Evt bende pisman oldum hakliyken haksiz durumuna dustum en cokta esimi kirdigim icin uzuldum tamam tesekkur ederimÇok saygısızca konuşmuşsunuz. Eşiniz sağlam kırılmıştır haklı olarak. Ne olursa olsun bu şekilde konuşma hakkınız yok. Özür dileyin, bir daha yapmayın kapansın mevzu.
Of ya insallah ofkeyle soyledigimi bilir gerci yinede sevmiyorum ama kocamin hatri icin cig tavuk yerim ben bazen ofk3me yenik dusuyorum boyle tesekkurederim sizedeAyip olmus.
Cek icinden gecenleri simdiden konus kafasinda buyutmesin bence
ozur dilesem telafisi olurmu yoksa zamanami birakiyim bilmiyorum yaEvet eşiniz kırılmıştır. .
ozur dilesem telafisi olurmu yoksa zamanami birakiyim bilmiyorum ya
Evt hemen tepki gosterdi ama kizmadi kirildi hemde cok kirildi kizsaydi bagirirdi ve ben onu kirdigim icin cok uzgunumDuyduğuna emin misiniz?
Konusu açıldı mı?
Tepkisi ne oldu ?
Evt hemen tepki gosterdi ama kizmadi kirildi hemde cok kirildi kizsaydi bagirirdi ve ben onu kirdigim icin cok uzgunum
Evt haklisin bende olsam cok kirilirdim ama insallah bu derece gozden dusmemisimdir kocam onu cok sevdigimi cok iyi biliyo ama ne yapsada hakliGeri zekali oldugunu dusunebilirsin ama
Nolursa olsun kardesin de olsa
Konustugun kisi bu sekilde hakaret etmemeliydin.
Duymasini kimse istemezdi evet ama
Inan bana hic kimse bunu duymak ta istemezdi.
Senin annen icin esin kardesiyle boyle
Bir gorusme yapsaydi ve sen duysaydin
Hissettigin sey sadece kirginlik mi olurdu.
Hic sanmiyorum.
Gozden dustun
Bundan sonra kv ile aranizda ne gecerse gecsin
Hakli da olsan
Bir anlam ifade etmeyecek.
Gecmis olsun.
Oyle ama onun duymasi hos olmadi yani soylediklerine pismanmisin dersen hayor degilim ama kocamin kirildigini gormek beni mahvetti keskede duymamis olsaydi insallah ofkeyle soyledigimin farkina varirYa tamam ama o da dış kapıyı dinlemiş onun yüzüne mi söyledin sanki.. bir anlık sinirle konuştum kardeşime içimi döktüm ama seni kırmak istemezdim özür dilerim de..
Açıklarsan güzelce farkına varır.Oyle ama onun duymasi hos olmadi yani soylediklerine pismanmisin dersen hayor degilim ama kocamin kirildigini gormek beni mahvetti keskede duymamis olsaydi insallah ofkeyle soyledigimin farkina varir
Katılıyorum kesinlikleYa tamam ama o da dış kapıyı dinlemiş onun yüzüne mi söyledin sanki.. bir anlık sinirle konuştum kardeşime içimi döktüm ama seni kırmak istemezdim özür dilerim de..
Evt bende pisman oldum hakliyken haksiz durumuna dustum en cokta esimi kirdigim icin uzuldum tamam tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?