kocam annesi hakkinda soylediklerimi duydu

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
Iyi geceler arkadaslar 1 yillik evliyim cok kotu bi nisanlilik surecim gecti evliligimde son zamanlarda daha iyi olmaya basladi nisanliyken kayinvalidem yuzunden cok olumsuz seyler yasadim ayrintiya girsem kelimeler yetmez nerdeyse sevdigim adamla ayrilma asamasina gelmistik cok sabir gosterdim ama kaynanamin yaptiklarini unutamiyorum o yuzden o gunler aklima geldikce cok ofkeleniyorum guncel herhagi bi olay olsa sanki kocam yine onun akliyla hareket ediyomus gibi dusunuyorum kardesimle bugun tlfonda konusurken kayinvalideme gerizekli bi gram akliyla ogluna akil veriyo dedim kocam bunu duymus dus kapiyi dinlemis aslinda dediklerime pisman degilim ama esime karsi ayip ettim onu cok seviyorum ve bana cok kirildi nasil telafi edicegimi de bilmiyorum tecrubeli arkadadlar bana bi akil verebilirmi

Ayip olmus.
Cek icinden gecenleri simdiden konus kafasinda buyutmesin bence

Çok saygısızca konuşmuşsunuz. Eşiniz sağlam kırılmıştır haklı olarak. Ne olursa olsun bu şekilde konuşma hakkınız yok. Özür dileyin, bir daha yapmayın kapansın mevzu.

Çok saygısızca konuşmuşsunuz. Eşiniz sağlam kırılmıştır haklı olarak. Ne olursa olsun bu şekilde konuşma hakkınız yok. Özür dileyin, bir daha yapmayın kapansın mevzu.
Evt bende pisman oldum hakliyken haksiz durumuna dustum en cokta esimi kirdigim icin uzuldum tamam tesekkur ederim

Özür dileyin tabi ki, ama ilk fırsatta ya da kavga'da desek daha doğru olur, yüzünüze vurulacağından emin olabilirsiniz.

Geri zekali oldugunu dusunebilirsin ama
Nolursa olsun kardesin de olsa
Konustugun kisi bu sekilde hakaret etmemeliydin.
Duymasini kimse istemezdi evet ama
Inan bana hic kimse bunu duymak ta istemezdi.
Senin annen icin esin kardesiyle boyle
Bir gorusme yapsaydi ve sen duysaydin
Hissettigin sey sadece kirginlik mi olurdu.
Hic sanmiyorum.
Gozden dustun
Bundan sonra kv ile aranizda ne gecerse gecsin
Hakli da olsan
Bir anlam ifade etmeyecek.
Gecmis olsun.

Evt haklisin bende olsam cok kirilirdim ama insallah bu derece gozden dusmemisimdir kocam onu cok sevdigimi cok iyi biliyo ama ne yapsada hakli

Ya tamam ama o da dış kapıyı dinlemiş onun yüzüne mi söyledin sanki.. bir anlık sinirle konuştum kardeşime içimi döktüm ama seni kırmak istemezdim özür dilerim de..
Oyle ama onun duymasi hos olmadi yani soylediklerine pismanmisin dersen hayor degilim ama kocamin kirildigini gormek beni mahvetti keskede duymamis olsaydi insallah ofkeyle soyledigimin farkina varir

Oyle ama onun duymasi hos olmadi yani soylediklerine pismanmisin dersen hayor degilim ama kocamin kirildigini gormek beni mahvetti keskede duymamis olsaydi insallah ofkeyle soyledigimin farkina varir
Açıklarsan güzelce farkına varır.

Ya tamam ama o da dış kapıyı dinlemiş onun yüzüne mi söyledin sanki.. bir anlık sinirle konuştum kardeşime içimi döktüm ama seni kırmak istemezdim özür dilerim de..
Katılıyorum kesinlikle
Artı özrünü dile ama elli kere degil de geç, sen kapatki oda cok sürdürmesin, bi kaç gün surat asar geçer,bundan sonrada yapma konu sahibi

Evt bende pisman oldum hakliyken haksiz durumuna dustum en cokta esimi kirdigim icin uzuldum tamam tesekkur ederim
mrymmrym kocanız anneci değilse bile artık olmaya bi aday sırf böyle düşündüğünüz ve dile getirdiğiniz için bnde kv sevmiyorum ve eşimin yüzüne söylüuorum arkasından konuşmuyorum böylece eşim bozulsada dürüstçe davrandığımı biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…