Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hiç bir şey anlatmıcamBundan sonra hiç bir şey anlatma. Yada KV ye yaranacagin şeyler anlat ki kocanın anlattığına değsin
Ona göre ben çocuğumÇocukla evlisin laf taşınması en nefret ettiğim özellik ıyy
Alakası yok sen sürekli şikayet ediyorsan evet suçlusun ama onun bunu taşıması daha kötü erkeksi değil adam olan arayı düzeltir bozmazOna göre ben çocuğum
Bencede annesiyle aram bozuluyor bunun farkında bile değil…Alakası yok sen sürekli şikayet ediyorsan evet suçlusun ama onun bunu taşıması daha kötü erkeksi değil adam olan arayı düzeltir bozmaz
Soğumuyo musun tepki göster mesela nasıl karı koca ilişkisi yapıyorsunuz bu kişiyle ya hiç mi ıyy demiyorsunBencede annesiyle aram bozuluyor bunun farkında bile değil…
Ben zaten şu saatten sonra bıraktım hamileliği falan.. beni kendi ailesiyle kötü etmeye çalışıyor birde üste çıkıyor ben anlatıncaÖncelikle bu kocaya hamile kalmaya çalışmayı durdurun , önce adamın büyümesi ve evlendiğinin farkında olması lazım. Ama böyle konuların ortak özelliği hamile kalma çabasıdır şaşmaz.
Benim ki inadım inat erkek tavırları alan kişilikte nasıl olucak sonumuzda neler olucak hiç bilmiyorum çok üzgünümBenim eşim de öyleydi bir zamanlar bosanmaya kadar gelmiştik sonra pisman oldu değişti sizinkide insallah değişir
Bundan sonra hiç bir şey anlatma. Yada KV ye yaranacagin şeyler anlat ki kocanın anlattığına değsin
Kaybetme korkusunu yaşat ona benim gibi pisman oluyorlarBenim ki inadım inat erkek tavırları alan kişilikte nasıl olucak sonumuzda neler olucak hiç bilmiyorum çok üzgünüm
Böyle evlilik ilerlemez dedim çok istiyorsan boşanırız dediKaybetme korkusunu yaşat ona benim gibi pisman oluyorlar
Beni savunuyor güya ama asssla savunma diye bir şey yok dediklerimi aktarmaböyle bir adamdan bir halt olmaz. Sonra da anamla karımın arasında kalıyorım diye dert yanar bir de.
Böyle birini tanıyorum ben. Laf getirip götürürken sonunda cehennem gibi mutsuz bir evliliğin ortasında buldu kendini. Kocan aklını başına almazsa sonra başını çok taşlra vururBeni savunuyor güya ama asssla savunma diye bir şey yok dediklerimi aktarma