evliyim soyle olursa boyle olurmu deyi sorarmiii..
sex te plan yapilirmi
durumagore davranirsin olurr biterr
canin ne istiyosa o an ou yaparsin;..
ama benim gobegim buyuyecek yapamazsak benialdaticanmi diye soruluru hiccc.
canin ne isterse onu yapppp....

esımle konustum senın ıstemedıgın hıcbırseyı ypmam ben gulerek sarılarak soyledım ewet ıstedım bunu daha once ypmadık denemek ıstedım ama oncelıkle senın tepkını merak ettıgım ııcın oyle dedım dedı ozur dıledı. Neden daha once hıc soylememstn boyle bı ıstegn oldgnu dedm.oncedende ıstıyodum sen ılıskımız sırasnda herseyı yapıp bır onu yapmadgn ıcın tıksındıgını dusundum oyuzden bole bıseyı teklıf etmek ıstememstım dedı.ama artk oyle degl bırcok seyı zamanla denedık bununda zamanıı geldı mı dıye merak ettm dedı.kocamın boyle dusunmesı benı mutlu ettı acıkcası we az once tıksınıyorum dedgm seye suan normal bakmaya calısıyorum kocamada kendımı hazır hssettıgım zaman denerız dedım mutlu oldu kapttk konuyu sımdılıkk

Heh güzeeel!
Tiksinecek hiç bir şey yok arkadaşım.
Kocanla birbirinizi seviyorsanız doya doya yaşayın herşeyi..
Mutluluklar!!!

mutlu son:52::12::52:

sevındım, o senın eşın neyı ne sekılde yasarsanız normal, tıksıncek bı durum yok, evlılıgı ayakta tutan en onemlı etkenlerden bırı cınsellık te uyumdur bana göre.. ama eşıne soyle bısey ıfade ederken bıraz kıbar olsun:34: ne guzel konusup çözmek sorunları

yine bol reytingli bir konuu :1:
herkesçiklerde burdaa
bu arada öbür konunun sahibi gelmiş yazmışş haberiniz olsun :1:

Back
X