Kocam azar indirmiş ne yapmalıyım?

Kızlarla tanışma uygulaması mı ne olduğunu bilmiyorum ama sen evde yokken üstelik tüp bebek tedavisindeyken bunu yapan birinden çocuk sahibi olmak istiyor musun tekrar düşün. Aldatmak için illa yüzyüze olmaya gerek yok

bu kk sayesinde neler öğreniyorum . O programları ben bilmiyorum .
Neyse sanırım flört sitesi falan . Aman konu sahibi dikkat edin bu ne rahatlık . 2 gün yoksunuz diye değildir o . Zaten hep yapıyordur. Siz yakalamışsınızdır yeni .
Büyük sarsıntı olmuştur size de . Zor bir durum .

Bahsettiğiniz program, insanlarla görüntülü konuşma programı. Rastgele insanlarla görüntülü konuşuyorsunuz. Kızlar erkeklerle, erkekler de kızlarla görüntülü konuşuyor sanırım. O konuda net bir bilgim yok.

Bence hemen yükselmeyin biraz uzaktan izleyin derim. Siz çocuk olsun diye uğraşırken neler yapmış! Bu evli erkeklere ne oluyor böyle anlamadım? İyicene kendilerinden geçtiler.

Aklıma Müge anlı geldi ya 🤣
Program içeriğini bilmiyorum ama görüntülü sohbet sanırım değil mi ?
Hic normal degil tabii ki
Siz nasıl öğrendiniz? Kendisi mi soyledi

Çok üzüldüm. Transfer sürecinde yanınızda olsaymış keşke. Ne yapacağınıza kendiniz karar vermeniz gerekiyor. Eğer boşanmayı düşünüyorsanız ona göre bir rota çizmelisiniz. Affedecekseniz de karşı taraf bayağı bir sürünmeli, pişmanlığını yaşamalı, yoksa iyice arsızlaşabilir. Erkekler maalesef ki affeden kadın karşısında üste çıkmayı seviyorlar. Çocuk konusunda da sonucuna göre negatif çıkarsa askıya alabilirsiniz..

Back
X