- 2 Ekim 2014
- 2.407
- 5.176
- 358
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok üzücü psikolojik siddet görüyorsunuz ben ayrılmayı tercih ederdimSelam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Zorlamayın bu evlilikten hayır gelmez...Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Bunun üzerine daha tutar yanı var mı diye mi soruyorsunuz?üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti
Sizin tarafınızdan kaynananiza ne yaSelam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Hiç mi ilişki olmadı o birmkaç ay?Adamın sizinle aynı yatağı paylaşma isteği yoksa neden evleniyor.Ailesi zorla mı evlendirdi bu ne saçma şey.Dini inamcı ve yoğunluğunu bilmem ama dinen bununla ilgili çok fazla bilgi var o şekilde de bir deneyin isterseniz.(ayrılmak istemiyorsanız)Yeni evliyken benim eşim de cinsel olarak bana yaklaşmadı bir kaç ay.En son dayamamadım patladım. Başkası mı gelip tatmin edecek balkona çıkıp bağırayım mı dedim o oldu.
Siz deneme tahtasımısınız da başkasını seviyorken sizinle evleniyor.hayatınızla oynuyor hayallerinizi geleceğinizi çalıyor.Ben yok sayılmaya tahammül edemem muhtemelen ayrılırdım.
Ayda 2 felan oldu daha 1 aylık evlisin düşün yani.Hiç mi ilişki olmadı o birmkaç ay?
düşünebiliyorum evet ..Ayda 2 felan oldu daha 1 aylık evlisin düşün yani.