- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Sonsuz olsun istedim
-
Benim konumu okuduysanız anlarsınız bende aynı sorunlardan muzdaribimSelam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Selam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Kaç anne bunu yapar ki çoğu fırsat bilir iyice yapışır helal olsunBirde abim de ilk evlendiği zamanlar eşide çalışıyor diye annemde hazır yemek yiyelim düşüncesiyle sık sık anneme gelmek istiyordu, geliyorlardı. Bu iki geldiler annem abime kızmıstı, sen gelmek istiyorsunda bu kız gelmek istiyor mu diye? Zorla bizden de soğutacaksın , gidin evinize ne yiyorsanız yeyin demişti. Birkaç kez aradığında evde yemek yok dedi öyle öyle kesildi gelmeleri.
Anneler de azıcık anlayışlı olsa, oğlunu uyarsa senin evin ayrı diye, evlilikler daha güzel olur.
Empati yeteneği olan, düşünceli her annenin, kayınvalidenin yapması gereken bu ama dediğiniz gibi sayıları oldukça az.Kaç anne bunu yapar ki çoğu fırsat bilir iyice yapışır helal olsun
Kv nin kimi düşündüğüne bağlı olarak değişir. Tabi gelin gelsin orada yesin kalkınca Kv kenara otursun gelin bulaşığı yikasin toplasın ortalığı bir de çay yapsın kendi de kocası ve evlatlariyla otursun . İşte birlikte yemenin mantığı.Empati yeteneği olan, düşünceli her annenin, kayınvalidenin yapması gereken bu ama dediğiniz gibi sayıları oldukça az.
Umarım ileride bizler öyle anne ve kayinvalidemler oluruz , kendimizden bağımsız evlatlar yetistiririz dr bu anneci koca dramı biter
Gitme sende o zaman ben olsam inat ederdim belki iyi örnek olmuyorum ama :)Selam olsun herkese...
Annenizi ayakta alkışladımBirde abim de ilk evlendiği zamanlar eşide çalışıyor diye annemde hazır yemek yiyelim düşüncesiyle sık sık anneme gelmek istiyordu, geliyorlardı. Bu iki geldiler annem abime kızmıstı, sen gelmek istiyorsunda bu kız gelmek istiyor mu diye? Zorla bizden de soğutacaksın , gidin evinize ne yiyorsanız yeyin demişti. Birkaç kez aradığında evde yemek yok dedi öyle öyle kesilmişti gelmeleri.
Anneler de azıcık anlayışlı olsa, oğlunu uyarsa senin evin ayrı diye, evlilikler daha güzel olur.
Selam olsun herkese...
Galiba bende ole yapicam alışmış köy usulü yemeklere bende bilmiyorum onun yediklerini hergun 3cesit çıkarıyorum önüne iş cikisi yorgun argın ama bisiler kırmak gerek galibaIlk evlendigimizde esim benim yemeklerime mırın kırın ediyordu sonra birgun cinlet gecirip kafasina kasee firlatinca kendine geldi ogun bugundur yemesinde goreyim
Valla eskiden olur mu öyle şey falan derdim. Ama şimdi keşke kv yakın olsa da kocam her gün orada yemeğini yiyip gelse diyecek kıvama geldim :)
+1000000000000 aynen size sonsuz katılıyorumKeşke benim herifte bigün anasına bacısına gitsede yemek derdinden kurtulsam diye dua ediyorum ama yok evden çıkmaz
Ortası yokmu bunun yaa
Şiddet uygulamışsın 25 kişi de beğenmiş. Senin darp eden öküz erkeklerden ne farkın var şimdi?Ilk evlendigimizde esim benim yemeklerime mırın kırın ediyordu sonra birgun cinlet gecirip kafasina kasee firlatinca kendine geldi ogun bugundur yemesinde goreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?