Kocam bambaşka biri

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Bugün kocamdan ikinci defa dayak yedim. Kucağımda 1 aylık kızımız vardı.nedenine gelince: Dün çocuğum gaz sancısından kıvranırken yanımıza gelip hayırlı olsun deme tenezzülünü bile göstermeyen kendisine tanıştığımızdan beri hiçbir zaman hiçbir konuda destek olmayan ailesi çocuğumuzu internette seyrederken kendilerine güler yüz göstermedim diye... Çocuğum acıdan göğsüme tırnaklarını batırırken onların seyir halinde olduklarını bile farketmedim hatta emzirmeye bile çalışıcaktım çocuğumu.. şimdi de arıyor özür diler tavırda konuşuyor. sırf sütüm kesilmesin de çocuk aç kalmasın diye yapmıyorsa benim de allah belamı versin. Bir kuruşluk değerimiz yok dünya senin içinde.. Her şeye lanet olsun.. ölseydim de böyle bir iftiraya uğramasaydım.

ya gerçekten inanamıorum bu şiddete meyilli erkeklerden nefret edıorum bı annesıne guler yuz göstermedın dıe 2 defa dayak haa gerçekten çok üzüldümm.başka sorunla olsa duzelır dıcemm ama bunu alıskanlık halına getırebılıolar aılenız bılıormu bunu??

Çok zor, bebeğiniz de çok küçükmüş. Ama herşeye rağmen şiddetle evlilik yürümez diye düşünüyorum. Siz sürdürebilecek misniz? İlk de değilmiş.

hayır bilmiyorlar. Eşimle onlara rağmen onlara karşı gelerek evlendim. Tükürdüğümü yalayamam. Herşey çok ağır geliyor.

en acısı da annesi oradan arayıp kızın yüzü asıktı dedikten sonra bana tokat atmış olması. benim o insanlarla ilişkim bile yok ki nefret edeyim yada seveyim.Ama şimdi gerçekten nefret ediyorum. bana iftira attıkları için.ben bunun acısını çektiğim için.Mutsuz olduğum için.Allah tan merhamet bekliyorum.

"Tükürdüğümü yalayamam" diye birşey yok. Anne babandan duyacağın laf, eloğlundan yediğin tokattan daha ağır değil. Anne baba lafı üç gün acıtır, ama sen bu adama izin verirsen ömür boyu şiddetle yaşayacaksın.

canım o ınsanlar enınde sonunda Allahtan bulurlar mrk etme sen...yha ınsan aılesıne bıle bazen sırt donebılıo sevdgıı erkek ıcın ona o kadar guvenıoo ama sonunda hayal kırıklıgı oluoo zor durum cnm Alalh yardımcın olsunn çalışmıosunda anladıgım kadarıylaa

olacak iş değil siz yüzünüzü astınız diye dayak yiyorsunu hemd e 1 aylık bebeğinizle siz zaten loğusanız bınu nasıl yaparlar ki.. Peki daha bebeğiniz bu kadar küçükken, siz loğusayken yanınızda kimse yok mu kendi aileniz gelmiyor mu... Bu drumlardan hiç haberdar etmediniz mi siz sakladıkça eşiniz daha çok gelecek üstünüze... Keşke böyle bir adamda bir de çocuk yapmasaydınız ama olan olmuş bence biraz korkutun gözünü sizi çaresiz sanmasın ailenizle sık görüşün desteklerini alın ama tabi ki şiddeti artarak devam ederse boşanmak en iyi çözüm bu bebeğiniz içinde en iyisi... Allah yardımcınız olsun...

