kocam annesi hakkinda soylediklerimi duydu

mrymmrym mrymmrym kocanız anneci değilse bile artık olmaya bi aday sırf böyle düşündüğünüz ve dile getirdiğiniz için bnde kv sevmiyorum ve eşimin yüzüne söylüuorum arkasından konuşmuyorum böylece eşim bozulsada dürüstçe davrandığımı biliyor
Kocam zaten anneci en cokta bu yuzden ofkeleniyorumya neyse ben yuzunede sevmedigimi cok soyluyorum ama bu laflarim agir geldi galiba oyuzden yani kirilmasina hak veriyorum kendimi savunmucam

Off.. kotu yakalanmissin.
Simdi ne olursa olsun. Demekki sen anneme boyle davrandin ki annem sana boyle soyle yaptin diyecek. Umarım eşin hep annesini tutup seni otelemez.

Eşiniz mutlaka kırılmıştır. Ama annesi sizi daha fazla kırmıştır eminim. Anlasın bakalım demek istiyorum. Bizim de gururumuz var. Sonra niye kapı dinliyor? Özür dileyebilirsiniz. Ve keşke annen de benden dileseydi dersiniz.

evde olduğu zaman öyle konuşmasaymışsın keşke:/ insan içini dökerken öfkesinden kızgınlığımdan biriktirdiklerinden dolayı şirazeden çıkabilir birde konu kayınvalide. altı üstü gerizekalı demişsin, söylerken duyulduğu kadar kaba gelmiyor.
Eşinde seni dinlediği için ayıp etmiş karşılıklı özür dileyin biter gider. Birdahakinede evdemi değilmi bil ona göre temkinli söylen:ıslık:

Iyi geceler arkadaslar 1 yillik evliyim cok kotu bi nisanlilik surecim gecti evliligimde son zamanlarda daha iyi olmaya basladi nisanliyken kayinvalidem yuzunden cok olumsuz seyler yasadim ayrintiya girsem kelimeler yetmez nerdeyse sevdigim adamla ayrilma asamasina gelmistik cok sabir gosterdim ama kaynanamin yaptiklarini unutamiyorum o yuzden o gunler aklima geldikce cok ofkeleniyorum guncel herhagi bi olay olsa sanki kocam yine onun akliyla hareket ediyomus gibi dusunuyorum kardesimle bugun tlfonda konusurken kayinvalideme gerizekli bi gram akliyla ogluna akil veriyo dedim kocam bunu duymus dus kapiyi dinlemis aslinda dediklerime pisman degilim ama esime karsi ayip ettim onu cok seviyorum ve bana cok kirildi nasil telafi edicegimi de bilmiyorum tecrubeli arkadadlar bana bi akil verebilirmi :KK43:
sizi çok iyi anlıyorum, canınızı çok yakmış olmalı ki siz de artık tahammül edemediğiniz için bu şekilde konuşmuşsunuz aynı şeyleri ben de yaşadım. evet haklısınız ama eşiniz annesinin haksızlığının farkında bile olsa böyle sözleri duymaktan dolayı çok üzülmüştür ancak eşiniz sizi tesadüfen değil de bizzat kapıyı dinleyerek duymuş bu yüzden o da hatalı hatta bence hatası sizinkinden daha büyük çünkü size saygısızlık etmiş ama siz yine de eşinizin gönlünü yapın, özür dileyin ve onun da hatalı olduğunu şimdilik gündeme getirmeyin yoksa iş daha da uzar

Döndürüp çevirip özür dilemeyin. Kusura bakma bir anda söyledim deyin. Çok üstüne düşerseniz oda kafasında daha çok büyütür, iyice kinlenir.

Olan olmuş biten bitmiş :KK69:Kendinizi üzüp olayları daha fazla büyütmeyin:KK14: İnsanlık hali derdinizi dökmüşsünüz:kusmuk:Eşin kapıyı meraklı melehat edasıyla dinlerse o_O sonucunada katlanır. Geçmiş olsun:uykucu:

sana hak veriyodur annesinin konusunda hak vermese kızardı küfür ederdi ağzına s...bence.Ama biliyor heralde annesinin huyunu kırıldım diyebilmiş.Ne olursa olsun annesi bi an öfkelendim çok özür dilerim de.Ayrıca ne olursa olsun hakaret etme sevdiğin adamı doğurmuş beslemiş büyütmüş...

