- 11 Aralık 2018
- 43.129
- 267.999
- 598
Liseden beri yaklaşık 20 sene evde oturup koca beklemişsiniz. Bulup bulacağınızın en iyisi muhtemelen bu adam. Genç ve enerjikken hayata karışmayıp ayakları üzerinde durmayan bir kadın şu saatten sonra hiç yapmaz. O yüzden ya bu kocayı çekeceksiniz ya gidip anne babanızı çekeceksiniz. Onlar da ömür boyu yanınızda olamazlar, eninde sonunda yalnız kalacaksınız.Bunu yapıyorum annemede diyorum olanları anneme yuzsuzluk yapıyorum hani atacakmisin edecekmisin zorlada olsa gelcem diye diye o asıl ayak diriyo istemiyoruz bıktık vs kardeşlerine kavga ediyosunuz diye.Sen calismazsin kal diyo olmadı sığınma evine git diyor bunları duymakta aşağılanmış hissettiriyor kapayıp teli kaç kere ağladım.Zoruma gitti bunları duymak.
Sabaha doğru uyudum karabasan bastı kabuslar iyice ağırlaştı evlenmeden önce yoktu desem adama bende bişey yok sen hastasın der .Korktum son bı saat vardı kalkmasına gittim yatağın diğer kenarına yattım hem saat kaçta geldiğimi anlamaz ayrı yattın diyede kızmaz diye ama en büyük sebep korkuydu.
Bugün eşimle telde birbirimize girdik böyle böyle istiyosun ama parasını vermiyosun diye oda ille yaptır demeidm ille sarı olsun demedim diye lafı kiriyo yuvayı dişi kuş yapar sen adım atmiyosun bende seni cezalandiririm diyo.Ben düzeltmek istemiyorum vs deyince babanın evine git diyor üç talakta boşa dedim gideyim donusude olmasın yazık diyo onada gelmiyo kısacası ben nasıl kan kusuyosam inada kusturuyorum zaten.
Türkçeyi yada cumlelerimin sirasini devrikligini düşünecek kafa yok şu an.Calismam düşüncesiyle liseyi bitirmedim sadece kendi kendime oyalandim evde ing öğrendim 600 den fazla kitap okudum benim hobim de bu.Simdi markete bile lise mezunu istiyolar nasıl olcak bilmiyorum ama bakicam.Bi kenara koymak birikimim olsun en azından.
Benimde agirima gidiyor baba evine donememek bu insanla yaşamak aşağılanmış hissettigimden elim ayağım dokuluyo yorgun hissediyorum yataktan çıkamıyorum.Normal işleri zor yapıyorum.
Burd albeni asagilayanlatada birşey demiyorum Allah çagresiz hissettirmesin öyle hissedince o enerji gidince hicbirsey yapmıyorsunuz