Allah yardımcın olsun canım
Affetme bir süre bu kadar kolay mı yaa

Arkadaş surat asmadığı halde suratı asık diye eşini doldurmuşlar.

teşekkür ederim canım anladım şimdi. iftira diyince namusuna falan bişey dediler zannettim.
eşinizin tavrı yanlış
ailesi böyle düşündü diye size bunu yapması çok kötü
böyle aciz erkeklerden nefret ediyorum
artık kendi bi aile olmuş sana ne anan baban ne demiş

nefret ediyorum Başkalarının lafına Bakıp da eşini üzen erkeklerden.. hepsi Böcek kadar aciz karşısına alıp adam giBi konuşmak varken egolarını tatmin etmek için, Ben erkeğim Ben üstünüm demek için Bu kadar da küçülmek Böceğe Bile yakışmaz..

keşke biraz burnunu sürttürebilsen erkekler çok gamsız

tokat atmak bu kadar kolay mı ya, insan gaz sancısı çeken bi bebekle uğraşırken ne kadar neşeli olabilir ki
allah kolaylık versin, umarım düzelir

vallahi başlığı görünce kocasını çok seven, öven bi üye herhalde diye düşünmüştüm

canım benim gerçekten çok üzüldüm. şöyle yap böyle yap vs tarzında bişeyler söylemek istemiyorum. kendi ailelerine karşı en ufak bi surat asma arayıp sormama saygısızlık tarzında bi durum olduğunda nedense gözleri dönüyo bi anda. ama kendilerininde bi aile olduklarını unutuyolar. bu arada yanlış anlama sana saygısızlık yapmışsın tarzında bişey demiyorum. ortada ters olan senin suçun olan hiç bişey yok. ya bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm. bence söyle eşine böyle böyle sırf bu durumdan bana tokat atmana kalbimi kırmana değdi mi diye. eşinin ailesine karşıda sizin yüzünüzden böyle oldu gibi bi tavır belli etme ki sevinmesinler. dua et kim ne düşünüyosa allahım bin katını başına versin gözümede göstersin diye. kendini de üzme daha fazla sonuçta bebeğin var.

o aile merak etmiştir sorar bunda anormal birşey yok. neden suratı asıktı ne oldu gibi bir soru sorulabilir elbette.. ama eşiniz onlara bile surat yapmış olsanız bunu örtpas etmeli yada açıklama yapmalı. size yüklenmek yerine düzgünce konuşmalı.
bu kadar basit birşeye nasıl el kaldırabilir. el kaldırılmasına şiddetin her türlüsüne karşıyım ama en asabi insan bile böyle terbiyesizlik yapamaz.
bebek huysuzlanıyor ona sıkıldı diyebilirdi. yada ailemin aklı burada kalır merak ederler biraz gülümse diyip sizi yönlendirebilirdi.. bir çok alternatif varken bu kadar terbiyesiz olması anlaşılır gibi değil.
bilmiyorumkismile
sizin aileniz nerede? kaç yıllık evlisiniz?
görücü usulu mü?

Bu başlığı ne zaman görsem eşiyle ilgili övgü dolu sözler yazılmış bir mesaj bekliyorum.
Maalesef başlık vicdansız bir adamı anlatmak için.
Allah ıslah etsin.

er_ca arkadasa katiliyorum esinde seni onlara karsi savunabilirdi.
Ne bicim erkek o öyle, böylemi hayatarkadasi olunur? Böylemi karisina insan davranir?
Daha bebegin yeni dogmus, daha logusaliktan cikmadin bile, böyle bir erkek`de baba oluyor ya...
Yani sucu onda bunda degil, sucu esinde ara canim. Insani koruyanda kollayanda esidir.
Baskalari seni senin istedigin kadar üzebilir, sen ve esin ailenizin sinirini cizmez iseniz daha cok seyler icin huzursuz olabilirsiniz.
Esine bunlari anlat canim, acikla ve bir daha yaparsan seni annenden doguduguna pisman ederim de.
Korkut biraz madem güclüsün aileni dinlemeden cesaretli bir sekilde bu evliligi kurdun arkasindada ayni cesaretle durman lazim.

çok üzüldüm çok maalesef bunlar yaşanıyor işte..
şiddetin ilki yaşandığı zaman arkası geliyor maalesef...
nedir bu eş ailelerinden çektiğimiz anlayamıyorum..bir rahat bırakmıyorlar huzur vermiyorlar

sen üzülme olurmu,
sana sabır esenlik ve güç diliyorum.Allah yar ve yardımcın olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…