Bugün kocamdan ikinci defa dayak yedim. Kucağımda 1 aylık kızımız vardı.nedenine gelince: Dün çocuğum gaz sancısından kıvranırken yanımıza gelip hayırlı olsun deme tenezzülünü bile göstermeyen kendisine tanıştığımızdan beri hiçbir zaman hiçbir konuda destek olmayan ailesi çocuğumuzu internette seyrederken kendilerine güler yüz göstermedim diye... Çocuğum acıdan göğsüme tırnaklarını batırırken onların seyir halinde olduklarını bile farketmedim hatta emzirmeye bile çalışıcaktım çocuğumu.. şimdi de arıyor özür diler tavırda konuşuyor. sırf sütüm kesilmesin de çocuk aç kalmasın diye yapmıyorsa benim de allah belamı versin. Bir kuruşluk değerimiz yok dünya senin içinde.. Her şeye lanet olsun.. ölseydim de böyle bir iftiraya uğramasaydım.
hayır bilmiyorlar. Eşimle onlara rağmen onlara karşı gelerek evlendim. Tükürdüğümü yalayamam. Herşey çok ağır geliyor.
o aile merak etmiştir sorar bunda anormal birşey yok. neden suratı asıktı ne oldu gibi bir soru sorulabilir elbette.. ama eşiniz onlara bile surat yapmış olsanız bunu örtpas etmeli yada açıklama yapmalı. size yüklenmek yerine düzgünce konuşmalı.
bu kadar basit birşeye nasıl el kaldırabilir. el kaldırılmasına şiddetin her türlüsüne karşıyım ama en asabi insan bile böyle terbiyesizlik yapamaz.
bebek huysuzlanıyor ona sıkıldı diyebilirdi. yada ailemin aklı burada kalır merak ederler biraz gülümse diyip sizi yönlendirebilirdi.. bir çok alternatif varken bu kadar terbiyesiz olması anlaşılır gibi değil.
bilmiyorumkismile
sizin aileniz nerede? kaç yıllık evlisiniz?
görücü usulu mü?
elleri kırılsın
böyle erkeklerden nefret ediyorum.
böyle kaynanalardan da.
ne var yani suratı asıkta olabilir.sonuçta lohusa bir kadın ve bebeğinin sorunu var.
bu kadının hiç mi derdi sıkıntısaı olmayacak.
her zaman ağzı kulaklarında mı dolaşacak.
böyle cahil ve vicdansız gönüllere hidayet ver Allah'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?