kocam bana ağır tonajlı araç dedi:(

yeni bebek olmus kilo almiyan varmi ama bu adama bu lafi yedirrrrr
hemde diyet yapiyorum demeden diyet yapppp her kez zayiflayinca aaaaa ne güzel olmusun diyince catlar
diyete bir yerden baslamalisin hemde acilenn aslinda diyet deyilde saglikli beslenme diyelimmm

insanların dış görünüşüne lakap takan,dalga geçen insanlara sinir oluyorum.
sen boştan yere mi kilo aldın,ondan bir parça taşıdın,bunu hatırlatsaydın eşine.
ben olsam alınır,her fırsattada onun fiziksel özellikleriyle(kilo,boy,saç vs) dalga geçerek sizin durumunuzu anlamasınıvsağlardım.
kızıp,alındığında da durumu izah ederdim:''insanların değiştirmesi zor(kilo) veya imkansız olan(yaratılıştan kaynaklı;boy gibi) özellikleriyle dalga geçmenin alay edecek,küçümsenecek birşey olmadığını,dalga geçmenin ahlak eksikliği olduğunu''...

ve bence önce sağlığın için bonusu olarakta eşinin lafını yedirmek için kilo ver.spora yazıl,bol bol su iç,yemene daha dikkat et....

sende ona aynısını yap dediğiniz insan eşi farkında mısınız. hem yaptığı madem çok ayıp aynı şeyi yapınca dahda da ayıp olmayacak mı.
Kan davası neden çıkıyor anlıyorum artık. bu beyinlerden çıkıyor işte.
Seni acıttı mı?
Sende acıt!
Seni kırdı mı?
Sen daha çok kır!

Öldürdü mü?
Öldür!

Bravo!

Ve sanmıyorum sizde aynısını yaparsanız hatasını anlamaz. Sadece kalbim kırıldı keşke böyle bir şaka yapmasaydın derseniz bence içine daha çok dokunur. Sonuçta o senin eşin.

kan davası mı ? :27: alaka kurabilme yeteneğine hayran kaldım. evet kan davalarının bir numaralı savunucusuyum. :22:
başka bir insan aynı şeyi yapmış olsa aynı şekilde karşılık ver demem o insanla görüşmesin derim. cünkü kimse kimseyle alay etme hakkına sahip değil.
hoş bir espiri diyenleri anlamak mümkün değil. bence bunu hoş karşılayanlar aşağılanmaya alışmış yani bana öyle geliyor , bir ortamda karısının
kusurlarını söyleyip gülen bir adam görsem karısına o kadar üzülürüm ki. samimiyetim sıfır olsa bile yanina gider "sana bunu yapmasına izin verme derim"
izin vermeyin !

Son düzenleme:
canlarım benim yorum yapan herkese teşekkür ederim
bana hak verenler olmuş haketmişsin diyenler olmuş fazla büyütmeye gerek yok diyenler olmuş öcünü al diyenler olmuş hatta kan davasına kadar gelmiş maşallah:)
1) hakettiğim doğru ama bu şekilde değil herkesin içinde dalga geçer gibi değil başbaşayken uygun bir dille uyarılmayı hak ettim
2) büyütülmesi yanlış zaten ben de bir günlük bir alınganlık yaptım (haklı olarak) ve eşim hatasını kabul etti özür de diledi
3) ama yine de bi şekilde ona dersini vermekten vazgeçmedim yalnızca bu dersi kimseler yanımızda yokken vermeyi düşünüyorum:)
4) ne olursa olsun eşimdir öküzlük etmiş densizlik etmiş gibi lafları kabul etmiyorum sadece düşüncesizlik diyelim

hepinizi seviyorum:3::3::3:

kan davası mı ? :27: alaka kurabilme yeteneğine hayran kaldım. evet kan davalarının bir numaralı savunucusuyum. :22:
başka bir insan aynı şeyi yapmış olsa aynı şekilde karşılık ver demem o insanla görüşmesin derim. cünkü kimse kimseyle alay etme hakkına sahip değil.
hoş bir espiri diyenleri anlamak mümkün değil. bence bunu hoş karşılayanlar aşağılanmaya alışmış yani bana öyle geliyor , bir ortamda karısının
kusurlarını söyleyip gülen bir adam görsem karısına o kadar üzülürüm ki. samimiyetim sıfır olsa bile yanina gider "sana bunu yapmasına izin verme derim"
izin vermeyin !

Bence hos veya komik bulanlar asagilanmaya alismis insanlar degil. İnsanlarin kusurlariyla alay eden insanlar..

Back
X