- Konu Sahibi esmaaa0202
Evet arkadasim neler hissettigini cok iyi anliyorum. Dogumdan sonra bende de kilo kalmisti esim de kiloyu hayatta sevmez. Sukurler olsun ki eski kilomdayim simdi. O da beni bozardi insanlarin icinde yok oraya oturma sigmazsin, yok arabanin senden tarafi sen oturunca coktu gibi kirici sakalar yapardi. Ben kendisini insanlarin icinde hic bozmadim oysa onunda bir suru eksiklikleri var, hangimiz mukemmeliz ki sonucta hepimiz insaniz.
Be kendisini insan icinde bozmak yerine kendisiyle konustum. Yaptigi sakalarin beni ne kadar incittigini kirdigini ve bir daha kirici sakalar yaparsa benim de ona aynisini yapacagimi soyledim. Odur budur bir daha yapmadi.
Kendisini senin yerine koysun onunda kendisiyle ilgili begenmedigi noktalari vardir elbet.
Be kendisini insan icinde bozmak yerine kendisiyle konustum. Yaptigi sakalarin beni ne kadar incittigini kirdigini ve bir daha kirici sakalar yaparsa benim de ona aynisini yapacagimi soyledim. Odur budur bir daha yapmadi.
Kendisini senin yerine koysun onunda kendisiyle ilgili begenmedigi noktalari vardir elbet.