kocam bana ağır tonajlı araç dedi:(

Evet arkadasim neler hissettigini cok iyi anliyorum. Dogumdan sonra bende de kilo kalmisti esim de kiloyu hayatta sevmez. Sukurler olsun ki eski kilomdayim simdi. O da beni bozardi insanlarin icinde yok oraya oturma sigmazsin, yok arabanin senden tarafi sen oturunca coktu gibi kirici sakalar yapardi. Ben kendisini insanlarin icinde hic bozmadim oysa onunda bir suru eksiklikleri var, hangimiz mukemmeliz ki sonucta hepimiz insaniz.
Be kendisini insan icinde bozmak yerine kendisiyle konustum. Yaptigi sakalarin beni ne kadar incittigini kirdigini ve bir daha kirici sakalar yaparsa benim de ona aynisini yapacagimi soyledim. Odur budur bir daha yapmadi.
Kendisini senin yerine koysun onunda kendisiyle ilgili begenmedigi noktalari vardir elbet.

kendinle barışık olmayı denesen inan bu espri seni kırmaz aksine güldürürdü:9:

eşin sadece hoş bi espri yapayım diye düşünmüştür

seni bu denli kıracağını bilseydi zaten yapmazdı fazla uzatma derim:34:

ya kızlar nedir benim bu kilolardan çektiğim:(doğumdan sonra bir türlü ideal kiloma kavuşamıyorum zorla biraz veriyorum sonra hoooop tekrar alıyorum... bugün pikniğe gittik orda da böyle oturulacak yerler vardı ben bankın bir tarafına oturunca diğer taraf hafif ayağa kalktı son anda tekrar kalkarak düşmekten kurtuldum herkes dediki ay iyi kurtardın kendini az daha düşüyodun çocuk da kucağında ona bişey olurdu Allah korudu falan dediler eşim de ordan eeee ağır tonajlı araç oturdu dedi herkes güldü ben de eşime ters bi bakış attım sonra lafı çevirdi çocuk en az 15 kilo gelir kim otursa öyle olurdu gibisinden bişeyler geveledi ama ben o kadar kırıldım ki eve gelince surat yaptım tabiki... şimdi de diyo ki aşkım büyütme sadece şaka yaptım zaten kilolarımdan yeterince rahatsızım espirisini de hiç kaldıramam... haksızmıyım yani şimdi:(

çok haklsın. ben bundan çok daha basit ve benden başka kimsenin duymadığı bir koca espirisi yüzünden az kalsın anoreksik oluodum:( sen takma. o kendine baksın. diyetisyene başvur, spora başla hemen rahatsızsan...

bende bozulurdum açıkcası bide herkesin içinde demş adama bak sanki kendi mükemmel .neyse canım sen başla bugünden itibaren diyete kimseyede söyleme diyet yaptığını .yürüyüşe çık spora başla burda diyet topikleri var herkes kilo veriyor sende verirsin ne olucak .

Esiniz sizi tanımıyor mu?
Bu konuda hassas oldugunuzu, kırılabileceginizi düsünmesi lazım. Kimisi hic takmaz bile sekil A benim kuzen, ne derseniz deyin güler gecer bende sevmem insanın kırılabilecegi seylerden yapılan sakaları kendim de hassas bir insanım zaten, esinizi uyarın kırıldıgınızı anlatın bir daha tekrarlamaz herhalde.
:ssz:

Evet eşiniz toplum içinde bile ' densizlik ' etmiş..

Elbetteki üzücü bir durum ama bu kadar kafaya takmaktansa anında cevabını verin..

