Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Benim konumu okuduysanız anlarsınız bende aynı sorunlardan muzdaribim bi türlü çözemedim ne yazık ki 2 yıla yaklaşıcaz nerdeyse bebeğimiz de var ama düzelmedi Benimle hiç oturup yiyip içmez ama her gün annesi gilden çıkmasam gıkı çıkmaz sinir oluyorum nolur bilmiyorum az önce aradım annesinde öğle yemeği yiyormuş gelse öğle yemeğini hazırlasam beraber yesek gitse işine akşama yemek telaşım olsa kocam gelicek diye yetiştirmeye çalışsam
Nerdeeeeee Akşamları yemiyo evde hiç yemek

Kaç anne bunu yapar ki çoğu fırsat bilir iyice yapışır helal olsun

neden böyle diyor bunu konuştunuz mu

yani neden annesinde yenilecek

annesi mi çağırıyor ay sevdiğin X yemeğinden yaptım diye

annesi çok yapıyorum kalmasın mı diyor

yemeklerinizi mi beğenmiyor (alınmayın yeni evlisiniz 40 yıllık alıştığı damak zevkinden farklı gelebilir)

tasarruf mu ederiz diye düşünüyor

yani çoğu erkek zaten yapıyor bize de iki tabak koyar hem zaman geçiririz hem tasarruf ederiz modunda

altlı üstlü olunca kışın da yakıttan tasarruf etmeye gelin akşama kadar kv evinde otursun yatmaya inersiniz oluyor

eşinizle konuşun

annesine her gün gidecek iseniz neden ayrı eviniz olduğunu da bir sorun

Kaç anne bunu yapar ki çoğu fırsat bilir iyice yapışır helal olsun
Empati yeteneği olan, düşünceli her annenin, kayınvalidenin yapması gereken bu ama dediğiniz gibi sayıları oldukça az.

Umarım ileride bizler öyle anne ve kayinvalidemler oluruz , kendimizden bağımsız evlatlar yetistiririz dr bu anneci koca dramı biter

Şu ecnebilerin çocukları 18 yaşına gelince, totolarına tekmeyi koyup, hadi git iş bul, evden ayrıl, başının çaresine bak metodu var ya, bizim kültürümüze ters, kıyamıyoruz filan ama vallahi şu bağımlı, birey olamamış, olgunlaşamamış kazık kadar insanları yetiştirme stilinden çok daha işe yarar ve akıllıca. Madem daha kendine bir düzen kuramayacak kadar büyümemişti, madem bir aile kurmaya henüz hazır değildi, niye evlenmiş paşa bey? Ben olsam ne yaparım biliyor musunuz? Bundan sonra kahvaltını da orada yap, öğle yemeğini de orada ye, eee gitmişken televizyonunu da orada izle, duşuna da orada gir, biraz eşya da götür, hiç gelme der, eve almam bu herifi.

Neden ağlıyorsunuz ki? Siz de yemek yemek için annenize gidin.

Sorun kayınvalide değil demissiniz ama annesi 'oğlum ne işin var git evinde ye ' dese emin olun gitmez bir daha. Muhtemelen annesi çağırıyor.

Eşimin öyle bir şansı yok ama annesi geldiğinde misafiri görüp azan çocuklar gibi oluyor. Annesi de hazır zaten oğluna yemek yapmaya. Öyle bir konuşuyor ki ' annem geldi de çeşit çeşit yemek yedim, karnım doydu ' sanki evde hiç yemek pişmiyor, zavallım hep aç geziyor.

Kv nin kimi düşündüğüne bağlı olarak değişir. Tabi gelin gelsin orada yesin kalkınca Kv kenara otursun gelin bulaşığı yikasin toplasın ortalığı bir de çay yapsın kendi de kocası ve evlatlariyla otursun . İşte birlikte yemenin mantığı.

Gitme sende o zaman ben olsam inat ederdim belki iyi örnek olmuyorum ama :)

Annenizi ayakta alkışladım

Yanlış anlamayın evde yemeğinizi beğeniyor mu Peki?

Ilk evlendigimizde esim benim yemeklerime mırın kırın ediyordu sonra birgun cinlet gecirip kafasina kasee firlatinca kendine geldi ogun bugundur yemesinde goreyim
Galiba bende ole yapicam alışmış köy usulü yemeklere bende bilmiyorum onun yediklerini hergun 3cesit çıkarıyorum önüne iş cikisi yorgun argın ama bisiler kırmak gerek galiba

Valla eskiden olur mu öyle şey falan derdim. Ama şimdi keşke kv yakın olsa da kocam her gün orada yemeğini yiyip gelse diyecek kıvama geldim :)

Gerçekten kv'dem "artik bundan sonra bizde yiyin" dese heralde zevk ile kabul ederim

O kadar çok bunaldim ki "bügün ne yesek acaba" sorusundan.

Maalesef böyle kocalar değişmiyor. Ağlayarak kendinizi yıpratıyorsunuz. Kavga da etsen8z, güzellikle de söyleseniz değişmez. Ben bu sebeplerden boşanmayı istiyorum. Ama kocama göre bir sorun yok. Bu sebepten bosanilir mi diyot? Anlamıyor ne kadar anlatsamda

Ilk evlendigimizde esim benim yemeklerime mırın kırın ediyordu sonra birgun cinlet gecirip kafasina kasee firlatinca kendine geldi ogun bugundur yemesinde goreyim
Şiddet uygulamışsın 25 kişi de beğenmiş. Senin darp eden öküz erkeklerden ne farkın var şimdi?
Bazen bazı kadınların fiziken daha güçsüz olduğu için kocayı darp etmediğini/ edemediğini fırsatını bulsa edeceğini düşünüyorum

Valla biz kaynanamlarla aynı evde yaşamamıza rağmen yemeğimizi karı koca başbaşa yeriz. Anlamıyorum şu ana kuzularını. Siz de eşinize yemek hazırlamayın. Annesinde yesin içsin gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…