Bazen insan deliriyor...oluyor....hayatin icinde hersey var ...bosanmaya sebep degil bu olay cok bunalmissin sadeceHayirli geceler arkadaslar
Kocamla aram bozuk. Yaninda çalisan yardimci kadina acil durumlarda istedigi zaman ulasabilmek icin benim eski telefonumu vermek istedi karsi ciktim. Benim iznimi almadan veremezsin dedim.Kadinin telefonu yokmus fakirmis ona acimis.Cok kotu bagirdi evde birsuru telefon var niye vermicekmisim diye bagirdi inledi.Güzellikle konussa belki beni ikna edebilirdi.Aslında beni en cok üzen bugun bende cocuguma bagirdim.uyku vaktinde beni yatakta nöbetci yapiyor...cok yoruluyoum bunaliyorum. 2 saat bazen 3 saat geciyor uyumuyor...optum bende yaticam dedim ,yanima geldi geeel gel dedi ben de yeteeeer imdaaat gibi tuhaf bir sekilde cingene gibi bagirdim...yavrum agladi.Hic adetim degildir bagirmak.kostum yanina kendimi kotu hissediyorum ozur dilerim dedim bekledim uyuttum...Hic iyi degilim ben.Kocamada git evden bosanicam senden dedim.Kendimi delirmiş gibi hissediyorum.
Kullanmadigim eski bir telefon.arada cocuklar oyun bakiyor.vermek istemedim çunkü yedegimde dursun diye. Beni pc basina oturttu resimleri pc'ye aktarmami istedi. Aktardim. En sonda tamamm bitti ben bu telefonu aslı ya götürecegim dedi.ben de hayir izin vermiyorum dedim.bana sormadin dedim sonra afedersiniz gercekten ayı gibi bagirmaya basladi.baska tarifi yok.Kullandigniz bi telefonu vermemekte neden inat ediyosunuz?
Bana sormadan daha öncede eski bi telefonumu yegenine vermisti.sormadan verip duruyor.ben aldim parasi senden cikmadi kafasinda.bana özel eski bir esyam inanin kiskanmadimtelefonu niye vermediniz ki? ne olacak yani? iyilik etmş olurdunuz.s rf kadın diye gereksiz kıskançlık etmişsiniz.
Bana sormadan daha öncede eski bi telefonumu yegenine vermisti.sormadan verip duruyor.ben aldim parasi senden cikmadi kafasinda.bana özel eski bir esyam inanin kiskanmadim
Sormadı vercem ben bunu dedi bi sakincasi yoksa verebilir miyim demedi.ama bu sefer sormuş
Ben cok severim cingeneleri irkcilik olarak dusunerek yazmadim. Sesleri cok güzeldir kavgada cok volümlü bagirirlar onu biliyorum. uygun gormezlerse kaldirabilirler. Son volüm bagirdim olarak degistirebilirsinizKonuyu okudum yorumları okumadım.
Ama acil olarak modlarla görüşün ve "çingene gibi" ifadesini o başlıktan kaldırın.
Başlık (sadece dediğim kısım) ırkçılıktır ve çok çirkindir.
Sonrasına gelince, bir uzmana gidin. Fakir bir kadına telefon vermek isteyen eşinize neden bağırdığınızı anlamadım. Evladınız konusuna hiç girmek bile istemiyorum.
Ben cok severim cingeneleri irkcilik olarak dusunerek yazmadim. Sesleri cok güzeldir kavgada cok volümlü bagirirlar onu biliyorum. uygun gormezlerse kaldirabilirler. Son volüm bagirdim olarak degistirebilirsinizMune teşekkür ederim
Ne guzel yorumlarinizla rahatlattiniz beni.sagolunBen sevip sevmediğinizi bilemem. Eminim ki seviyorsunuzdur.
Ama başlık genel anlamda okunduğunda sevimli bir şey ifade etmiyor. Bu yüzden çok çirkin durmuş.
Modlar değiştirirse iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?