'Doğumu siz erkekler yapsaydınız bizim iki katımız olup, sittin sene zayıflayamazdınız ' gibi.. :34:

eşinin yalnızken bile böyle bi laf etmemesi gerekirken, insanların yanında seni rencide etmesi çok yanlış. ben olsam haddini bildirirdim.

ama senin de hatalı olduğun bir nokta var. bence kilolarını bir an önce vermelisin. bu kötü espri sayesinde eşinin seni kilolu bulduğunu öğrenmiş oldun. eşlerin evlendikten sonra kendilerini böyle salmasını çok yanlış buluyorum. iki taraf da buna dikkat etmeli.

evet kilo vermek çok zor bişey. ama imkansız değil. benim boyum 1.65. 88 kiloyla doğum yaptım. şu an 59 kiloyum. birazcık gayretle fazla kilolarını verebilirsin.

Bence bu sözden sonra iyi bi hırs yapıp, o lafı eşinize yedirmelisiniz. :30:
Bende kilomla dalga geçenlere inat hırs yaptım ve 2 haftada 2 kilo verdim. Hala daha devam ediyorum vermeye. :10:
Bundan sonra kimse benimle dalga geçemeyecek. :kkk::kkk:

Son düzenleme:
boşver hiç takma kafana sonuçta sen o vücutla ona sapasağlam bi evlat vermişsin:) hem ayrıca bu seni kırmakla beraber aynı zamanda kamçılarda eminimki onun bu yaklaşımı senin daha bi hırsla kilo vermeni sağlıycaktır:) hem hangimizin kilo problemi yokki ben hamile kaldığımda 52 kiloydum ve şuanda 57 ye doğru çıkıorum ilk defa bu kadar kilo aldım işin kötü tarafı henüz 18 haftalık hamileyim ilerisini düşünemiorum bile :D kilo bu önünde sonunda verilir:)

bende 2.doğum sonrası kilolarımı veremedim ve eşim bana sen çok kilo aldın der durur.
aslında kendi benden daha kiloludur ama ben evlendiğimde ben çok zayıftım.sanırım hala öyle olmamı istiyor
bazen beni beğenmediğini bile düşünüyorum.belki bir kuruntu ama şaka yollu bile söylemesi zoruma gidiyor
bebeğim emiyor hala.bende emzirmeyi keseyim yemeden içmeden kesilip zayıflayacağım diyorum

okurken ben de önce tebessüm ettim açıkçası, başbaşayken bunu söylese, böyle tatlı bir şekilde takılarak, o zaman sorun yok. ama şu var ki başkalarının yanında bunu demiş olması çok kırıcı. ben olsam alınmayı bırak o günü ona zehir ederdim. sonuçta keyfinden almadın o kiloları, onun çocuğunu doğurdun:63:

oyyyy cok güldüm esiniz cok komik
ama cok ayip etmis burnundan getirmek lazim ki bir daha baskalarinin yaninda esek sakasi yapmasin

kadına ; bi yaşıyla ılgılı bide kılolarıyla ılgılı espırı yapılmaz

eşınız bunu ogrenememıs:)

Son düzenleme:
kilondan sen rahatsızsan eşinde rahatsız demektir canım.. bence ona vereceğin en iyi dert kilolarından bir an önce kurtulmak olacaktır :3: zor biliyorum ama imkansız değil :)

tribi haketmiş sayın eşiniz hatta bence salonda yatmayı bile haketmiş.bir kadına kilosuyla ilgili şaka yapılmaması grektiğini bnm kocam bile öğrendi =)

bence alınacak bi durum yok.siz o hale kendiniz gelmişsiniz bence kendinize kırılın.

galiba biraz sert oldu kusura bakayın lütfen ama doğumdan sonra kilo alınır saçmalığını bahane olarak görüyorum çünkü bende geçtim o yollardan bebğim daha 2 aylıkken eski kiloma dönmekle kalmayıp nerdeyse 4ay sonundada -3kilodaydım biraz dikkat sadece.ayrıca ilk6da sadece emzirdim su bile vermedim.yani istenirse gayatta fit annne olunabilir.espri malzemesinden ziyade hayranlık dolu sözler duyulabilir.

Back
X