Kocam ayri yatmak istiyor

Olayın yatak ayırmakla alakası yok bence bende 10 yıldır evliyim benim eşimde çok horluyor ameliyat olması lazım burundan o yüzden bizde ayrı uyuyoruz napim uyuyamıyorum ama bu evliligimize olumsuz yansımıyor sizin eşiniz horlamayi bahane ediyor bence

Hemen hamile kalmanız hata olmuş üstelik eşiniz sizi sevmiyorken.Yani evlilik yorulmuş desem hiç coşkulu günler olmamış ki.Yani evlilik ölü doğmuş.Tekrar bir birliktelik epeyi zor görünüyor

Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Cok üzücü psikolojik siddet görüyorsunuz ben ayrılmayı tercih ederdim

Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Zorlamayın bu evlilikten hayır gelmez...

Kocanız yontulmamış bir odun ayrılın kurtulun sizi daha fazla üzmesine iZin vermeyin lütfen

Bir kadının kocasına eski sevgilisini unutamadığını söylediğini düşünsenize, ama erkek olunca gevşek gevşek söyleyebiliyor. Bir de üstüne kadından 2. Çocuk istiyor. Sizde açtığı yaralar kapanabilir mi hic sanmıyorum. Aileniz arkanızdaysa neden döndünüz ki bu adama..

Ne istediğini bilmeyen bir erkek. Problemli bir adam. Ben böyle bir erkekle aynı yatakta da yatsan hergün birliktelikte yaşasan mutlu olunacağına inanmıyorum. Sevgisiz biri ilk başta. Yanında uyusa ne olacak. Eski eşimde sürekli içeride ki Çekyatta uyurdu. Film izlerken uyuyakalmışım derdi ama filmi durdurup uyurdu görürdüm. Kavga gürültü yanımda uyuyordu ama sevgisini hissedemezdim. Her gün birlikte olmak isterdi ama yine sevgi yok kendi istiyor diye yapıyordu yani. Ara ara da yüzüme anlamlı anlamlı bakıp ben seni sevmiyorum veya sevgimi hissedemiyorum derdi. Sık sıkta bu evlilik hata derdi. Her şeyi atlattım da yaşattığı bu değersizlik hissini atlatamadım. Hala karısını seven adam görünce ağlıyorum, el ele tutuşan çift görünce burnumun direği sızlıyor. Travma oluştu resmen önceden böyle değildim. Kendime yaptığım bu haksızlığı sizde daha fazla yapmayın kendinize lütfen 🙏🏻

Asıl sorun ayrı yatmak istemesi değil eski sevgilisini unutamadığını söylemesi bence.Kaynananız nereden biliyor ayrı yattığınızı?

Peki eşiniz neden boşanmak istemiyor, bu kadar şikayetçi madem ayrı yatıyor, başkasını unutamadım diyor, o neden ayrılmıyor, ve hatta sizi geri gelmeye ikna ediyor, sordunuz mu hiç, neden devam etmek istiyorsun diye?

Sizin tarafınızdan kaynananiza ne ya

Adamın sizinle aynı yatağı paylaşma isteği yoksa neden evleniyor.Ailesi zorla mı evlendirdi bu ne saçma şey.Dini inamcı ve yoğunluğunu bilmem ama dinen bununla ilgili çok fazla bilgi var o şekilde de bir deneyin isterseniz.(ayrılmak istemiyorsanız)Yeni evliyken benim eşim de cinsel olarak bana yaklaşmadı bir kaç ay.En son dayamamadım patladım. Başkası mı gelip tatmin edecek balkona çıkıp bağırayım mı dedim o oldu.
Siz deneme tahtasımısınız da başkasını seviyorken sizinle evleniyor.hayatınızla oynuyor hayallerinizi geleceğinizi çalıyor.Ben yok sayılmaya tahammül edemem muhtemelen ayrılırdım.
Hiç mi ilişki olmadı o birmkaç ay?

Bu evliliği sürdürmekteki motivasyonuz nedir tam olarak. Çocuğu bahane olarak kullanmayın lütfen.
Ben bu konuda geri kafalıyım, karı-koca aynı yatakta yatmalı. Kavga, gürültüde dahil. Aynı evin içinde farklı odalarda yatacaksam ayrı evlerde yatarım.

Evlenip kovalayan var gibi hemen hamile kalmanin sonuclari...

Esinizden ayrilmayacaksaniz blöf olsun diye baba evine gitmemeliydiniz.
Iyice lackalasmis.

Daha bir de 2.cocuktan bahsediyorsunuz 🤦‍♀️ Ortada evlilik yok ki...

"Böyleleri neden evlenir?" Sorusunun cevabı ailelerini tatmin etmek. Kaynananın herşeyden haberdar olmasının yegane sebebi de bu. Muhtemelen ailesinin güdümünde, evlilik olgunluğuna erişmemiş bir adam eşiniz. Siz ise ne gördüyseniz onunla yetinmek zorunda kalmışsınız, toplumumuzda her kadına entegre edilen düşünce bu ne yazıkki.
Yaşamış biri olarak söylüyorum, ayrı yatmak isteyen adam her türlü bahanesini bulur. Kadın olduğunuzu asla hissettirmez, zaten kadın olmadan da kendi işini görüyor.
kadın olduğunuzu bile anlamadan evladiniza annelik yaparak "senin icin" yüküyle buyutmeyin miniginizi. Sonra Onunda çocukluğu yetiskinligi sizi her koşulda memnun etmek adına şekillenecek. Işin kötüsü sizde bu sömürüye alışacaksınız. Önce siz mutlu olun, evladımızın bugünunden ziyade yetiskinliginde mutlu bir birey olması için çaba gösterin 🙏

Başkasını sevdiğini unutamadığını söylemiş ötesi yok ki 😕 madem unutamamış ne diye evlenip de sizin ahınızı aldı .
Gençsiniz daha sizi sevmeyen aşağılayan biriyle ömrünüzü heba etmeyin.

Sorunun senin horlaman olmadığını, eşinin seni sevmediğini biliyorsun ve bunu kendine bile söyleyemiyorsun. Haydi kendini düşünmüyorsun anladık da, böylesine mutsuz bir ortamda yetişecek olan çocuğunu da mı düşünmüyorsun?

Back
X