kocam bana ağır tonajlı araç dedi:(

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
ya kızlar nedir benim bu kilolardan çektiğim:(doğumdan sonra bir türlü ideal kiloma kavuşamıyorum zorla biraz veriyorum sonra hoooop tekrar alıyorum... bugün pikniğe gittik orda da böyle oturulacak yerler vardı ben bankın bir tarafına oturunca diğer taraf hafif ayağa kalktı son anda tekrar kalkarak düşmekten kurtuldum herkes dediki ay iyi kurtardın kendini az daha düşüyodun çocuk da kucağında ona bişey olurdu Allah korudu falan dediler eşim de ordan eeee ağır tonajlı araç oturdu dedi herkes güldü ben de eşime ters bi bakış attım sonra lafı çevirdi çocuk en az 15 kilo gelir kim otursa öyle olurdu gibisinden bişeyler geveledi ama ben o kadar kırıldım ki eve gelince surat yaptım tabiki... şimdi de diyo ki aşkım büyütme sadece şaka yaptım zaten kilolarımdan yeterince rahatsızım espirisini de hiç kaldıramam... haksızmıyım yani şimdi:(

Ben olsam bende alınırdım. Değil başkasının yanında başbaşayken söylese bile alınırdım. Bende kilom konusunda hassasım. :34: Kilolu biri değilim ama kilo almaya meğillliyim. Azcık farkedeyim hemen diyete girer vermeye çalışırım o yüzden. Kimseye değil kendime bile fırsat vermem... İnşallah en kısa zamanda ulaşırsın ideal kilona :29:

Son düzenleme:
bende olsam bende alınırdım.üstelik insanların içerisinde.lafını bilmemiş konuşmuş.biraz trip yapın anlasın hatasını.

babam da böyledir. insanları güldürücem ön plana çıkıcam diye annemi harcar. ama eminim kötü niyetli değildir.

bence bunun çözümü aynı şeyi ona yaşatmak. mutlaka takıntılı olduğu bi konu vardır. yeri ve zamanı geldimi yapıştırın :)

bence haklısınız, eşiniz düşünmeden konuşmuş, ayıp etmiş biraz da.

Son düzenleme:
gerekli uyarıları ve tripleri yaptım özür diledi düşünmeden konuştum dedi amma ve de lakin bunu nurda bırakırmıyım ben:51: görücek günün ben de onu en zayıf yerinden vurmazmıyım zamanı gelince:51:

kırıcı birazcık.. uygun bir dille kırıldığınızı anlattıysanız ve zaten bu onun bu konudaki ilk gafıysa bence çok büyütmeye gerek yok.
ama bunu tekrarlarsa işte o zaman:47::47::47:
bu arada sizde yeni diyetler denemekten vazgeçmeyin.. kadınların azminin elinden hiç bişey kurtulamaz :10::kkk:

O sana bunu dedi
hadi sende ona bi eksikliğini bulup ,başka bir laf yapıştır!

Bunlar gerçekten mantıklı düşünceler mi?
Eşiniz düşüncesizce espri yapmış anlaşılan ,kırılmakta haklısınız tabi. Trip atmayın trip atmakta neymiş ,onu liseli sevgililer yapmıyor mu :) ? Açıkca kırıldığınızı söyleyin bir daha ki sefere dikkat etsin. Sizde bu olaydan sonra daha da azimlenin kilo vermek için ,başarırsınız istedikten sonra. Gerekirse bir diyetisyene gidin hızlandırın bu süreci. Kolay gelsin;)

gerekli uyarıları ve tripleri yaptım özür diledi düşünmeden konuştum dedi amma ve de lakin bunu nurda bırakırmıyım ben:51: görücek günün ben de onu en zayıf yerinden vurmazmıyım zamanı gelince:51:

ne kadar ayıp ya. insanları güldürecem diye seni kıracak. en zayıf olduğu kendinde en beğenmedi şey ne ise insanların yanında bununla ilgili bir espiri yap bakalım
bir bozulsun da anlasın. ama gülüp geçeceği değil bozulacağı insanların yanında yap. zayıfla canım ya verme kimsenin ağzına laf :28:

ne kadar ayıp ya. insanları güldürecem diye seni kıracak. en zayıf olduğu kendinde en beğenmedi şey ne ise insanların yanında bununla ilgili bir espiri yap bakalım
bir bozulsun da anlasın. ama gülüp geçeceği değil bozulacağı insanların yanında yap. zayıfla canım ya verme kimsenin ağzına laf :28:

sende ona aynısını yap dediğiniz insan eşi farkında mısınız. hem yaptığı madem çok ayıp aynı şeyi yapınca dahda da ayıp olmayacak mı.
Kan davası neden çıkıyor anlıyorum artık. bu beyinlerden çıkıyor işte.
Seni acıttı mı?
Sende acıt!
Seni kırdı mı?
Sen daha çok kır!

Öldürdü mü?
Öldür!

Bravo!

Ve sanmıyorum sizde aynısını yaparsanız hatasını anlamaz. Sadece kalbim kırıldı keşke böyle bir şaka yapmasaydın derseniz bence içine daha çok dokunur. Sonuçta o senin eşin.

bence süründür biraz burnu sürtsün
ama aynısını yapma. yıne sen bılırsın

sende ona aynısını yap dediğiniz insan eşi farkında mısınız. hem yaptığı madem çok ayıp aynı şeyi yapınca dahda da ayıp olmayacak mı.
Kan davası neden çıkıyor anlıyorum artık. bu beyinlerden çıkıyor işte.
Seni acıttı mı?
Sende acıt!
Seni kırdı mı?
Sen daha çok kır!

Öldürdü mü?
Öldür!

Bravo!

Ve sanmıyorum sizde aynısını yaparsanız hatasını anlamaz. Sadece kalbim kırıldı keşke böyle bir şaka yapmasaydın derseniz bence içine daha çok dokunur. Sonuçta o senin eşin.

Bence sen de biraz abartmissin olayi arkadasim kilo yuzunden kan davasi vurma oldurme ne alaka yani:))
Kizcagizin gururu kirilmis alacagi sadece sozle kucuk bir intikam ne var bunda bu kadar buyutulecek:)

Back
X