Kocam ayı gibi bagırdı.Ben de son volüm bağırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Hayirli geceler arkadaslar
Kocamla aram bozuk. Yaninda çalisan yardimci kadina acil durumlarda istedigi zaman ulasabilmek icin benim eski telefonumu vermek istedi karsi ciktim. Benim iznimi almadan veremezsin dedim.Kadinin telefonu yokmus fakirmis ona acimis.Cok kotu bagirdi evde birsuru telefon var niye vermicekmisim diye bagirdi inledi.Güzellikle konussa belki beni ikna edebilirdi.Aslında beni en cok üzen bugun bende cocuguma bagirdim.uyku vaktinde beni yatakta nöbetci yapiyor...cok yoruluyoum bunaliyorum. 2 saat bazen 3 saat geciyor uyumuyor...optum bende yaticam dedim ,yanima geldi geeel gel dedi ben de yeteeeer imdaaat gibi tuhaf bir sekilde cingene gibi bagirdim...yavrum agladi.Hic adetim degildir bagirmak.kostum yanina kendimi kotu hissediyorum ozur dilerim dedim bekledim uyuttum...Hic iyi degilim ben.Kocamada git evden bosanicam senden dedim.Kendimi delirmiş gibi hissediyorum.

Psikolojiniz iyi değil gerçekten.. Çok bunalıyorsunuz demekki.. Biraz eşiniz size tölerans gösterse de bir günü kendinize ayırsanız ya da bir akşamı? Ailenizle ya da arkadaşlarınızla çıksanız kafanızı dinleseniz? Bir gün bile ilaç geliyor bazen.

Kötü gününüze denk gelmiş bence. Yüksek sesten aşırı derecede rahatsız olan birisi olarak anladım sizi. Eşiniz sesini yükseltince asabınız bozulmuş. Normalde katlandığınız uyku seremonisi de çekilmez olmuş. Sakinleşmeyi deneyim. Sonrasında oturur konuşursunuz eşinizle.

Canım bence yorgunluktan ona patladın. Yoksa adam napti sana imdaaat diye bağırıyorsun falan hemde çingene gibi. Vereydin keşke fazladan varsa. Yazık kadında sevinirdi sevap işlerdin ♡

Hic kimsem yok keske boyle imkanlarim olsaydi.annem rahmetli oldu babamda evlendi hic arayip sormuyor.tek basina buyutuyorum bazen cok bunaliyorum ama ben bagiran anne olmamaliyim kendimi affedemiyorum şu an önumu goremiyorum hem agliyorum hem yaziyorum.

Ne diyeyim bilemedim ..aslında çok küçük bir mevzu ..ikinizde kavgaya bahane aramış gibisiniz .. üstteki arkadaşa katılıyorum ..birgünlük kafa izni ilaç gibi gelir ..

Ve evde bir çocuk varken ses tonuna çok çok dikkat edilmeli ..yeter artık ,bunaldım ,katlanamıyorum diyorsan da terapiste gitme vaktin geçiyor ...

Fazla telefon varsa verilebilirdi imdat diye bağırmak ay ne bilim komik geldi
Bende imdaaat diye bagiricam
Simdi bunun evladi kucuk benim sipa 12 yazinda ve hala uykuda bizi esir aliyor esimle tartistim
Ve elaman yshu nezamn bitecek bu uyku sorunu diye bagirdim basa gelmeyen bilmez

Başınız sağolsun. Bence aksine siz çok da iyi bir annesiniz çünkü bir anlık öfke anında bile evladınıza yansıttığınız için pişman oluyor ondan özür diliyorsunuz. Hangimizin böyle git gel zamanları olmuyor ki? İnsanız neticede, stres sıkıntı.. Bunalım geliyor insanın üstüne. Eşiniz de darlayınca tutamamışsanız kendinizi. Tekrar söylüyorum lütfen ağlamayın, siz gerçekten iyi bir annesiniz. Hiç arkadaşınız yok mu? Yoksa da dünyanın sonu değil aksine bazen bu insana bir artı. Çıkar dünyasında yaşıyoruz.. Güvenebilmek çok zor.. Güvenecek dost bulunca da öyle süregelen bir arkadaşlık oluyor ama sonra kazık da yenebiliyor. En iyisi siz kendi kendinize zaman geçirin. Evladınızı uyuttuktan sonra açın bir kitap okuyun ya da yabancı güzel insanı içine çeken diziler var onlara başlayın. Meraklı olduğunuz bir şeye başlayın (örneğin bazen değişik yemekler yapmak bile insanı mutlu ediyor).

Bazen insanın ikinci el bir telefon alacak parası bile olamayabiliyor..
Mevzu zaten telefon değil de keske kendi kafanızı bi bosaltsaniz rahatlatacak seyler yapin bos vaktiniz varsa

Allah razi olsun sagolun...anaokul velileriyle gorusuyoruz bazen.film izlemeyi seviyorum bir de ingilizcemi gelistirmek istiyorum.yazdiklariniz bana cok iyi geldi birde bnm sakinlestirici ve kalp ritmimi duzenleyici ilaclarim var onlari bugun almamistim hergun alirsam daha sakin oluyorum.panik atak anksiyete tedavisi gordum uzun bir sure daha iyiydim yalnizlik ailesiz olmak acı birsey.iyi ki varsiniz

Geçmiş olsun, hem rahatsızlığınız için hem yaşadığınız sinir harbi için. Hiç yaşanmadı farzedin bu olayı. Ne güzel evladınıza sarılın yarın ilk iş, parka götürün gönlü hemen alınır zaten. Melek onlar. İlaçlarınızı aksatmayın, bir sürü güzel film-sezonluk güzel diziler var seviyormuşsunuz da ne güzel. İngilizcenizi geliştirin yeter ki isteyin, videolar var internette kur olarak ilerliyor başlangıç seviyesinden en üst seviyeye kadar en baştan başlayın günde 1-2 saatinizi ayırsanız 2-3 ayda çok yol katedersiniz ohoooooooo !!

Siz de iyi ki varsınız. Allah sizden de razı olsun. Gücünüzü toplayın, çünkü ben buradan orada çok güçlü bir kadın olduğu sinyalini aldım. Geçti, gitti. Hayata yine sakince devam.

Bende imdaaat diye bagiricam
Simdi bunun evladi kucuk benim sipa 12 yazinda ve hala uykuda bizi esir aliyor esimle tartistim
Ve elaman yshu nezamn bitecek bu uyku sorunu diye bagirdim basa gelmeyen bilmez
Esir aliyor vallahi
canim ona feda olsun ama ben de bir canim..canim cikiyor bazen.
Sizinkiler buyukmuste benimki 6 yasinda.imdaat yeter git uyuu diye oyle bagirdim ki koca moca gormuyor gozum ben nasil cocuguma boyle bagirdim diye kendimi yiyip bitiriyorum durmadan ağlıyorum icim aciyor

Konu başlığı muhteşem

Sıkmayın canınızı ,sinirlerinizi yıpratmaya ne gerek var.Kadın genç falan mı ondan mı sinirlendiniz acaba?

telefonu niye vermediniz ki? ne olacak yani? iyilik etmş olurdunuz.s rf kadın diye gereksiz kıskançlık etmişsiniz.

kocam ayı gibi bağırdı bende cingene gibi :)))))
ay Allah iyiliğinizi versin kızınca hepımız bosanmak ısterız son ra duzelır ne var canım olur böyle seyler çocuk içinde iyi olmamış bir dahakine bagırmassınız olur biter. üzülmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…