kocam artik bıktırdı

Cok zor bir durum Allah kolayliklar versin size... Temizlik konusunda da olur mu bilmiyorum ama acaba surekli soylediginiz hatirlattiginiz icin yapmiyor olabilir mi? Inat mi ediyor acaba hani biz bazen birseyi yapicak oluruz ama baskasi soyleyince sirf o dedi diye yapmayiz, esiniz de oyle yapiyor olabilir mi? Cunku Boyle Bir aliskanligi olsa onceden bulustugunuzda koktugunu farkederdiniz... Bir sure hic birsey soylemeseniz kendi istegi Ile yapar belki

Hazır cinsellik de olmamış gerçek bi evlilik değil ayrıl işte,bunlar hiç devam edilecek sıkıntılar değil

Bu âdamin isi gucu yok mu? Hic mi disari cikmiyor? Utanmiyor mu boyle homeless gibi leş icinde yasamaktan? Bence esinizin cok agir psikiyatrik rahatsizligi var, 10 gun yikanmamak sadece pislikten olmaz, pis insan 3-5 gun yikanmaz, sonra insan icine cikacagim diye yikanir, 10 gun yikanmamak artik tum dunyaya duyarsizlik gostergersi.

Ergen çocuğuyla başı dertte olan anne- oğul gibi olmuşsunuz.
artik bende uğraşmak istemiyorum. kurabildigi 3 kelime var bilmiyorum duymadım görmedim. birde inatçı ne desem tersini yapar ben böyleyim vs. kavga etmek günlük bi rutin oldu hergun ben biseyine kızıyorum o kavga çıkarıyorsun diyor

Eşin depresyonda olabilir , banyo yapmak istememesi normal durum değil çünkü. Bir doktora götürsen?

Çalışıyor mu?Ne iş yapıyor? Ben 10 gün yikanmasam koku yüzünden işten atarlar. Kışın her gün duş alamıyorum, 2 günde bir duş alıyorum bazen, yine de içime sinmiyor.

artik düşünüyorum ciddi ciddi yeter artik bunun pisliği de oyunu da arada bi çiçek alinca daha iyi olacağımı sanıyor. herşey için çok pişmanım çook
Bu kadar sabretmene şaşırdım . Dokuz yıllık eşim ,artık haftada bir banyo yapacağım ,dese çıldırır atarım kapıya ..

Back
X