Offff ayip etmissiniz diye diye sanki kimse kvsi hakkinda boyle konusmuyo. Duymasa iyi olurmus ama olmus bi kere git ozur dile canim kapat konuyu.. Bi de koca adam kapiyi dinlemeseymis

Valla haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Söylediğiniz cümleyle hem annesine hem de eşinize hakaret etmişsiniz resmen. "Geri zekalı kadın, gram aklıyla oğluna akıl veriyor" cümlesi ile eşinize de dokundurmuşsunuz, ağır bir cümle olmuş. Yaptıklarından dolayı kırgın, kızgın olabilirsiniz ama böyle sinsi tipler gibi, iki kadın baş başa verip hakarete varan cümlelerle çekiştirmeniz hiç hoş olmamış.

Off.. kotu yakalanmissin.
Simdi ne olursa olsun. Demekki sen anneme boyle davrandin ki annem sana boyle soyle yaptin diyecek. Umarım eşin hep annesini tutup seni otelemez.
Oyle dedi zaten .hep annesini sucu yokmus gibi gosteriyor o saf ne yaptiysa safligindan yapti diyor ben iyice deliriyorum ben onlarin yuzunden uzuntuden kackere hastalik oldum ama hep gormezden geliyor

Olan olmuş biten bitmiş :KK69:Kendinizi üzüp olayları daha fazla büyütmeyin:KK14: İnsanlık hali derdinizi dökmüşsünüz:kusmuk:Eşin kapıyı meraklı melehat edasıyla dinlerse o_O sonucunada katlanır. Geçmiş olsun:uykucu:
Evet kesinlikle katiliyorum sana zaten yumusadi gibi ama ben yine kaynanam hakkinda oyle dusunuyorum ne yazikki destegin icin sagol

sizi çok iyi anlıyorum, canınızı çok yakmış olmalı ki siz de artık tahammül edemediğiniz için bu şekilde konuşmuşsunuz aynı şeyleri ben de yaşadım. evet haklısınız ama eşiniz annesinin haksızlığının farkında bile olsa böyle sözleri duymaktan dolayı çok üzülmüştür ancak eşiniz sizi tesadüfen değil de bizzat kapıyı dinleyerek duymuş bu yüzden o da hatalı hatta bence hatası sizinkinden daha büyük çünkü size saygısızlık etmiş ama siz yine de eşinizin gönlünü yapın, özür dileyin ve onun da hatalı olduğunu şimdilik gündeme getirmeyin yoksa iş daha da uzar
Cok zor zamanlar gecirdim gercekten suan kocamlada aram cok iyi kayinvalidem geldi evime 15 gun en iyi sekilde agirladim cunku herkes yaptigindan utanir utandida zaten ama kadin yuzsuz o ve kaynanamin akil hocasi ablalari esimin hatri icin yined3 gorm2zden geldim ama bende insanim o zor zamanlarimi dusundukce sinir krizi geciriyorum resmen

Cok zor zamanlar gecirdim gercekten suan kocamlada aram cok iyi kayinvalidem geldi evime 15 gun en iyi sekilde agirladim cunku herkes yaptigindan utanir utandida zaten ama kadin yuzsuz o ve kaynanamin akil hocasi ablalari esimin hatri icin yined3 gorm2zden geldim ama bende insanim o zor zamanlarimi dusundukce sinir krizi geciriyorum resmen
aynı durumu ben de yaşadım çok iyi anlıyorum böyle tipler en sakin insanı bile delirtebilme kapasitesine sahiptir kayınvalide ve akıl hocası kızkardeşleri.... inanın hikayemiz çok benziyor ama umarım sonu benzemez. benden tavsiye ne olursa olsun eşinizle onlar hakkında konuşmayın çünkü gün geliyor onlar haksız ve kötü ama sen onları çekmek zorundasın, kolunu kesseler susacaksın diyen bi eş karşınıza çıkıyor, tecrübeyle sabittir... sonuç; kimse karşısındakinin eziyetlerine katlanacak kadar sabırlı değil saf da değil kolaysa sen katlan ailene deyip çekip gidiliyor

Gerçekten cok ayıp etmissiniz. Gerizekalı dediginiz kisi, sevdiginiz adamın annesi. En azından bundan dolayı bile daha usturuplu secmeliydiniz kelimelerinizi. Cok fazla sokak ağzı olmuş kurdugunuz cümle.

Umarım esinizin gönlünü kazanabilirsiniz yeniden

Gerizekalı gibi kelimeler kullanmam ama bazen bende kayınvalidemin arkasından sallıyorum. Kötü olmuş yakalanmanız daha dikkatli olun bence :-)
+1
Allah muhafaza:dua:
Çok geçmiş olsun konu sahibi kötü olmuş ama olan olmuş artık. Bından sonra dikkat edersiniz

Back
X