Kocam artık çok değişti

nurtenpoker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
24
0
86
54
Balıkesir
benonikiyıl önce çok severek evlendim eşimin ailesi beni hiç istemedi kocam beni sahiplenmedi maddi ve manevi zor durumda kaldık bunlar kocamı çok değiştirdi şuan onun gözünde birhiçim beniçok sevdiğini söylüyor ama böyle sevgi olmaz olsun artık ufak ufak şiddette başladı ayrılsam çalışmıyorum sizce eşim düzelirmi bunun için ne yapabilirim

bence en büyük sorununuz şu an,şiddet..sizi sevdiğini söyleyen ama, şiddete başvuran ,bir koca..şiddet oldu mu ,ben her zaman o kişinin ayrılmasından, yanayım... ailenize,şiddet gördüğünüzü, anlatın.... ve onların yanına geri dönün.....

cnm sende azıcık uzaklaştırsan onu ailesinden ve onu tekrar avucunun içine almak için savaş versen.. neden kolay pes edesinki? bir aile kolay kurulmuyor onu en iyi aklını başına getirecek olan sensin bence.. salma kendini bırakma inan seni istemeyen bir aile için 2 yıl sonra sırt dönüp geri dönmeye değmez niye zamanını boşa harcamış olasın.. mücadele et bacim sen.. gerekirse aileyide affetmesini bil belki öyle dahada huzurlu olursunuz bazen susmak allah affetsin demek en iyisidir inan buna

benonikiyıl önce çok severek evlendim eşimin ailesi beni hiç istemedi kocam beni sahiplenmedi maddi ve manevi zor durumda kaldık bunlar kocamı çok değiştirdi şuan onun gözünde birhiçim beniçok sevdiğini söylüyor ama böyle sevgi olmaz olsun artık ufak ufak şiddette başladı ayrılsam çalışmıyorum sizce eşim düzelirmi bunun için ne yapabilirim

eşinizin ailesi sizi sevmiyorsa araya bi mesafe koyun fazla gidip gelmeyin ...
12 yılda az bi zaman değil yani..
çocuğunuz varmı?
aileniz sahip çıkmıyormu size?

sizi sevdiğini söylüyor ama şiddet uyguluyor,
saçmaaa....:kızgın:
çünkü seven insan sevdiğine kıyamaz,ona vurmayı aklından bile geçirmez.
bence ailenizin yanına gidin eğer çalışmıyorsanız,
şiddet gördüğünüzü anlatın,ve ayrılın...
sizi döven bir adamla aynı çatı altında yaşamamanız gerekir.:delphin:.
Rabbim yardımcınız olsun inşallahhh:Saruboceq:

Evlilik bu mudur yani?
Para durumu söz konusu olunca neden etrafındaki insanlardan medet umsunki
Madem birbirinizi seviyorsunuz,haydi şimdi gösterin iyi günde kötü günde birlikte beraber yürüdüğünüzü!!
Olmaz böyle iyi günde seviyor,ama zor anında beni sevmiyor yada değişti demek olmaz..
Sizde biraz onun açısından düşünün lütfen,nerede hata yapıyorsunuz aceba?

Son düzenleme:

ürperdim okurken! ..
ufak ufak başlaması mı olur şiddetin..
el kaldırmak el kaldırmaktır.. ve ne demektir bu davranış... müsamahası olamaz..olmaz..olmamalı..
aileniz yok mu sizin... anneniz,,,babanız,,,
paylaşın...söyleyin...destek alın lütfen..
kendiniz için..
ne demek ufak ufak..
destek alın ailenizden..

ne yapıcaksınız...eşinizle konuşucaksınız..neden böyle yapıyor...
tek maddı anlamda zorluklarmı...yoksa sızın ılgısızlıgınızmı....
yeterınce destek olmamanızmı...sebeb nedır anlamak lazım...
ama ne olursa olsun gerek maddı gerek manevı....konusularak aşılabılır....aşılmazı cok zor olanda şiddettir....
keske bu olmasaydı....eger evlilige şiddet giriyorsa.....evlilikte...yavastan yavasatan yara alıyordur..
ve evlilik saygı ve sevgı üzerine kurulur...
oysa şiddetin oldugu yerde...saygıda olmaz....

Eşinle konuşmayı denedin mi arkadaşım....
Saygı sınırları aşılmış gibi geldi bana işe şiddet bile karışmış

çocuğum yok eşimin sperm sayısı yetersiz

Böyle bir durum avantaj sayılır mı bilmem ama sağlıksız bir evlilkde çocuğa karşıyım olmaması zamanında seni çok üzmüş bile olsa şu durumda şükretmelisin canım
Çocuğunun ortada kalmasını istemediği için bazen bayanlar nelere katlanmıyor ki
Sen kendi sesini dinle şimdi ne yapmak istiyorsun
Eşini hala seviyormusun ayrılmayı kaldırabilecek misin bunları konuşalım :teselli::teselli:

12 yil az uz bir zaman degil... cokca sevincler...hüzünler...ve dertler yasanmistir bu zaman icinde....insan ne olursa olsun elinin tersi ile bir kalemde herseyi bitirmesi zor
olsa gerek...:delphin:

Esinin degisme sebebi sadece senin ailesi ile olan problemler oldugna ben pek inanmadim...bastan beri seni istemeyen bir aile ile bastan beride problemlerin vardi muhtemelen...o zaman onu etkilemiyorduda simdimi etkiliyor?:delphin:

Aranizdaki sorunlar bence cok daha derin...esin önceleri siddetede basvurmuyorken son zamanlarda niye basvursun?
Simdi hemen siddetin niyesi olurmu diye cellelennmeyin kizlar...onu kast etmiyorum tabiki...lakin neden bir adam 12 yil boyunca karisina el kaldirmazken bundan sonra böyle birsey yapsin?? Benim bildigim bir adam dayakciysa herzaman dayakcidir...bastan sona kadarda dayakci olur...CADIARZU

Bu isin icinde bir is var...ama ne??:sm_confused:

Psikolojikman kendini kötü hissediyor ve en yakını olan sana zarar veriyor aslında kızgınlığı kendine..
Ufak ufaksa şu an problem çözülmesi olası bence.
Ama benim fikrim ona destek olduğunu hissettirmenden yana.
Çünkü kendisi böyle biri değilmiş önceden.
Şu an zor bir dönemden geçiyor maddi manevi.
Destek bekliyor gibi geldi.
Bir anlamaz iki anlamaz ama 3. de yanında old. hissettirdiğinde durum değişebilir gibi geldi bana.

seven insan sevdiğine kıyamaz.İnanmıyorum böyle sevgiye.Bence size olan saygısını yitirmiş.sizin yerinizde olsam bir süre uzaklaşırım boşanın demiyorum ama onun tapulu malı olmadınızı çekip gidip onu sap gibi bırakabileceğinizi bilsin.Erkeklere böylesi yarıyo.

çok kızıyorum böyle şeyler okuduumda
üzülüyorumda.
galiab eşinin biraz psikolojisi normal değil maddi sorunlar
çoçuk proplemi falan.

onun yanında olduğunu hissettirsen
eminim denemişindirde.
hakkında hayırlısı canım.

Back
X