Kocam bambaşka biri

canım ya işte biz böyle kıymet bilmezlerle evlenmişiz.Size hayırlı olsun bile dememiş ne yani kendisi hiç mi rahatsız değilmiş bu durumdan.Sen güleryüz göstermedin diye senin burnundan getirmiş.Sonradan özür dileyip dileyip aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar.Allah sabır versin cnm ya dayak işin içine girince insanın sevgisi falan kalmıyor içinde nefret duyguları alıyor yerini

hepinize teşekkür ederim. eşim bazen bambaşka biri oluyor. hangisi gerçek anlayamıyorum. Bazen kaba vahşi bir insana dönüşüyor. Korku içindeyim. İftira derken ailesiyle vakit bile geçirmedim. Geçmişimiz yok. benden nefret etmeleri için sebep yok. Onlara karşı düne kadar bir şey hissetmiyordum bile. Bu şekilde yorumlarla eşimi kışkırtıyorlar demek istedim.nedenini de anlamıyorum.

Yüzünüz asık değilmiş zaten.
Ayrıca hadi diyelim ki asık, size o tokatı nasıl atabiliyor.
Hiç bir neden dayak için neden değil benim için.
Hele de bu kadar komik bir neden.
Ve 2. dayak.
Önünüzde 2 yol var.
Ya katlanacaksanız, ya da ayrılacaksınız.
Ben böyle insanların düzeleceğine inanmıyorum.
Gönlüm ister ki tabi ki böyle bir insanın elinde kendinizi tüketmemeniz.
Rabbim kurtarsın, yardımcınız olsun inş.

hayır bilmiyorlar. Eşimle onlara rağmen onlara karşı gelerek evlendim. Tükürdüğümü yalayamam. Herşey çok ağır geliyor.

Bu durumun (yani ailenizin sizin arkanızda olmamasının) eşinizdeki şiddet duygusunu beslediğine adım kadar eminim..

Bu adamın "sütü kesilmesin, çocuğum aç kalmasın" gibi bir inceliği düşünebileceğine emin misiniz..

Olsa olsa yaptığı hayvanlıktan (afedersiniz) utanç duymuştur sakinleşince.

Görücü değil, ailesine karşı gelerek evlenmiş konu sahibesi arkadaş..
O koca demeli ki şimdi "benim için neleri yıktı, neleri feda etti"..
Ama yapılana bak..senağlama

Hala ailesi kiskirtiyor diyorsun. Canim benim, hersey esinde biter, sen anneni ve babani cigneyip bu adami insan yerine koyup evlenmissin.Peki bu adam seni ne yerine koyuyorki dövebiliyor?
Üstelik taze anne olmussun hangi erkek burda duygulanmaz anlamiyorumki.
Kimse senin kocan istemez ise eger ne kiskirtabilir, nede kafasini alak bulak edebilir, ister annesi olsun ister babasi olsun ister kardesi olsun.
Esin ailesini yani seni ve cocugunu korumali, saygi ve sevgi göstermeli. disariya dogru siper olmali.
Anladinmi canim?

bu nasıl bi baba nasıl bi eştir yazıklar olsun ona

Minnacık bir bebeğin gaz sancısından kıvranmasını ve evde nasıl bir gerilim yarattığını çok iyi bilirim. Senin zaten canının burnunda olduğu bir an, keşke iki tane de sen patlatsaymışsın o can havliyle... :mymeka:

Eşine çok sinirlendim

Bir evliliğe şiddet karıştı mı temel sarsılıyor bir kere...
İstense de eskisi gibi olunmuyor...
Bir de bebeğiniz var, durumunuza çok üzüldüm

bende karşı çıkarak evlendim ama dayak varsa ne bilim zor gerçi yuva yıkmak demekki çekmek istiyosun

Rabbim inşallah Sizin için en doğru olanı göstersin Size.
Kolaylıkla bir çıkış kapısı versin Size..
İnşallah değişir her şey ama şu an evladınız küçük fakat değişmezse eşiniz çocuğunuzda bundan son derece kötü etkilenecek maalesef..
Tecrübelerden biliyorum.

Oturup konuşun, kendinizi ifade edin bene 3 kere denemek lazım.
Muhtemelen kendini ifade etmesine izin verilmemiş biri ve ancak bu şekilde anlatıyor kendini.
( çok sinir bozucu ama böyle insan çok maalesef)
Hani Siz kendinizi, kırıldığınıız anlatırsanız bilmiyorum ama belki faydası olur.
Olmazsa biel her şeyi denemiş olursunuz en azından.

Çok ama çok üzüldüm tarif edemem..
Sadece annesinin lafı ile karısını tokatlayan bir erkek insan olabilir mi!
Üstelik karısının sucu bile yokken..
Yok ben böylelerine asla anlam veremem..
Hem ne olursa olsun dayak asla hakedilmez

böyle erkeklerden nefret ediyorum.
böyle kaynanalardan da.

ne var yani suratı asıkta olabilir.sonuçta lohusa bir kadın ve bebeğinin sorunu var.

bu kadının hiç mi derdi sıkıntısaı olmayacak.
her zaman ağzı kulaklarında mı dolaşacak.

böyle cahil ve vicdansız gönüllere hidayet ver Allah'ım.

Kesinlikle katılıyorum cümlelerinize.

öfff insan nasil kiyar karisina hemdde yeni dogum yapmisken
cok üzüldüm allah yardimciniz olsun:85:

Şiddet genelde bir kere ile kalmaz canım bir kere yapan tekrar yapar. Nadir de olsa ders alan erkekler vardır ama bunların sayısı bence az. Bu durumda ya eşine bir ders verecek ve pişman olmasını sağlayacaksın ya da ayrılacaksın. Eğer hiç bir şey olmamış gibi devam edersen yeniden yapma ihtimali çok yüksek. Nasıl yapacaksın biliyorum ama tepkisiz kalırsan bu devam eder ve tepkini de düşünerek vermelisin ki etkili olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…