kocam annesi hakkinda soylediklerimi duydu

Sen karısı isen oda annesi sonuçta. Anlatın böyle. Anlayışlı biri gibi yoksa çoktan kavga çıkardı.

eşinle iyiysen ve bu evliligi surdurme dusuncesindeysen, eşin ve ailesi hakkında kimseye konuşma.. sen de o ailedensin bi bakıma.. ve sen iyi olsan da millet unutmaz.. sorunlarını cözemeyecek insanlara her seyi dökmenin mantıgı nedir? ara sıra dertleşilebilir o ayrı.. ama sürekli laf dedikodu (eşin duymasa da) yakışık değil..

biranlık sinirle çıktığının farkına varır umarım diyorsun ama söylediklerimden pişman değilim diyorsun demekki biranlık sinirle söylenmiş değil. Benim anneme eşim bu cümleyi kullansa affı olmaz benim için.

Canim kayın vali senin adı geçtiği yerde dur bunu koçan bile bazen ağzını aramak için yapar..bu aralar biraz çekil kenara.unutuldu yaşanan olay ayrıca sen bunu söylerken ne hissenin ne yasadinda bunlar çıktı ağzından tek tek tane tane anlat eşine soru işareti kalmasi ki yarın birgün ısıtıp ısıtıp önüne koymasin

biranlık sinirle çıktığının farkına varır umarım diyorsun ama söylediklerimden pişman değilim diyorsun demekki biranlık sinirle söylenmiş değil. Benim anneme eşim bu cümleyi kullansa affı olmaz benim için.

Bence abartiyorsun kurduğunuz evlilikler böyle pamuk ipliğine bagli değil. Ya evli değilsin yada bu gibi teçrubelerin yok. Umurumda olmaz kuzum.

Iyi geceler arkadaslar 1 yillik evliyim cok kotu bi nisanlilik surecim gecti evliligimde son zamanlarda daha iyi olmaya basladi nisanliyken kayinvalidem yuzunden cok olumsuz seyler yasadim ayrintiya girsem kelimeler yetmez nerdeyse sevdigim adamla ayrilma asamasina gelmistik cok sabir gosterdim ama kaynanamin yaptiklarini unutamiyorum o yuzden o gunler aklima geldikce cok ofkeleniyorum guncel herhagi bi olay olsa sanki kocam yine onun akliyla hareket ediyomus gibi dusunuyorum kardesimle bugun tlfonda konusurken kayinvalideme gerizekli bi gram akliyla ogluna akil veriyo dedim kocam bunu duymus dus kapiyi dinlemis aslinda dediklerime pisman degilim ama esime karsi ayip ettim onu cok seviyorum ve bana cok kirildi nasil telafi edicegimi de bilmiyorum tecrubeli arkadadlar bana bi akil verebilirmi :KK43:
seninle arası kötü diye adam annesine küsecek değil. çok ayıp etmişin. bundan sonra eşinin annesi eşinin gözünde daha kıymetli olur

Bazilariniz öyle bir a bartmiski masallah .karı koca diyaloğundan bahsediyoruz farkinda misiniz acaba hangi iz annenizle gerizekali dendi diye asipkesiyor .ikili ilişkilerde koparıp kesip atmak sanırım be kara karı bosama kolay gelir gibi oluyo.
Ben ce ki bunu evliliğin ne olduğunu bilen arkadaslarimda der.
Bazı şeylere zaman zaman kirila biliriz ama çok cabukda unutabiliriz unuttura biliriz.anneme babama bunu dedi aha ipler koptu yok böyle bisi .ve ben eminim eşinin gönlünü çoktan aldı .

Bence abartiyorsun kurduğunuz evlilikler böyle pamuk ipliğine bagli değil. Ya evli değilsin yada bu gibi teçrubelerin yok. Umurumda olmaz kuzum.
9.yılında evliliğim ben onun annesine babasına dahası ailesine nasıl saygı duyuyorsam oda duymak zorunda ve duyuyorda çok şükür . Kusura bakmayın ama anneme gerizekalı diyen adama kocam demem ben

Hani efendi sizin evliliginizde şartlar bazı hatta bu gibi evlilikler için geçerli olmaya biliyor .gün gelir umarım yasamazsinizda ama bu kadar katı konuşmak samimi söylüyorum çok kolay.

Şimdi sen haksızsın tamam da kocanda büyük bir ayıp edip senin özel gorusmene saygı göstermeden gizLice dinlemis..şimdi bu durumda ozurler karşılıklı olmalı sanki

kendine yapılmasına gönlün rıza göstermeyecek şeyleri başkasınada reva görme git eşinden özür dile

Canim kayın vali senin adı geçtiği yerde dur bunu koçan bile bazen ağzını aramak için yapar..bu aralar biraz çekil kenara.unutuldu yaşanan olay ayrıca sen bunu söylerken ne hissenin ne yasadinda bunlar çıktı ağzından tek tek tane tane anlat eşine soru işareti kalmasi ki yarın birgün ısıtıp ısıtıp önüne koymasin
öyle yaptım canım bu durumu aştık baya özürümü diledim dedim tamam sende benim anneme de ödesek falan simdilik unutmadı belki ama baya yumusadı o neler yasadıgımı cok ıyı biliyo belkide bu yuzden asırı tepkı göstermedi bana ama keskede duymasaydı neyse tecrübe oldu benim için

Şimdi sen haksızsın tamam da kocanda büyük bir ayıp edip senin özel gorusmene saygı göstermeden gizLice dinlemis..şimdi bu durumda ozurler karşılıklı olmalı sanki
arada bir bende diyorum kocama sende dinlemeseydin bazen eve geldıgınde diyorum kapayı dinledinmi yıne ama oyle abartmıyorum neticede bende sucluyum:)

Sen karısı isen oda annesi sonuçta. Anlatın böyle. Anlayışlı biri gibi yoksa çoktan kavga çıkardı.
cok anlayıslı degildir aslında gecen kendide soyledi seni tanımasam nasıl bir insan oldugunu bilmesem olay cıkarırdım diye kötu nıyetli biri olmadıgımı biliyor ve zaen buyuk tepki göstermedimanında neler yasadıgımı ve yasattıgını o yuzden buyuk tepki göstermedi

Bence kırılırsa kırılsın..alttan ala ala pestil olduk...iyi olmuş duyarsa duysun..
bazen oyle dusunmuyorumda degil ha :) ama olsun ya daha bir yıllık evliyim kocamın kırılması benı baya uzdu cok buyuk tepkıde göstermedi cunku zamanında neler yasadıgımı biliyor o yuzden aştık bu durumu

Back
X